Βοήθεια παρακαλώ!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ηθελα με το κειμενο να δειξω οτι ο σκυλος δεν νομιζω οτι κρυωνει απο το σωμα...τεσπα.

ετσι οπως το εκανε ο στοκος λογικο ειναι το σκυλι να νιωθει περιεργα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αντε πάλι :p :p
Ο σκύλος δροσίζεται (όταν έχει ζέστη) από το στόμα και ζεσταίνεται (όταν έχει κρύο) από το τρίχωμα :)

Εγώ θα έβγαζα το σκυλί μία μεγάλη βόλτα έξω.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Αντε πάλι :p :p
Ο σκύλος δροσίζεται (όταν έχει ζέστη) από το στόμα και ζεσταίνεται (όταν έχει κρύο) από το τρίχωμα :)

Εγώ θα έβγαζα το σκυλί μία μεγάλη βόλτα έξω.

Συμφωνω:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τωρα θα βγω ο βλακας....:D:paja1:

ναι μωρε το ξερω αυτο...αλλο ηθελα να πω,αλλιως βγηκε και αλλου πηγε...:D

καμια φορα δεν σε παει το ατιμο.

σορρυ για το offtopic,συνεχιστε.

αλλα θελω να σας πω οτι το σκυλι δεν κρυωνει.......μπλα....μπλα...:paja1::paja1::paja1::D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Κρυωνει...δεν κρυωνει... θα παει μια μεγαλη βολτα να παιξει :D Νομιζω οτι τον ζαλισαμε τον Βαγγελη και ειναι και αγχωμενος :rolleyes:

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Τηλεφώνησα, και μου είπαν πως το ποιο πιθανό είναι να κρυώνει, και πως εφόσον δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα δεν υπάρχει κάποιος ορατός κίνδυνος, και πως πρέπει να χαλαρώσω.
Βασικά με χαλαρώνει ότι μόλις έφαγε (άρα δεν έχει τόσο χάλια ψυχολογία) και περιποιέται τον εαυτό της (γλύφει τα ποδαράκια της!)
Αλλά το τρέμουλο είναι ακόμα εκεί, νομίζω πως τελικά κρυώνει.
Αύριο θα φέρω αερόθερμο ή καμία κεροζαν από το άλλο σπίτι, γιατί δεν ανάβουν το καλοριφέρ ακόμα.

Όχι δεν με ζαλίσατε καθόλου,
Ισα ισα ευχαριστώ για τα σχόλια σας J

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θλιβερό το πως κατάντησε το σκυλάκι… :(

Δεν νομίζω ότι το σκυλί κρυώνει ή …ντρέπεται. Όπως είχε γράψει κάποια στιγμή ο GAIA LYKAIA, τα αρκτικά σκυλιά, για τα οποία η γούνα τους είναι κατά διαστήματα, το πιο σημαντικό εργαλείο επιβίωσής τους, αντιλαμβάνονται πότε αυτή έχει τρωθεί και με τη σειρά της αυτή η τρώση επηρεάζει το συνειδητό τους και άρα και τη συμπεριφορά, αλλά και τη ψυχοσύνθεσή τους.

Ριξτε μια ματια στο παρακατω θεμα:
Η αυτογνωσία στο σκύλο

Νομιζω πως είναι εξαιρετικά ενδιαφερον. :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αφού ξεπέρασα το σοκ της εμφάνισης, παρατήρησα πως η ντόλη έτρεμε , δεν είχα ποτέ αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, καθώς φυσικα πως ποτέ δεν την είχα κάνει έτσι.
Eπειδή προσωπικα έχω κακές εμπειρίες στο παρελθόν από κομμωτήρια..
Μήπως το σκυλάκι ναρκώθηκε κατά το κούρεμα?

Ο πατέρας μου είπε πως ο γιατρός του είπε πως το σκυλί έπρεπε να το είχαμε κουρέψει εδώ και καιρό επειδή στης μπλεγμένες τρίχες αναπτύσσονται μικρόβια
Εχει δικιο αλλα αυτό δεν δικαιολογεί το οτι το σκυλί τρέμει..

Η θερμοκρασία που βρίσκετε το σκυλί είναι φυσιολογική?

Εγώ πιστεύω πως το σκυλί μάλλον το ναρκώσανε και είναι αντίδραση από την νάρκωση.

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Θλιβερό το πως κατάντησε το σκυλάκι… :(

Δεν νομίζω ότι το σκυλί κρυώνει ή …ντρέπεται. Όπως είχε γράψει κάποια στιγμή ο GAIA LYKAIA, τα αρκτικά σκυλιά, για τα οποία η γούνα τους είναι κατά διαστήματα, το πιο σημαντικό εργαλείο επιβίωσής τους, αντιλαμβάνονται πότε αυτή έχει τρωθεί και με τη σειρά της αυτή η τρώση επηρεάζει το συνειδητό τους και άρα και τη συμπεριφορά, αλλά και τη ψυχοσύνθεσή τους.

