Βρήκα pit bull. Τι να κάνω?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πρώτον εγώ στο τόπικ αυτό είδα ΜΟΝΟ λύσεις. Όχι μασημένες βέβαια...

Δεύτερον, ερώτηση: Πέρα απ' όλα αυτά κάνει να μένουν κουτάβια με τη μάνα τους και να θηλάζουν όταν εκείνη έχει καλαζάρ?

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
ROTTIE said:
Θεωρείς την Strays' help πολύ καλή και εξυπηρετική ? Και εγώ θα την θεωρούσα εάν της φόρτωνα το πρόβλημα μου!
L110701 said:
Η STRAY (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΕΙΛΕ PM)
ROTTIE said:
Τα κουτάβια, μας είπατε αρχικά ότι είναι στο δρόμο και κινδυνεύουν άμεσα. Μετά από την δική μου αντίδραση, "εμφανίστηκαν" κάποιοι που τα προσέχουν και τα ταΐζουν... :?
L110701 said:
Την επόμενη (εχθές) που ξαναπήγα δε το βρήκα εκεί και αφού έφαγα τον κόσμο το εντόπισα ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ. Βρίσκεται στην αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού. Οι γείτονες το ταΐζουν.
ROTTIE said:
Μήπως υποτιμάτε την νοημοσύνη μας?
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ???

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
βοηθησες την μητερα αλλα οχι τα κουταβια που ειναι πολυ μικρα ακομα για να αποχωριστουν την μητερα τους αρα μεγαλωσες το προβλημα τους αυτο σου λεει η ροττυ.
το πιθανοτερο ειναι να πεθανουν τα κουταβακια δυστηχως αφου οπως καταλαβαινω δεν εχουν κανει εμβολια και στην ουσια ειναι απροστατευτα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τα κουτάβια δεν είναι δικά του..
Δεν θα επέλεγα να πάρω τη μαμα κ να αφήσω τα μωρά,αλλά οπως μου είπε τα φροντίζουν κ τα ταϊζουν στο χώρο που είναι μια κυρία κ ο γιος της και προσπαθούν να τα δώσουν.
Δεν φταίει ο Lτάδετάδε .... μόνο που έκανε βλακεία και πήρε την μάνα ... ΑΣΧΕΤΟ άν διώχνει τα κουτάβια απο τον θηλασμό ή αν την τραυματίζουν, αυτό είναι στο πρόγραμμα ... γύρνα την πίσω - και αν μπορείςκαι θές να σώσεις έναν σκύλο - πάρε ένα κουταβι

Από την άλλη αφού γίνεται που γινεται θέμα, πραγματικά τουλάχιστον πείτε ''χαρίζονται κουτάβια που δεν τα φροντιζουν καλά ή κάτι τέτοιο να τελειώνουμε - μην αρχιζουμε με τις ημερομηνίες και ποιος πήγε εκεί ή όχι και τί μέρα, γιατί το φταίξιμο σίγουρα δεν είναι της Rottie - η οποία ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ μπορει να δωσει μέχρι εκεί που δίνει ...

και έστειλα μήνυμα στη Rottie (ευχαριστώ Rottie)
Ξεχνάς εύκολα ... :wink: δεν κάνει ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr