Για να μαθενουν οσοι δε γνωριζουν! ΒYB...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Σκυλεμπορας είναι αφού βάζει αγγελίες, πουλάει άρρωστα σκυλιά συχνά με προβληματικό χαρακτήρα και χωρίς καμια εγγύηση.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγγυησεις δεν υπαρχουν σε καμμια αγορα σκυλου.
Αυτο που σε αλλες ρατσες θεωρειτε προβληματικος χαρακτηρας στα Φιλα ειναι στανταρ(καχυποψια απεναντι σε ξενους,και κοκκινη καρτα σε οσους δεν γνωριζει),τα σκυλια που εχει ειναι ολα απο κορυφαιους εκτροφεις Βραζιλιας.
Εχει πουλησει τραυματισμενο σκυλι(200 ευρω)το οποιο ειχε ατυχημα απο παιχνιδι με αλλα κουταβια.
Αγγελιες του δεν εχω δει,αυτος βαζει αγγελιες για αλλους εκτορφεις σε αυτην την σελιδα που εχει,και διαφημηζει ολους τους εκτροφεις Φιλα στον κοσμο,το κανω και εγω,συστηνω δηλαδη,οσο για τον Ολλανδο μια γεννα εκανε με Φιλα.
το λινκ δειχνη αν ηταν εμπορος δεν θα εκανε μια τετοια σελιδα
http://fila-brasileiro.start.be/

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ηλια γιατι επιμενεις σε κατι το οποιο προφανως ΔΕΝ ξερεις ???????

το 99% των ποστ σου αποτελειτε απο ανακριβειες

ΔΕΝ γνωριζεις τι ειναι το DNA

ΔΕΝ γνωριζεις τι ειναι το microchip

ΔΕΝ γνωριζεις που και ποιο σκοπο εξυπηρετουν το καθενα

δεν ειναι κακο

αυτο που κανεις ομως ( να ριχνεις λασπη για να καλυψεις αραγε τι ) ΕΙΝΑΙ

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ολα τα γνωριζω Μακη(οταν εγω ειχα μικροτσιπ σε σκυλο,εδω δεν το γνωριζατε ακομη,1993),και απο πολυ παλια και πολυ καλα,αλλα εσεις μαλλον νομιζετε οτι ζειτε σε κοσμο αγιων,η λασπη ειναι το λιγοτερο που μπορω να ριξω σε ανθρωπους σαν το τυπο που περιεγραψα(με τα 400 κουταβια,και 3 γεννες δηλωμενες σε μια σκυλα σε 20 ημερες)αυτος ηταν εποπτης για γεννες με δικο του συλλογο που ειναι η ανακριβεια εδω?και που ειναι η λασπη(αφου εχει γραφτει παντου),θελεις μηπως και τα λινκ?
Εγω δεν εχω δει αγγελιες του,αλλα και να εχει δεν με πειραζει,αλλα δεν μπορεις να αποκαλεις εμπορο σκυλων καποιον ο οποιος εχει ανοιξει σελιδα και εβαλε μεσα ολες τις ιστοσελιδες απο τους επισημους εκτροφεις της ρατσας σε ολον τον κοσμο(αν κανω λαθος διορθωστε με).

Ωπα το τελευταιο υπονοουμενο τωρα το διαβασα,αν ειχα κατι να κρυψω δεν θα εθαβα αλλους,ουτε θα εδειχνα πως γινονται οι απατες,εσυ βλεπω εχεις μια ανησυχια,
και παλαιοτερα εδω στο φορουμ καποιοι ειπαν να ησυχασω και να μην λεω αληθειες,αλλα οπως βλεπεις συνεχιζω ακαθεκτος.

