Γεια σας! Απο εδω η Ναλα

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
Γεια σας! ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο δικο μου και ετσι εχω ριξει το διαβασμα της αρκουδας τις τελευταιες εβδομαδες λοιπον εδω μεσα και ευχαριστω πολυ γιατι με βοηθησατε παρα πολυ! Την Ναλα την υιοθετησα απο μια κοπελα η οποια την ειχε βρει αυτην και τα αδερφια της στα σκουπιδια...(τι να πει κανεις.....) τα μεγαλωσε απο 30 ημερων μεχρι 2.30 μηνων οπου αρχησε τα δινει σε οικογενειες. Η Ναλα ειχε μεινει στο τελος μονη της και δεν την επερνε κανεις, μια κοπελα μου ειπε για το σκυλακι γιατι συζηταγαμε οτι ηθελα να υιοθετησω ενα το σκεφτομουν πολυ καιρο, ε πηγα μια μερα να την δω μολις το ειδα πηδαγε πανω μου ξαπλωσε να την χαιδεψω! ε! την ερωτευτικα και την πηρα σπιτι τωρα την εχω τρεις βδομαδες πανω κατω και ειναι σχεδον τεσσαρων μηνων!
IMG_20160528_205017.jpg IMG_20160602_115500.jpg

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και μπράβο σου για την υιοθεσία της!! (Μπράβο και στην κοπέλα που τα φρόντισε αρχικά).

Είναι μία κούκλα η Νάλα σου! Να τη χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά όμορφα χρόνια μαζί!! :)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
πολύ ομορφη είναι .
να σου ζησει και να ζησετε απίστευτα μαζι.
μια συμβουλη μονο
καλυτερα να ζοριστείς ένα χρονο με εκπαιδευση και βολτες και όλα τα σχετικα τρεχάματα του σκυλου κουταβου παρα να ζοριζεσε μετα για 10 χρονια επειδή το αφησες στον αυτοματο.
ότι θες ρωτας

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας! το σκυλακι φτου φτου κατουραει εξω κακα απο την πρωτη μερα και τσισα 9/10 εξω ενταξει ειναι μικρο ακομα δεν εχω απο αυτη πολλες απαιτησεις απο αυτην σε αυτον τον τομεα! απλα θα ηθελα τα φωτα σας στο θεμα δαγκωνω τα παντα ναι ξερω οτι ακομα δεν εχει αλλαξει δοντια και ειναι λογικο ωστοσο πρεπει να λειπω απο το σπιτι χωρις αυτη φυσικα 3-4 φορες την βδομαδα λογο σχολης και οταν γυρναω σπιτι το βρισκω σαν βομβαρδισμενο τοπιο, μου εχει διαλυσει ενα ζευγαρι παπουτσια κατι παντοφλες και 3ης φορτηστες! την πρωτη φορα την μαλωσα αλλα δεν απεδωσε καρπους και λογικο νομιζω, Aλλα θελω να ακουσω την γνωμη σας ως πιο εμπειροι!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ψαξε για θεματα με crate στο φορουμ,εκτος απο θεματα ζημιων μπορει να προκαλεσει αθελα της και κακο στον εαυτο της με ηλεκτρικες συσκευες,κτλ.Επισης,αν δεν θελεις στο μελλον να ξαπλωνει στον καναπε καλα θα κανεις να της το ξεκοψεις απο τωρα.Καλως ηρθες και μπραβο σου για την υιοθεσια.

• Like
Reactions: d-friend

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
ακριβως! την πρωτη βδομαδα που την πηρα εφαγε μια μπαλαντεζα και επεσε ο γενικος διακοπτης την ωρα που με ειχε παρει ο υπνος... εκει ηταν που εφαγε μια στον ποπο (δεν το ξανα εκανε) γιατι μου κοπηκε το αιμα απο την τρομαρα να μην γινει ψητη... ναι για το crate το εχω σκεφτει και μαλλον πως θα το παρω γιατι θα σκοτωθει εδω μεσα αυτη μονη της... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
μπράβο Λευτέρη.. αγάπη, πειθαρχία και διάβασμα και θα είσαστε τέλειο ζευγάρι πολύ σύντομα!!

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
ευχαριστω πολυ! εχει παισει πολυ διαβασμα σε σημειο που στην εξεταστικη θα γραφω για σκυλια! :p αλλα το βασικο ειναι οτι δεν θελω να την μαλωνω γιατι δεν νιωθω καθολου καλα με αυτο οποτε το ψαχνω παρα πολυ!

• Like
Reactions: myEnzo

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλωσήρθατε κι εσύ και η μπέμπα σου!! Η κουταβοπερίοδος είναι ζόρικη αλλά ταυτόχρονα πολύ χαριτωμένη και περνάει και γρήγορα ή άτιμη! Κοίτα θέματα για το κρέιτ, κοίτα και για άγχος αποχωρισμού... Όταν φεύγεις μην την αφήνεις να τριγυρίζει σε όλο το σπίτι και μάζευε από κάτω παπούτσια/παντόφλες/καλώδια και ό,τι μπορεί να ξεμανταλιάσει (εγώ έκλαψα κάμποσα βιβλία κι έξι φορτιστές)... Επίσης πάρτης κάνα παιχνίδι από αυτά που βάζεις λιχουδιές μέσα (κονγκ), έχε το γεμάτο στην κατάψυξη και πριν φύγεις δώστης το, δε θα χάσεις :)

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Τι ωραία μουσούδα!!:D και ωραίο όνομα! να την χαίρεσαι!

