Γεια σας!

giannis_geo

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και σε 2 εβδομάδες θα αποκτήσω ένα μαλτεζάκι... έχω εξοπλιστεί με τα απαραίτητα και το forum κάνει καλή δουλειά γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από τα βασικά!

giannis_geo

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Δεν είναι καθαρόαιμο. Από εκτροφέα δεν είναι δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν τόσα λεφτά...πάντως το παίρνω από ιδιώτη. Έχουν πάρει και ένα φιλικό ζευγάρι εδώ και καιρό και δεν έχουν πρόβλημα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ευτυχώς!!! Μεγάλη ευκαιρία, έχεις δίκιο!!!

Δεν υπάρχει ελπίδα καμμία...:(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και σε 2 εβδομάδες θα αποκτήσω ένα μαλτεζάκι... έχω εξοπλιστεί με τα απαραίτητα και το forum κάνει καλή δουλειά γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από τα βασικά!
Γεια σου Γιάννη.

Και τώρα που εξοπλίστηκες με τα απαραίτητα και ξέρεις τα βασικά, ποια είναι αυτά τα βασικά που ξέρεις και τα απαραίτητα που εξοπλίστηκες?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Τόσα σκυλιά χαρίζονται που βρέθηκαν στο δρόμο και στα σκουπίδια βρε Γιάννη. Αφού δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις εκτροφικό γιατί δεν υιοθετείς κάποιο από αυτά; Και οι γνωστοί σου που πήραν "χωρίς πρόβλημα" κουτάβι, να υποθέσω από παλαιότερη γέννα, στην ίδια λογική;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σιγα μην ειναι "Μαλτεζ"!
Ασπρο μικρο μαλλιαρο σκυλακι θα ειναι! Οπος τα εκατονδαδες αλλα που βλεπουμε καθε μερα!

Ακομα και στα ελληνικα εκτροφεια δεν βρισκεις μαλτας σε καλη ποιοτητα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Aυτά τα μαλτέζ τελικά είναι σκυλιά φαντομά! Όλοι έχουν και παίζει να μην έχει δει ποτέ κανείς πραγματικό :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλή ποιότητα όπως λέμε αγνό παρθένο μαλλί; Ανθεκτικό με εγγύηση εφ' όρου ζωής κλπ; :p
καλης ποιοτητας, στο να ανταποκρινεται στο προτυπο φυλης! Τοσο απλα!

Aυτά τα μαλτέζ τελικά είναι σκυλιά φαντομά! Όλοι έχουν και παίζει να μην έχει δει ποτέ κανείς πραγματικό :p
Εγω εχω δει!!! Και εχω κρατησει και αγκαλια μου!
Φιλη μου εχει- και μαλιστα τωρα 2- πολυ καλα δειγματα. Αλλα και τα δυο απο εκτροφειο του εξωτερικο! Πριν απο αυτα ειχε παρει απο ελληνικα εκτροφεια ( με χαρτια ΚΟΕ- και εκθεσεις κλπ.)- και την ειχε πατησει!

Last edited by a moderator:

RockyJ.

Member
10 Δεκεμβρίου 2013
6
0
Δεν είναι καθαρόαιμο. Από εκτροφέα δεν είναι δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν τόσα λεφτά...πάντως το παίρνω από ιδιώτη. Έχουν πάρει και ένα φιλικό ζευγάρι εδώ και καιρό και δεν έχουν πρόβλημα!
και να προσθέσω ότι χαρίζεται...ΔΕΝ αγοράζεται!
Ευτυχώς που ξέρεις ότι δεν είναι καθαρόαιμο, αλλά δεν βαριέσαι αφού είναι τζάμπα ας στο πάρω καλύτερα!
Αν θες τόσο πολύ ένα μαλτεζάκι γιατί δεν ψάχνεις σε μια φιλοζωική;
Τώρα τελευταία όλες οι φιλοζωικές έχουν γεμίσει με καθαρόαιμα που ήταν παρατημένα στο δρόμο.

giannis_geo

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Ευτυχώς!!! Μεγάλη ευκαιρία, έχεις δίκιο!!!

Δεν υπάρχει ελπίδα καμμία...:(
Προφανώς δεν κατάλαβες πως το εννοώ... πολλοί κατακρίνουν τους ιδιώτες γιατί στην ουσία σου δίνουν 'σχεδόν' κάτι άλλο και πληρώνεις κιόλας...είναι κρίμα λοιπόν το σκυλάκι να καταλήξει κάπου αλλού... όσο για το αν υπάρχει ελπίδα άσε να το κρίνω εγώ!

Σιγα μην ειναι "Μαλτεζ"!
Ασπρο μικρο μαλλιαρο σκυλακι θα ειναι! Οπος τα εκατονδαδες αλλα που βλεπουμε καθε μερα!

Ακομα και στα ελληνικα εκτροφεια δεν βρισκεις μαλτας σε καλη ποιοτητα!
νομίζω ότι το έκανα ξεκάθαρο ότι δεν είναι καθαρό μαλτέζ!

βασικά ως προς τον καλλωπισμό(π.χ δεν γνώριζα ότι χρειάζονται τακτικό χτένισμα!!) και για την βοήθεια της τουαλέτας γιατί μένω σε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό!

Ευτυχώς που ξέρεις ότι δεν είναι καθαρόαιμο, αλλά δεν βαριέσαι αφού είναι τζάμπα ας στο πάρω καλύτερα!
Αν θες τόσο πολύ ένα μαλτεζάκι γιατί δεν ψάχνεις σε μια φιλοζωική;
Τώρα τελευταία όλες οι φιλοζωικές έχουν γεμίσει με καθαρόαιμα που ήταν παρατημένα στο δρόμο.
λυπάμαι που τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να ψάξω σε κάποιο εκτροφείο!! δεν γνωρίζω τίποτα από φιλοζωικές οπότε δεν σκέφτηκα να ψάξω εκεί!

Last edited by a moderator: