Βοήθεια για επιλογή τροφης!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το καλο μαγειρευτο θελω να μαθω. Και αν η ξηρα ειναι καλη και ''πληρης'' μηπως ανεβουμε στα ποσοστα?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μα δεν ταίζεις την ίδια ποσότητα ξηράς τις μέρες που δίνεις και μαγειρευτό. Και πάλι θα έλεγα μικρή διαφορά.
Σχετικά με συνταγές θα προτιμούσα να μην δώσω.
Υπάρχουn οδηγοί και άρθρα και εδώ και αλλού που σίγουρα θεωρητικά είναι καλύτερα από τα δικά μου πειράματα :-D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θεμα να γινει ο σκυλος μιζερος μετα και αλλα να τρωει και αλλα οχι, υπαρχει με αυτα τα λουκουλια γευματα?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θεμα να γινει ο σκυλος μιζερος μετα και αλλα να τρωει και αλλα οχι, υπαρχει με αυτα τα λουκουλια γευματα?
Μα ολα αυτα θα τα βαζεις με την ξηρα μαζι,θα τα μπερδευεις να μην μπορει να τα ξεχωρισει.Αν πιστευεις, οτι καποια στιγμη δε θα μπορεις να του το συνεχισεις,μην το ξεκινησεις γιατι ισως μετα σου κανει νουμερα μονο με την ξηρα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.066
Athens
Οι δικές μου πάντως και στην ξηρά με τα μούτρα πέφτουν. Φαί να 'ναι κι ό,τι νά 'ναι.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, υπάρχει ...
Δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ εκτός από σκυλιά σε ταξίδι ή σε αρσενικό όταν ζευγαρώνει ... τυχαίνει όμως σε πολλούς, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα φάει την σκέτη ξηρά την επόμενη μέρα :)
Τα σκυλιά σε ταξίδι και ο αρσενικός όταν ζευγαρώνει είναι σε στρές σίγουρα, ίσως να έχει σχέση ίσως όχι ...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το σκυλακι τωρα τρωει λαιμαργα, σε χρονο ρεκορ εχει γυαλισει το μπωλ και τα κοπρανα του ειναι σωστα. Το τριχωμα του βεβαια δεν ειναι απολυτως λαμπερο, θα ελεγα ντεμι. Αυγουλακι το σκεφτομαι για 1 φορα την εβδομαδα, το γιαουρτι δεν ξερω...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μωρε εχει καταλαβει...Τετραπερατος ειναι! Απιστευτο πως τα ζωα σε τοσο μικρη ηλικια αντιλαμβανονται...

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
Kαλησπέρα σας..Και εγώ έχω έναν μικρό γερμανικό ποιμενικό σχεδόν 3.5 μηνών....του δίνω eukanuba και δεν έχω κανένα πρόβλημα...Μόνο που του δίνω τα εξής..Βιταμίνες και μια φπρά την ημέρα λίγο λάδι στην τροφή (για να γυαλίσει το τρίχωμα του) και θα του δίνω πλέον και ένα ασπράδι βραστό αυγό...

....................................................................................................................
Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του dogforum.

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Καταρχήν απαγορευεται να γράφεις με greeklish με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ.....Παρακαλώ να μην ξαναγίνει

κατα δευτερον να ξέρεις ότι η eukanuba βάση συστατικών είναι πολύ μέτρια τροφή

το να δίνεις βιταμίνες μαζί με ξηρά τροφή που είναι ήδη απο την κατασκευή της εμπλουτισμένη με βιταμίνες είναι πολύ λάθος
Επίσης το λάδι που δίνεις είναι και πάλι λάθος

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα? Τα κόπρανά του σκύλου είναι σκληρά σκούρα και δεν βρωμάνε ανελέητα?

