οκ δεν το ηξερα..εχθεσ εγινα μελοσ....λοιπον το pet shop το οποιο παιρνω την τροφη οπου ειναι απο τα καλυτερα του βολου μου λεει παρα πολυ καλα λογια για την eukanouba..οχι πωσ ειναι η καλυτερη αλλα απο τισ καλεσ...για την καλυτερη εχει την orijen αλλα δεν ξερω αμα θα την δετει ο σκυλοσ μου κ η τσεπη μου γιατι ακουσα πωσ δεν την δεχονται ευκολα ολα τα σκυλια κ πολλα κανουν ευκιλια...κατι αλλο που δεν ειχα αναφερει,ο σκυλοσ μου απο την μερα που τον πηρα δηλ 45 ημερων ειχε προβλημα στο στομαχι κ δεν ετρωγε σχεδον καθολου.ισα ισα για να ζησει κ μονο..μετα απο τρεισ εβδομαδεσ θεραπιασ εγινε μια χαρα.και του εδινα ασβεστιο γιατι φαντασου πωσ για μικροσ ειχε ελλειψη απο την τροφη που δεν ετρωγε..τωρα πολλοι μου λενε να την συνεχισω μεχρι τον 4ο μηνα κ αλλοι λενε πωσ τα δινουν μεχρι κ τωρα που ειναι 1χρονου τα σκυλια(πιστευω ειναι υπερβολη αυτο)..τωρα για το θεμα λαδιου,του δινω λαδι μια φορα την ημερα σε δοσολογια μια κουταλια τησ σουπασ.δεν ειναι υπερβολη κ του κανει πολυ καλο στο τριχωμα..οπωσ μου ειπανε να του δινω και το ασπραδι απο το αυγο μια φορα την εβδομαδα,βραστο παντα.εσυ ποια τροφη μου προτεινεισ και γιατι?ευχαριστω!!!!το μνμ το ξαναστειλα κ μαλλον δεν σασ ηρθε