to ασβεστιο το ξεκινησα για τον λογο οτι ο σκυλοσ μου ειχε προβλημα...του δινω σχετικα ελαχιστο..ενα χαπι ολη την ημερα....που στο σπαω και του το δινω σε δυο κομματια.τωρα αλεχια τι να πω??σαν καλη νοικοκυρα θα δινεισ μαγειρευτα εσυ..χεεχε
Για το κεφίρ έχω ακούσει καλά λόγια..!Στη μίλβα πάντως έδινα τοτάλ πλήρες ανακατεμένο με λίγο βρασμένο ρυζάκι!Θελω να αρχισω να του δινω γιαουρτι που και που, ποιον τυπο να επιλεξω καθε ποτε και πως? Τρωει μονο ξηρα τροφη και ειναι λαιμαργος Κουταβι 2 μηνων.
Η μεβγάλ βγάζει Κεφίρ..και Αριάνη..είναι και τα δύο ίδια?!Δε νομίζω γιατί απ'όσο έχω διαβάσει στο κεφίρ χρησιμοποιούν καλλιέργεια κεφίρ..εντάξει μπορεί να μην είναι όπως το παραδοσιακό αλλά κάτι κάνει και αυτό φαντάζομαι..Το κεφιρ που ειναι γνωστο για πολλα και διαφορα δεν υπαρχει στην αγορα αυτα ειναι ολα κεφιρ γιαλαντζι βιμηχανοποιημενα προιοντα καμια σχεση με το παραδοσιακο αυτο ειναι απλο αριανη.
Στη μίλβα πάντως έδινα τοτάλ πλήρες ανακατεμένο με λίγο βρασμένο ρυζάκι!