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
πολυ πιθανον να εχει αγχος αποχωρισμου γιατι τρελενεται οταν φευγω τις εχω παρει παιχνιδια αλλα θα της παρω και κονγκ αλλα για το crate το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αλλα με αγριευομαι ετσι οπως το βλεπω σαν φυλακη ειναι! :D αλλα απ οτι εχω διαβασει πολυ βοηθητικο για την εκπαιδευση

Last edited:

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Δεν μπορείς να το περιορίσεις σε ένα δωμάτιο; Δεν κλείνουν πόρτες; Είναι ενιαίος χώρος;

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
δυστυχως αν και το σπιτι ειναι μεγαλο ειναι γκαρσονιερα και δεν εχει τοιχους και πορτες και για αυτο εχω προβληματιστει... οταν την ειχα πρωτοπαρει μετακομιζα το σπιτι πριν φυγω για να μην εχει προσβαση στο υπολοιπο σπιτι μαλλον θα το ξεκινησω να το ξανα κανω μεχρι να αποφασισω με το crate αν και δεν βλεπω να το γλυτωνω!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να συμβιωνετε αρμονικά.
Στην περίπτωση σου μάλλον το crate είναι μονόδρομος, μην το αργείς, γιατί θέλει και πολύ υπομονή και χρόνο για την εκμάθηση του. Τέλος ΠΟΤΈ μην τη μαλώνεις εκ των υστέρων, μόνο κακό κάνεις. Μπερδεύεις το κουτάβι αντί να το διορθώνεις και χάνεται η εμπιστοσύνη του σε σένα...

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Καλώς ήρθες! Να την χαίρεσαι τη Νάλα, πανέμορφη είναι!:)

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
σας ευχαριστω πολυ!!! @Haris Drazen οσο περνανε οι μερες τοσο βλεπω οτι χρειαζομαι crate ναι πολυ πιθανον να το παραγγειλω αυριο κιολας... οσο για την στειρωση στους ανθρωπους..δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο μονο αν σκεφτεις οτι καποιος πεταξε 5 κουταβια 30 μερων στα σκουπιδια αρκει...

• Like
Reactions: Haris Drazen

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Μήπως να κοιταγες και κανένα πάρκο, ή μεταλλική πόρτα που προσαρμόζεται σε μεγάλα ανοίγματα; Δεν έχω ιδέα πώς λέγονται, αλλά έχω δει σε σπίτια φίλων, που π.χ. απομονώνουν το μισό δωμάτιο. Εκτός αν βέβαια το σκυλί θα γίνει αρκετά μεγάλο και πηδάει από επάνω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μπράβο σου για την υιοθεσία. Κι εσένα και της κοπέλλας που τα μάζεψε.
Να είστε καλά!

Να σου ζήσει η μικρή σου και να περάσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί.

Με το θέμα του στρατού μόνο, να σκεφτείς τι θα κάνεις, όταν έρθει η ώρα.

TheLefterisKa

Member
1 Ιουνίου 2016
22
46
30
Χανια-Ηρακλειο
@genie αυτο με το παρκο το σκεφτομαι απο την πρωτη μερα απλα ετσι οπως την βλεπω για πλακα πηδαει απο πανω! θα ψαξω να βρω καποιο πιο ψηλο γτ στους 60 ποντους θα πηδηξει ειμαι σχεδον σιγουρος! @mareco ευχαριστω πολυ καλα για τον στρατο εχουμε ακομα και οταν ερθει η ωρα θα το δουμε πως θα γινει αλλα δεν θα υπαρξει θεμα!

• Like
Reactions: mareco

joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Μπράβο και από εμένα για την προσπάθεια της φίλης σου(εσένα δεν θα σου πω και μπράβο που κονόμησες τσάμπα τέτοιο κουκλί).

Ως προς το θέμα της χειροκωλιάς: όταν ήμουν και εγώ φοιτητής είχα πάρει τον πρώτο μου σκύλο. Τότε όλοι λέγαν να διορθώνεις τον σκύλο ρίχνοντας με μια εφημερίδα στον κώλο. Μάλιστα μου είχε πει και ένας " ψαγμένος " να χρησιμοποιώ εφημερίδα για να μην συσχετίσει ο σκύλος το χέρι με την τιμωρία.

Ωραία είπα και εγώ, θα κάνω τον τέλειο σκύλο. Φάπα για να μην δαγκώνει το χέρι, φάπα για να μην μου γρυλίζει, φάπα,φάπα φάπα...

Όλο αυτό κράτησε μια εβδομάδα περίπου. Ο Αρούλης άρχισε να έκτελει τις εντολές αν και μόνο 3 μηνών. Μπαίνω και εγώ στο δωμάτιο μας το μεσημέρι μετά την σχολή όλο ενθουσιασμό, και ο σκύλος μου, ο φίλος μου, με ακούει και μπαίνει φοβισμένος κάτω από το κρεββάτι...

Δεν εξισώνω την περίπτωση την δική μου με την δική σου. Αλλά, επειδή βλέπω ότι και ενδιαφέρεσαι και καταλαβαίνεις στα λέω έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μια αντίστοιχη κατάσταση να συγκρατηθείς.( και το μεγάλωμα ενός κουταβιού έχει πολλές τέτοιες.)