Βρέθηκε και χαρίζεται βέλγικος ποιμενικός, Πατήσια

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
ναι...όταν μιλήσαμε στο τηλ. ήμουν κάπως....και δεν το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή....
αν παίζει να είναι αυτός ο σκύλος...υπάρχει ο νόμιμος ιδιοκτήτης....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ δεν κατάλαβα ρε παιδιά, πως και ξαναγύρισε στο σπίτι του το σκυλί? Τον πήγε κάποιος?
Απέξω περίμενε κυρίως κ έκανε μικρές βόλτες από πάνω στην Γκράβα. Προφανώς όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του, τον βρήκαν να περιμένει απέξω. Τους είχαν αφήσει κ σημείωμα οι γείτονες ότι το σκυλί έκλαιγε όλο το βράδυ κ ήταν έξω.

Αν ήξερα για το τατουάζ στο αυτί Μαργαρίτα θα το κοιτούσα σήμερα.
Όταν ξαναπάω εγώ ή με το Λεωνίδα θα το τσεκάρουμε. Μακάρι...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Γι΄αυτό δεν έφευγε απο εκεί... Ακου να δεις... Κι εγώ σκέφτηκα μήπως δε ζούσε αυτός που τον είχε και τον πεταξαν έξω οι συγγενείς. (όχι, δε βλέπω δραματικά σήριαλ)
Σας είπαν μήπως ποιος κτηνίατρος τον βλέπει; Αν τον βλέπει δλδ. Αν μιλήσετε μαζί του, θα τους καλέσει για αποπαρασίτωση και καλά, και εκείνος θα δει αν έχει τατουαζ.
Μπράβο σας πάντως! Να είστε καλά, παιδιά!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Ο σκύλος ελέγχθηκε και δεν είναι του γνωστού μου....
άρα δυστυχώς τα πράγματα παραμένουν ως έχουν...

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλημέρα...
Πέρασα από κει με τον Diego μου και πήγαμε με τον Βέλγο και το αφεντικό του βολτίτσα. Μια χαρά ο Βέλγος. Μυριστήκανε, κουνούσαν ουρές και τέτοια...
Φαίνονται όλα καλά. Πεντακάθαρος. Ταισμένος. Δυνατός.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλημέρα...
Πέρασα από κει με τον Diego μου και πήγαμε με τον Βέλγο και το αφεντικό του βολτίτσα. Μια χαρά ο Βέλγος. Μυριστήκανε, κουνούσαν ουρές και τέτοια...
Φαίνονται όλα καλά. Πεντακάθαρος. Ταισμένος. Δυνατός.
Mπράβο σου κ μακάρι Λεωνίδα....

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλημέρα...
Η θηλυκιά ( που είναι μικρή σε ηλικία ) κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου. Μπροστά, πίσω, στην Τοσίτσα. Πήγε με τα πόδια εκεί αφού ακολούθησε... Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι καφέ και τα χρώματα των ματιών της είναι διαφορετικά... Οποιος από την παρέα την δει, ας την κρατήσει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Αν δεν βάλεις φωτό, προβλέπω όσοι διαβάζουν και κυκλοφορούν προς τα κει, να λοξοκοιτάνε όλα τα καφέ θηλυκά της περιοχής :rolleyes:
Πήγε με τα πόδια εκεί αφού ακολούθησε...τι; :confused:

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Δεν έχω φωτό. Απλά ξέρουμε ότι τα μάτια έχουν διαφορετικά χρώματα.

Υ.Γ. Ακολούθησε το άλλο αφεντικό που πήγε με τα πόδια εκεί. Το άλλο αφεντικό βρέθηκε. Ψάχνουμε την λύκαινα τώρα για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι...

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Παιδια τι γινεται με αυτο το θεμα?
Το προσεχουν το σκυλι η οχι?
Τους προσεχει κανεις ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326