Γεια σας και απο εμας

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ok, ας το πάμε από την αρχή...

Ήθελα να πω στα υπόλοιπα μέλη, να μην ασχοληθούμε πολύ με το τι έκανες τότε και κυρίως να μη μπούμε σε κρίσεις. Το είπες, καταλάβαμε τι έγινε, έχεις και εσύ καταλάβει και... πάμε παρακάτω...

Αυτά και ελπίζω να μην επανέλθω για μια ακόμα διευκρίνηση

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
Ok, ας το πάμε από την αρχή...

Ήθελα να πω στα υπόλοιπα μέλη, να μην ασχοληθούμε πολύ με το τι έκανες τότε και κυρίως να μη μπούμε σε κρίσεις. Το είπες, καταλάβαμε τι έγινε, έχεις και εσύ καταλάβει και... πάμε παρακάτω...

Αυτά και ελπίζω να μην επανέλθω για μια ακόμα διευκρίνηση
όχι φίλε μου δεν χρειάζεται σε ευχαριστώ

• Like
Reactions: takisft

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
από ότι κατάλαβα αν εισουν στην θέση μου και δεν γνώριζες εξ αρχής τη σιμένουν πετ σοπ αφού την πάταγες με το λυκοσκυλάκι θα του τα χάριζες για να μην ξανά περάσεις τα ίδια να υποθέσω ??????????? εγώ το ρίσκαρα και προς το παρών μου βγήκε
δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγω ή ο καθένας..εγω βλέπω ότι έκανες ένα λάθος 2 φορές δυστυχώς. Όμως έγινε. Κοίτα τώρα να τον αγαπάς και να τον φροντίζεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπεράσεις παρόμοιες καταστάσεις..απο όλες τις απόψεις. Και αν ποτέ έρθει στη ζωή σου ξανά η στιγμή που θα αισθανθείς την επιθυμία να αποκτήσεις σκύλο, ελπίζω να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγω ή ο καθένας..εγω βλέπω ότι έκανες ένα λάθος 2 φορές δυστυχώς. Όμως έγινε. Κοίτα τώρα να τον αγαπάς και να τον φροντίζεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπεράσεις παρόμοιες καταστάσεις..απο όλες τις απόψεις. Και αν ποτέ έρθει στη ζωή σου ξανά η στιγμή που θα αισθανθείς την επιθυμία να αποκτήσεις σκύλο, ελπίζω να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.
πιστεψε με αυτά που τραβηξα έμαθΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καπου ο λεονζουμπ εγραψε :" Φίλε το σκυλί που αγόρασα από το πετ σοπ δεν ήταν μαλαμιουτ αλλά γερμανικός πιμενικός μακρύτριχο κα[....]"
από εκει εγώ συμπεραινω οτι...ο λέων δεν είναι απο πέτ σοπ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
καπου ο λεονζουμπ εγραψε :" Φίλε το σκυλί που αγόρασα από το πετ σοπ δεν ήταν μαλαμιουτ αλλά γερμανικός πιμενικός μακρύτριχο κα[....]"
από εκει εγώ συμπεραινω οτι...ο λέων δεν είναι απο πέτ σοπ....
Λάθος συμπέρασμα λοιπόν έβγαλες...