Βοήθεια παρακαλώ


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
ROTTIE σε ευχαριστώ. Πολλές φορές ακούμε διάφορες ιστορίες εδώ ή προσπαθούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, όμως τελικά μένουν στην μέση δεν μαθαίνουμε ποτέ τι έγινε. Μπορεί αυτή η μορφή επικοινωνίας να είναι απρόσωπη αλλά το ενδιαφέρον είναι αληθινό.
 


Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
97
0
Καλησπέρα

Γεια σου Lone Wolf, σορρυ που δεν απάντησα εγώ ο ίδιος, αλλά ακόμα και που μπαίνο σε αυτό το site με κάνει να θυμάμαι την Ζήνα μου και με πιάνει μεγάλη στεναχώρια. Όπως σου πε και η ROTTIE όντως η Ζήνα μου είναι σε καλύτερα χέρια πιά δεν μετανιώνω που την έδωσα, την βλέπω πολύ ποιο χαρούμενη και σε καλύτερα χεριά απο τα δικά μου και της οικογένειας μου. Την βλέπω σχεδόν κάθε βδομάδα, το σπίτι του ατόμου που το πήρε είναι κοντά στην δουλειά μου και πάω και την βλέπω Παρασκευές. Πολλά άτομα μου είπαν ότι έκανα βλακία που την χάρισα και δεν την πούλησα, αλλά εγώ λέω καλύτερα που την χάρισα γιατί το άτομο που την πήρε σίγουρα δεν είχε λευτά για να την αγόράσει και επίσης το να "πουλήσω" την Ζήνα μου, ή οποιοδήποτε σκυλάκι δεν θα μου καθόταν καθόλου καλά και έτσι προτίμησα να την χαρίσω και χαλάλι τα λευτά που χάλασα. Αυτή να είναι καλά σκεύτομαι και εγώ θα βγάλω άλλα λευτά έτσι και αλλιώς.

Ακόμα ψάχνω να βρώ κανα σπίτι να αγοράσω ωστέ να μετακομίσω κάποια μέρα και να μπορέσω να πάρω ξανα σκυλί και αυτή τη φωρά αν βρώ το σπίτι που θέλω με αυλή και μπόλικο χώρο θα πάρψ όχι μόνο 1 κουταβάκι αλλά 2 και θα έρθω αυτή τη φωρά πρώτα απο εσάς να συμβουλευτώ τι και που μπορώ να πάρω και όχι πάλι έτσι ξεκάρφωτα σε οποιοδήποτε pet shop.

Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σύντομα φίλοι μου και να έχω τότε και εγώ ένα σκυλάκι.
 


Nemo

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2007
84
0
Θεσσαλονίκη
Dio, διάβασα την ιστορία σου και ολόψυχα σου εύχομαι να αποκτήσεις το ιδανικό σπίτι και να κάνει την μικρή σου αγέλη... Μου θύμησες όλα τα προβλήματα που πέρασα πριν απο χρόνια..... Καλή επιτυχία
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
32.356
Μηνύματα
888.543
Μέλη
19.191
Νεότερο μέλος
loukperi