Βοήθεια για επιλογή

zaman

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2008
45
0
μανο μολισ το ειδα σε φοτο
πολυ ωραιο με την πρωτη ματια
αλλα δεν το αλαζω με το ντομπερμαν

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
εχεις δικιο Sir .... θα προσπαθησω να κατεβω ... ελπιζω να μπορεσω ( λογο δουλειας ).
αν δεν το κανω θα προσπαθησω να μαθω αν υπαρχει ιδιοκτητης cane corso στη Ροδο για να παω να το δω απο κοντα!!

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
χμμ θα το ψαξω λιγο κ με το ντοπερμαν .... μου το εχουνε προτεινει πολλα ατομα ... κ εδω μεσα αλλα κ φιλοι μου !!!

σας ευχαριστω πολυ παιδια !!!!

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
δεν λεω ωραιο ειναι .... αλλα θα ηθελα κατι πιο .... δεν ξερω πως να το εξηγησω ... κατι δεν μου κολαει!!!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Μανο, θες σκυλο απο μεγαλο εως τεραστιο (ολα αυτα που μας λες ειναι 40 κιλα +), εχεις λιγο χωρο (λες οτι ΔΕΝ εχεις σπιτακι για μεγαλο σκυλο), λες θα το εκπαιδευσεις (αλλα ΑΚΟΜΑ δεν εχεις ψαξει συγκεκριμενα τους εκπαιδευτες που υπαρχουν στη Ροδο), λες το ψαχνεις πολυ αλλα μονο φωτο εχεις δει, κιαντε εχεις διαβασει καποια απο τις συνηθως ιδιαιτερα κολακευτικες περιγραφες αυτων των φυλων που εχουν τοση σχεση με τα πραγματικα προβληματα που θα προκυψουν οταν θα κανεις λαθη, οσο ο ελεφαντας με μυρμηγκι.
Κι ακομα δεν εχεις βγαλει ενα σκυλο βολτα...Σιγουρα δεν κανεις για ντομπερμαν-αρα δεν κανεις και για κορσο η ροτβαιλερ.

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
οχι οχι δεν τον θελω για μαγκια παραλιες κ ετσι (θα επαιρνα κανα πυθωνα 3 - 4 μετρα :p πλακιτσα )... απλως δεν μου αρεσουν τα μικρα σκυλια (χωρις παρεξηγιση) ...

Νικο, οχι θυλικο σκυλι θελω ... εχω ακουσει πως ειναι πιο ηπια στο χαραχτηρα τους κ ωριμαζουν γρηγοροτερα απο τα αρσενικα .... κ εγω δν εχω κ την απαιτουμενη εμπειρια .... γι'αυτο καλητερα θυληκο!!!

δεν θελω τεραστιο γτ δν εχω χωρο για τεραστιο π.χ. καυκασου .... για τετοιο μεγεθος δν εχω .... σπιτακι του φτιαχνω οσο μεγαλο χρειαστει(ο πατερας μου ειναι ξυλουργος)... αφου δν εχω χωρο για τεραστιο σκυλο θα εχω για τεραστιο σπιτι(αυτο εννοουσα)??? μεσαιου μεγεθους οπως ειναι τα κανε κορσο θα ειναι μια χαρα!!!!

εψαξα στην Ροδο κ βρεικα 2 ιδιοκτητες απο αυτη τη φυλη .... μιλησα μαζι τους κ ειδα τα σκυλια τους .... μου προτεινανε κ εκπαιδευτη ... μιλησα κ με εκτροφεα, κ σκυλι θα εχω αν ολα πανε καλα μετα απο 4 μηνες ... αρα εχω πολυ καιρο να ψαχτω, να προετοιμαστω , να μαθω καποια πραγματα γυρω απο τη φυλη που διαλεξα κ γενικοτερα απο τα σκυλια !!!