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
οκ δεν το ηξερα..εχθεσ εγινα μελοσ....λοιπον το pet shop το οποιο παιρνω την τροφη οπου ειναι απο τα καλυτερα του βολου μου λεει παρα πολυ καλα λογια για την eukanouba..οχι πωσ ειναι η καλυτερη αλλα απο τισ καλεσ...για την καλυτερη εχει την orijen αλλα δεν ξερω αμα θα την δετει ο σκυλοσ μου κ η τσεπη μου γιατι ακουσα πωσ δεν την δεχονται ευκολα ολα τα σκυλια κ πολλα κανουν ευκιλια...κατι αλλο που δεν ειχα αναφερει,ο σκυλοσ μου απο την μερα που τον πηρα δηλ 45 ημερων ειχε προβλημα στο στομαχι κ δεν ετρωγε σχεδον καθολου.ισα ισα για να ζησει κ μονο..μετα απο τρεισ εβδομαδεσ θεραπιασ εγινε μια χαρα.και του εδινα ασβεστιο γιατι φαντασου πωσ για μικροσ ειχε ελλειψη απο την τροφη που δεν ετρωγε..τωρα πολλοι μου λενε να την συνεχισω μεχρι τον 4ο μηνα κ αλλοι λενε πωσ τα δινουν μεχρι κ τωρα που ειναι 1χρονου τα σκυλια(πιστευω ειναι υπερβολη αυτο)..τωρα για το θεμα λαδιου,του δινω λαδι μια φορα την ημερα σε δοσολογια μια κουταλια τησ σουπασ.δεν ειναι υπερβολη κ του κανει πολυ καλο στο τριχωμα..οπωσ μου ειπανε να του δινω και το ασπραδι απο το αυγο μια φορα την εβδομαδα,βραστο παντα.εσυ ποια τροφη μου προτεινεισ και γιατι?ευχαριστω!!!!το μνμ το ξαναστειλα κ μαλλον δεν σασ ηρθε

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φιλε μου... πολλοι ξερουν τα παντα....
εσυ πρεπει να στηριχτεις απο αυτα που ακους περισσοτερο στις συμβουλες του εκτροφεα σου.....
εκεινος τι προτεινει.... για την διατροφη του μικρου?????

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ο σκυλοσ εχει ερθει απο βουλγαρια..οποτε τι να μιλησω με τον βουλγαρο???????πολλοι μου λενε τα καλυτερα για hills-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για akana-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για eukanouba-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για royal....τωρα τι να πω??καλη ειναι κ η eukanouba τοτε...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.066
Athens
Το σκέτο ασπράδι προς τι? Για τους μποντιμπιλντεράδες ήξερα ότι το παίρνουν για καθαρή πρωτείνη άνευ λίπους. Και σιγά την ποσότητα πρωτείνης δηλαδή...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φιλε μου... πολλοι ξερουν τα παντα....
εσυ πρεπει να στηριχτεις απο αυτα που ακους περισσοτερο στις συμβουλες του εκτροφεα σου.....
εκεινος τι προτεινει.... για την διατροφη του μικρου?????
oups... με την μεταφορα του θεματος... αυτο που εγραψα εδω ακουγεται καπως... διορθωνω λοιπον...
(φιλε μου... πολλοι ξερουν τα παντα.... κι εγω μαζι τους!)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
ο σκυλοσ εχει ερθει απο βουλγαρια..οποτε τι να μιλησω με τον βουλγαρο???????πολλοι μου λενε τα καλυτερα για hills-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για akana-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για eukanouba-πολλοι μου λενε τα καλυτερα για royal....τωρα τι να πω??καλη ειναι κ η eukanouba τοτε...
Να δίνεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο σκυλο σου.. Η eukanuba μια χαρά ειναι.
Επίσης, το ασβέστιο που είδα σε αλλο θέμα να το σταμάτήσεις ... πιθανότατα να κάνει κακό παρα καλό στο κουτάβι σου απο τη στιγμή που τρώει μια καλη ξηρά τροφή!