ηθικο διδαγμα ιστοριας.. οχι στα πετ-σοπ για σκυλο,και παρτε σαμογιετ,μαλαμουτ η χασκι για πεσιμο
όχι φίλε μου δεν χρειάζεται σε ευχαριστώOk, ας το πάμε από την αρχή...
Ήθελα να πω στα υπόλοιπα μέλη, να μην ασχοληθούμε πολύ με το τι έκανες τότε και κυρίως να μη μπούμε σε κρίσεις. Το είπες, καταλάβαμε τι έγινε, έχεις και εσύ καταλάβει και... πάμε παρακάτω...
Αυτά και ελπίζω να μην επανέλθω για μια ακόμα διευκρίνηση
δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγω ή ο καθένας..εγω βλέπω ότι έκανες ένα λάθος 2 φορές δυστυχώς. Όμως έγινε. Κοίτα τώρα να τον αγαπάς και να τον φροντίζεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπεράσεις παρόμοιες καταστάσεις..απο όλες τις απόψεις. Και αν ποτέ έρθει στη ζωή σου ξανά η στιγμή που θα αισθανθείς την επιθυμία να αποκτήσεις σκύλο, ελπίζω να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.από ότι κατάλαβα αν εισουν στην θέση μου και δεν γνώριζες εξ αρχής τη σιμένουν πετ σοπ αφού την πάταγες με το λυκοσκυλάκι θα του τα χάριζες για να μην ξανά περάσεις τα ίδια να υποθέσω ??????????? εγώ το ρίσκαρα και προς το παρών μου βγήκε
πιστεψε με αυτά που τραβηξα έμαθΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑδεν έχει σημασία τι θα έκανα εγω ή ο καθένας..εγω βλέπω ότι έκανες ένα λάθος 2 φορές δυστυχώς. Όμως έγινε. Κοίτα τώρα να τον αγαπάς και να τον φροντίζεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπεράσεις παρόμοιες καταστάσεις..απο όλες τις απόψεις. Και αν ποτέ έρθει στη ζωή σου ξανά η στιγμή που θα αισθανθείς την επιθυμία να αποκτήσεις σκύλο, ελπίζω να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.
Λάθος συμπέρασμα λοιπόν έβγαλες...καπου ο λεονζουμπ εγραψε :" Φίλε το σκυλί που αγόρασα από το πετ σοπ δεν ήταν μαλαμιουτ αλλά γερμανικός πιμενικός μακρύτριχο κα[....]"
από εκει εγώ συμπεραινω οτι...ο λέων δεν είναι απο πέτ σοπ....
Έγραψες!ηθικο διδαγμα ιστοριας.. οχι στα πετ-σοπ για σκυλο,και παρτε σαμογιετ,μαλαμουτ η χασκι για πεσιμο