Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και σε 2 εβδομάδες θα αποκτήσω ένα μαλτεζάκι... έχω εξοπλιστεί με τα απαραίτητα και το forum κάνει καλή δουλειά γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από τα βασικά!
Είσαι ψαρωτική, όμως, δεν μπορώ να πω. :lol:Ευτυχώς!!! Μεγάλη ευκαιρία, έχεις δίκιο!!!
Δεν υπάρχει ελπίδα καμμία...![]()
Γεια σου Γιάννη.Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και σε 2 εβδομάδες θα αποκτήσω ένα μαλτεζάκι... έχω εξοπλιστεί με τα απαραίτητα και το forum κάνει καλή δουλειά γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από τα βασικά!
Καλή ποιότητα όπως λέμε αγνό παρθένο μαλλί; Ανθεκτικό με εγγύηση εφ' όρου ζωής κλπ;Ακομα και στα ελληνικα εκτροφεια δεν βρισκεις μαλτας σε καλη ποιοτητα!
καλης ποιοτητας, στο να ανταποκρινεται στο προτυπο φυλης! Τοσο απλα!Καλή ποιότητα όπως λέμε αγνό παρθένο μαλλί; Ανθεκτικό με εγγύηση εφ' όρου ζωής κλπ;![]()
Εγω εχω δει!!! Και εχω κρατησει και αγκαλια μου!Aυτά τα μαλτέζ τελικά είναι σκυλιά φαντομά! Όλοι έχουν και παίζει να μην έχει δει ποτέ κανείς πραγματικό![]()
Δεν είναι καθαρόαιμο. Από εκτροφέα δεν είναι δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν τόσα λεφτά...πάντως το παίρνω από ιδιώτη. Έχουν πάρει και ένα φιλικό ζευγάρι εδώ και καιρό και δεν έχουν πρόβλημα!
Ευτυχώς που ξέρεις ότι δεν είναι καθαρόαιμο, αλλά δεν βαριέσαι αφού είναι τζάμπα ας στο πάρω καλύτερα!και να προσθέσω ότι χαρίζεται...ΔΕΝ αγοράζεται!
Προφανώς δεν κατάλαβες πως το εννοώ... πολλοί κατακρίνουν τους ιδιώτες γιατί στην ουσία σου δίνουν 'σχεδόν' κάτι άλλο και πληρώνεις κιόλας...είναι κρίμα λοιπόν το σκυλάκι να καταλήξει κάπου αλλού... όσο για το αν υπάρχει ελπίδα άσε να το κρίνω εγώ!Ευτυχώς!!! Μεγάλη ευκαιρία, έχεις δίκιο!!!
Δεν υπάρχει ελπίδα καμμία...![]()
νομίζω ότι το έκανα ξεκάθαρο ότι δεν είναι καθαρό μαλτέζ!Σιγα μην ειναι "Μαλτεζ"!
Ασπρο μικρο μαλλιαρο σκυλακι θα ειναι! Οπος τα εκατονδαδες αλλα που βλεπουμε καθε μερα!
Ακομα και στα ελληνικα εκτροφεια δεν βρισκεις μαλτας σε καλη ποιοτητα!
βασικά ως προς τον καλλωπισμό(π.χ δεν γνώριζα ότι χρειάζονται τακτικό χτένισμα!!) και για την βοήθεια της τουαλέτας γιατί μένω σε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό!
λυπάμαι που τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να ψάξω σε κάποιο εκτροφείο!! δεν γνωρίζω τίποτα από φιλοζωικές οπότε δεν σκέφτηκα να ψάξω εκεί!Ευτυχώς που ξέρεις ότι δεν είναι καθαρόαιμο, αλλά δεν βαριέσαι αφού είναι τζάμπα ας στο πάρω καλύτερα!
Αν θες τόσο πολύ ένα μαλτεζάκι γιατί δεν ψάχνεις σε μια φιλοζωική;
Τώρα τελευταία όλες οι φιλοζωικές έχουν γεμίσει με καθαρόαιμα που ήταν παρατημένα στο δρόμο.