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Να παρε και ενα λινκ και παρτους τηλ. και πεστους να μην πετανε λασπη στο ιντερνετ,ειναι ο "Γερμανικος οργανισμος προστασιας ζωων"
ολα στο φως,δεν κανουμε πολιτικη εδω,αλλα οποτε γραφω κατι που κανει τυχον νεους ιδιοκτητες πιο καχυποπτους γυριζει σαν μπουμερανγκ εναντιον μου,στο στυλ,"αυτος τωρα γιατι τα γραφει αυτα?μηπως θελει κατι να κρυψει?και δεν μπορω να καταλαβω ποια σχεση θα μπορουσα να εχω εγω που κατηγορω και ξεμπροστιαζω τετοια σκουληκια".
http://www.leveste.de/dalmaweb/tierhilf.htm

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οντως συνεχιζεις ακαθεκτος να γραφεις ΜΠΟΥΡΔΕΣ

omarock

,και 3 γεννες δηλωμενες σε μια σκυλα σε 20 ημερες
καταλαβαινεις τι γραφεις ????

εχεις συναισθηση ????

επαφη με το περιβαλλον ????

chip οχι το 1993 αλλα το 1803 να το ειχες βαλει δε μου λεει τιποτα

το ΠΟΥ χρησιμευει κατάλαβες ποτε ???

εχω ΣΟΒΑΡΕΣ αμφιβολιες ...........

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα αυτη ηταν η απατη κυριε Μακη,δηλωνε οτι ηθελε,ναι 3 γεννες σε μια σκυλα ΔΗΛΩΣΕ,πραγμα αδυνατο αλλα αυτος το εκανε γιατι ηταν εποπτης,και τα δηλωνε στην σκυλα που ειχε χαρτια,οι αλλες δεν ειχαν,το καταλαβες επιτελους?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ενα μικροτσιπ μπορεις να το βαλεις και να το βγαλεις οποτε θες,αν εισαι φουστης κανεις οτι θελεις.
Εδω ντοπινγκ κοντρολ γιναται και μπερδευουν τα ουρα στο DNA θα κωλωσουν,δεν γινεται να το γελασεις γινεται ομως να δωσεις αλλο,και μην μου πειτε "μα γιατι?γιατι οι αθλητες με κινδυνο της ζωης του παιρνουν αυτα που παιρνουν?"

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλα, το να αφαιρεσεις το μικροτσιπ δεν ειναι και τοσο απλο σαν να βαζεις και να βγαζεις ενα κολαρο. Θελει επεμβαση και ακομα και κτηνιατροι αρνουνται να το κανουν εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη και τα αυτια και οι ουρες απαγορευεται να κοβονται αλλα κοβονται,εκτος και αν πιστευεις οτι ειναι πιο δυσκολη η επεμβαση για το τσιπ,εχει γιατρους που συνεργαζονται με ολους και με ολα αρκει να πεφτει το χρημα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σχετικά με το αρχικό θέμα πάντως, στις αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών δεν προβλέπεται έκδοση κάποιου παραστατικού, οπότε φορολογικά δεν υπάρχει παράβαση. Υπάρχει όμως εξαπάτηση αν σου υποσχέθηκε pedigree κ τελικά δεν έχει.

Τώρα αν πουλάει το σκύλο του, πόσο και για ποιους λόγους δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ανήθικο που θα πρέπει να πάνε οι μασκοφόροι εκδικητές στη Ρόδο να τον τουλουμιάσουν. Τόσες κακοποιήσεις ζώων βλέπουμε να γίνονται καθημερινά, γιατί δεν αρχίζετε από εκεί καλύτερα?

Εφόσον έχεις ένα dogάκι τόσο καλό όσο διαβάζω, τι να τα κάνεις τα pedigree?
Δεν καταλαβαινω γιατι δε μπορει να υπαρχει αποδειξη καταρχην... εγω δεν νοικιαζω το σπιτι μου? Γιατι να κοβω αποδειξη? Και ο ιδιωτης μπορει να κοβει αποδειξη...
"Υποσχεθηκε" ακριβως! Επρεπε ομως στην Υπευθυνη Δηλωση που ειχει υπογραψει και εκεινος και εγω να του εχω βαλει αυτο τον ορο... (δεν ειχα μυαλο τοτε) .. να δεις που θα ηταν τωρα!
Ηθελα να εχω το pedigree γιατι τελικα εχω εναν πολυ καλο μορφολογικα σκυλο με αψογο χαρακτηρα ( δε το λεω εγω αυτο, το λενε εκτροφεις της φυλης που τον εχουνε δει) και δε μπορω να τον κατεβασω σε μια Εκθεση..