zaman

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2008
45
0
εγω του προτεινω να παρει ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ
αλλα το καλυτερο ειναι να παρει αυτο που ερωτευτικε με την πρωτη ματια
και του αρεσε ..μανο μην μασασ ΧΤΥΠΑΤΩ

ΜΑΝΟΡΟΔΟΣ τα ποιο εντοιποσιακα ειναι τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
manosrodos said:
(το presa canario το επεκλεισα διοτι μου φανηκε λιγο "απαγορευμενο")
Τι εννοείς?
Κάνω κάτι παράνομο που έχω ένα από δαύτα?
Ο σκύλος μου, έχει μηδέν προβλήματα υγείας, κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς, τραβάει στην ανηφόρα, έχει διπλό διαφορικό, και εαν ποτέ τον άλλαζα, πάλι φουντούνια θα έπαιρνα...

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
χαχα amangos δεν εχω καποιο προβλημα με το presa .... ισα ισα που αυτο ητανε το πρωτο σκυλι που μου αρεσε, εψαξα για αυτο και ηθελα και θελω να παρω .... απλως μου φανηκε λιγο αγριο ....
μετα διαβασα κατι σχολια και γι'αυτο το απεκλεισα .... αν καταφερεις κ με πεισεις για το αντιθετο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να παρω presa !!!! :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
amangos said:
manosrodos said:
(το presa canario το επεκλεισα διοτι μου φανηκε λιγο "απαγορευμενο")
Τι εννοείς?
Κάνω κάτι παράνομο που έχω ένα από δαύτα?
Ο σκύλος μου, έχει μηδέν προβλήματα υγείας, κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς, τραβάει στην ανηφόρα, έχει διπλό διαφορικό, και εαν ποτέ τον άλλαζα, πάλι φουντούνια θα έπαιρνα...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
manosrodos said:
χαχα amangos δεν εχω καποιο προβλημα με το presa .... ισα ισα που αυτο ητανε το πρωτο σκυλι που μου αρεσε, εψαξα για αυτο και ηθελα και θελω να παρω .... απλως μου φανηκε λιγο αγριο ....
μετα διαβασα κατι σχολια και γι'αυτο το απεκλεισα .... αν καταφερεις κ με πεισεις για το αντιθετο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να παρω presa !!!! :)
Επειδή είμαι ιδιοκτήτης ενός τέτοιου, εαν κάνω κάτι παράνομο, θα ήθελα να το ξέρω!!! :lol:

Δεν βλέπω τον λόγο να σε πείσω, θα έλεγα πως όλα τα σκυλιά που σκέφτεσαι, και το Πρέσα ένα εξ αυτών, χρειάζεται έμπειρο ιδιοκτήτη, να ιεραρχηθεί σωστά ο σκύλος, και θέλουν όλα τα σκυλιά αυτά προσοχή, διότι εαν γίνουν λάθη στην εκπαίδευση, στην κοινωνικοποίηση, αλλά και στα μηνύμα που τους δίνουμε τι επιτρέπεται και τι όχι, τι επιθυμούμε να κάνουν και τι όχι, είναι δυνητικά πολύ επικίνδυνα σκυλιά.

Εαν δεν είσαι έμπειρος, να προτιμήσεις θηλυκό, τα αρσενικά είναι πιο απείθαρχα. Είχα και ροτβάηλερ παλιότερα, και μπόξερ...

Δεν βλέπω σε τι είναι πιο επικίνδυνο ένα πρέσα κανάριο από ένα ροτβάηλερ.
Ούτε καν τα θεωρώ επικίνδυνα... Μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, εαν πέσουν σε λάθος χέρια. Εαν σουμπαρού ιμπρέζα, δίλιτρο, στα χέρια ενός άπειρου οδηγού, που θα προσπαθησει να παραστήσει τον Σουμάχερ, μπορεί να μετατραπεί σε κίνδυνο θάνατο. Το έγκλημα μπορείς αν το κάνεις και με ένα φίατ πάντα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48