Ριξτε μια ματια στο παρακατω θεμα:
Η αυτογνωσία στο σκύλο

Νομιζω πως είναι εξαιρετικά ενδιαφερον. :)
Ελπίζω πως θα ‘ξεπεράσει’ την όλη κατάσταση γρήγορα, ή τουλάχιστον πως όταν ξαναμεγαλωσει το τρίχωμα της, πως δεν θα της έχει μείνει ψυχολογικό τραύμα :S
Παρεμπίπτοντος πολύ ωραίος ο σύνδεσμος και ενδιαφέρον θέμα γενικά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Απλά δώσε χρόνο στο σκυλάκι, προσπάθησε να το κρατάς απασχολημένο με ευχάριστες δραστηριότητες (βόλτα, παιχνίδι κτλ) και προπαντός μην το ξανακουρεψεις ποτέ. :)

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Eπειδή προσωπικα έχω κακές εμπειρίες στο παρελθόν από κομμωτήρια..
Μήπως το σκυλάκι ναρκώθηκε κατά το κούρεμα?

Εχει δικιο αλλα αυτό δεν δικαιολογεί το οτι το σκυλί τρέμει..

Η θερμοκρασία που βρίσκετε το σκυλί είναι φυσιολογική?

Εγώ πιστεύω πως το σκυλί μάλλον το ναρκώσανε και είναι αντίδραση από την νάρκωση.
Όχι δεν μου ανάφερε νάρκωση ο πατέρας μου, και για να λέει πως την κρατούσε υποθέτω πως δεν την νάρκωσαν, ούτος η άλλος είναι 9κιλα μονό, και δεν είναι καθόλου επιθετικό.
Την θερμοκρασία δεν μπορώ να την μετρήσω, δεν έχω θερμόμετρο :S

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όχι δεν μου ανάφερε νάρκωση ο πατέρας μου, και για να λέει πως την κρατούσε υποθέτω πως δεν την νάρκωσαν,
Hταν μπροστά δηλαδή?

ούτος η άλλος είναι 9κιλα μονό
,

Tα κιλά δεν έχουν σημασία αλλα η όρεξη του κομμωτή..

και δεν είναι καθόλου επιθετικό.
Το θέμα είναι αν θα ανεχόταν το σκυλί να μπορέσει να το καλλωπίσει άνθρωπος εφόσον ήταν μια διαδικασία όχι τόσο οικία για αυτό..

Την θερμοκρασία δεν μπορώ να την μετρήσω, δεν έχω θερμόμετρο
Mπορείς ομως να ξέρεις αν είναι σε ρεύμα ή αν είναι κρύο το μέρος που βρίσκεται..;)

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Απλά δώσε χρόνο στο σκυλάκι, προσπάθησε να το κρατάς απασχολημένο με ευχάριστες δραστηριότητες (βόλτα, παιχνίδι κτλ) και προπαντός μην το ξανακουρεψεις ποτέ. :)
Με τίποτα!
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα όμως αν αξίζει να ‘κουρέψω’ και τον δήθεν επαγγελματία κουρέα και τον κτηνίατρο.

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Hταν μπροστά δηλαδή?
Ναι, και μάλιστα όπως μου είπε ρώτησε τον κτηνίατρο κάποια στιγμή αν χρειάζεται το κούρεμα (στο κτηνιατριο έγινε).
Αλλά που να ξέρει; Δεν έχει καμία εμπηρια με τα ζώα γενικά, όταν σου λέει ο ‘ιδικός’ πως πρέπει και το ιδιο και ο κτηνίατρος και εγώ στην θέση του το ίδιο θα σκεπτομουνα.

Mπορείς ομως να ξέρεις αν είναι σε ρεύμα ή αν είναι κρύο το μέρος που βρίσκεται..;)
Όχι είναι σε μια γωνία στην οποία δεν κάνει ρεύμα, πάνω στο χαλάκι (και στο πουλόβερ που έβαλα έξτρα), οπότε νομίζω πως πρέπει να κρυώνει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όχι είναι σε μια γωνία στην οποία δεν κάνει ρεύμα, πάνω στο χαλάκι (και στο πουλόβερ που έβαλα έξτρα), οπότε νομίζω πως πρέπει να κρυώνει.
Το σκυλι ειναι μεσα στο σπιτι ή εξω?

Αλλά που να ξέρει; Δεν έχει καμία εμπηρια με τα ζώα γενικά, όταν σου λέει ο ‘ιδικός’ πως πρέπει και το ιδιο και ο κτηνίατρος και εγώ στην θέση του το ίδιο θα σκεπτομουνα.
Δεν κατηγορούμε κανέναν απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε..:)

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Το σκυλι ειναι μεσα στο σπιτι ή εξω?

Δεν κατηγορούμε κανέναν απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε..:)
Μέσα, αν και το σπίτι είναι σχετικά ψυχρό, το θερμόμετρο λέει πως είναι 20.5 βαθμοί κελσίου, αν δεν νομίζω πως είναι σωστή θερμοκρασία.

Δεν είπα πως τον κατηγόρησε κανείς, το αντίθετο μάλιστα, αυτό το φόρουμ είναι από τα πιο φιλικά που έχω δει ως τωρα!

love_dolly

Member
30 Οκτωβρίου 2009
10
0
Βετεράνος του Βιετνάμ είσαι ?? :rolleyes:
Χαχαχα όχι όχι, ήμουν εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια στο παρελθόν, και έχω δει αρκετά στο χάος που λέγετε διαδίκτυο :D

Τέλος πάντων, παιδιά χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια, σίγουρα με χαλαρώσατε (και φωτίσατε συνάμα).
Πάω για ύπνο τωρα, καληνύχτα!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48