Θα τον ελένξω λεπτομερειακά αύριο,γιατί σε πρώτη εκτίμηση δεν είδα κάτι. Το πρωί όμως θα το κάνω!Αν δεν βαριέται, τοτε κοιτα για ακίδες ή σκίσιμο.
Θα τα χάσει; Σταθερή δεν είσαι; Πήγαινε να δεις μην είναι κάτι σοβαρό. Προέχει το σκυλάκι από την τσέπη του.Δεν κάνω όχι επειδή δεν θέλω αλλα επειδή δεν έχω τα χρήματα .
Για τον γιατρό λέω. Αφού είσαι σταθερή σε αυτόν τον γιατρό, είναι ο γιατρός της μπέμπας, θα τα χάσει τα χρήματα; Θα πρέπει να δει το καλό της μικρής και όχι την τσέπη του.Τι εννοείς "Θα τα χάσει; Σταθερή δεν είσαι;"
αύριο θα πάω !!
εξετάσεις αίματος δεν έχω χρήματα να κάνω
δεν είναι οτι κοιτάω τ τσέπη μου
εδω δεν έχω χρήματα να βγάλω εισιτήριο να πάω στο χωριό μου
δεν έχω μια !
δεν βάζω στην άκρη
Και αύριο θα ψάξω να βρω δανεικά , τουλάχιστον είναι καλός ο γιατρός και καταλαβαίνει
Λίγο άσχετο από το topic - αλλά ποια είναι? Γκρούμερ, πρώην εκτροφέας γαλλικών θα την ξέραμε... :-?Απο το καλοκαίρι δαγκώνει τα πόδια της .
αν είχες μύκητες η groomer λογικά δεν θα το είχε καταλάβει ?( μου ειπε οτι ήταν και η πρώτη εκτροφέας γαλλικών μπουλντογκ στην Ελλάδα )
Εμείς επειδή είχαμε ερλίχεια κάνουμε ειδική εξέταση για καλαζάρ συν ερλείχια. Νομίζω όμως ότι από κάποια ένδειξη στις γενικές δείχνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είμαι όμως σίγουρη γι αυτό.Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. το κτηνίατρο να τον ρωτήσεις?Γνωρίζει κάποιος ;;;
Οι γενικές μπορεί να δείξουν πρόβλημα στα νεφρά και συκώτι το οποίο μπορεί να προέρχεται από ερλίχεια. Όμως μπορεί ο σκύλος να έχει ερλίχεια χωρίς να έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Οπότε όταν μπορέσεις πρέπει να κάνεις χωριστά για ερλίχεια.Γνωρίζει κάποιος ;;;