ηθελα με το κειμενο να δειξω οτι ο σκυλος δεν νομιζω οτι κρυωνει απο το σωμα...τεσπα.
ετσι οπως το εκανε ο στοκος λογικο ειναι το σκυλι να νιωθει περιεργα...
ετσι οπως το εκανε ο στοκος λογικο ειναι το σκυλι να νιωθει περιεργα...
Αντε πάλι![]()
![]()
Ο σκύλος δροσίζεται (όταν έχει ζέστη) από το στόμα και ζεσταίνεται (όταν έχει κρύο) από το τρίχωμα![]()
Εγώ θα έβγαζα το σκυλί μία μεγάλη βόλτα έξω.
Eπειδή προσωπικα έχω κακές εμπειρίες στο παρελθόν από κομμωτήρια..Αφού ξεπέρασα το σοκ της εμφάνισης, παρατήρησα πως η ντόλη έτρεμε , δεν είχα ποτέ αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, καθώς φυσικα πως ποτέ δεν την είχα κάνει έτσι.
Εχει δικιο αλλα αυτό δεν δικαιολογεί το οτι το σκυλί τρέμει..Ο πατέρας μου είπε πως ο γιατρός του είπε πως το σκυλί έπρεπε να το είχαμε κουρέψει εδώ και καιρό επειδή στης μπλεγμένες τρίχες αναπτύσσονται μικρόβια
Ελπίζω πως θα ‘ξεπεράσει’ την όλη κατάσταση γρήγορα, ή τουλάχιστον πως όταν ξαναμεγαλωσει το τρίχωμα της, πως δεν θα της έχει μείνει ψυχολογικό τραύμα :SΘλιβερό το πως κατάντησε το σκυλάκι…
Δεν νομίζω ότι το σκυλί κρυώνει ή …ντρέπεται. Όπως είχε γράψει κάποια στιγμή ο GAIA LYKAIA, τα αρκτικά σκυλιά, για τα οποία η γούνα τους είναι κατά διαστήματα, το πιο σημαντικό εργαλείο επιβίωσής τους, αντιλαμβάνονται πότε αυτή έχει τρωθεί και με τη σειρά της αυτή η τρώση επηρεάζει το συνειδητό τους και άρα και τη συμπεριφορά, αλλά και τη ψυχοσύνθεσή τους.
Ριξτε μια ματια στο παρακατω θεμα:
Η αυτογνωσία στο σκύλο
Νομιζω πως είναι εξαιρετικά ενδιαφερον.![]()
Όχι δεν μου ανάφερε νάρκωση ο πατέρας μου, και για να λέει πως την κρατούσε υποθέτω πως δεν την νάρκωσαν, ούτος η άλλος είναι 9κιλα μονό, και δεν είναι καθόλου επιθετικό.Eπειδή προσωπικα έχω κακές εμπειρίες στο παρελθόν από κομμωτήρια..
Μήπως το σκυλάκι ναρκώθηκε κατά το κούρεμα?
Εχει δικιο αλλα αυτό δεν δικαιολογεί το οτι το σκυλί τρέμει..
Η θερμοκρασία που βρίσκετε το σκυλί είναι φυσιολογική?
Εγώ πιστεύω πως το σκυλί μάλλον το ναρκώσανε και είναι αντίδραση από την νάρκωση.
Hταν μπροστά δηλαδή?Όχι δεν μου ανάφερε νάρκωση ο πατέρας μου, και για να λέει πως την κρατούσε υποθέτω πως δεν την νάρκωσαν,
,ούτος η άλλος είναι 9κιλα μονό
Το θέμα είναι αν θα ανεχόταν το σκυλί να μπορέσει να το καλλωπίσει άνθρωπος εφόσον ήταν μια διαδικασία όχι τόσο οικία για αυτό..και δεν είναι καθόλου επιθετικό.
Mπορείς ομως να ξέρεις αν είναι σε ρεύμα ή αν είναι κρύο το μέρος που βρίσκεται..Την θερμοκρασία δεν μπορώ να την μετρήσω, δεν έχω θερμόμετρο
Με τίποτα!Απλά δώσε χρόνο στο σκυλάκι, προσπάθησε να το κρατάς απασχολημένο με ευχάριστες δραστηριότητες (βόλτα, παιχνίδι κτλ) και προπαντός μην το ξανακουρεψεις ποτέ.![]()
Ναι, και μάλιστα όπως μου είπε ρώτησε τον κτηνίατρο κάποια στιγμή αν χρειάζεται το κούρεμα (στο κτηνιατριο έγινε).Hταν μπροστά δηλαδή?
Όχι είναι σε μια γωνία στην οποία δεν κάνει ρεύμα, πάνω στο χαλάκι (και στο πουλόβερ που έβαλα έξτρα), οπότε νομίζω πως πρέπει να κρυώνει.Mπορείς ομως να ξέρεις αν είναι σε ρεύμα ή αν είναι κρύο το μέρος που βρίσκεται..![]()
Το σκυλι ειναι μεσα στο σπιτι ή εξω?Όχι είναι σε μια γωνία στην οποία δεν κάνει ρεύμα, πάνω στο χαλάκι (και στο πουλόβερ που έβαλα έξτρα), οπότε νομίζω πως πρέπει να κρυώνει.
Δεν κατηγορούμε κανέναν απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε..Αλλά που να ξέρει; Δεν έχει καμία εμπηρια με τα ζώα γενικά, όταν σου λέει ο ‘ιδικός’ πως πρέπει και το ιδιο και ο κτηνίατρος και εγώ στην θέση του το ίδιο θα σκεπτομουνα.
Μέσα, αν και το σπίτι είναι σχετικά ψυχρό, το θερμόμετρο λέει πως είναι 20.5 βαθμοί κελσίου, αν δεν νομίζω πως είναι σωστή θερμοκρασία.Το σκυλι ειναι μεσα στο σπιτι ή εξω?
Δεν κατηγορούμε κανέναν απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε..![]()
Βετεράνος του Βιετνάμ είσαι ??Δεν είπα πως τον κατηγόρησε κανείς, το αντίθετο μάλιστα, αυτό το φόρουμ είναι από τα πιο φιλικά που έχω δει ως τωρα!
Χαχαχα όχι όχι, ήμουν εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια στο παρελθόν, και έχω δει αρκετά στο χάος που λέγετε διαδίκτυοΒετεράνος του Βιετνάμ είσαι ??![]()