Γλύψιμο ποδιών

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Κοίταξα δεν έχει κάτι .
Πιστεύω οτι απο βαρεμάρα είναι ή τουλάχιστον ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό .
Στις αρχές του καλοκαιριού είχε βγάλει παρόμοια πληγή στο λαιμό και ο γιατρός μου είχε δώσει κάτι χαπάκια και σε μια βδομάδα της πέρασε .
Αλλα τώρα είναι και το ξύσιμο !
δεν έχει κάνει και εξετάσεις αίματος ποτέ :( :(

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Louna εγώ θα σου έλεγα να κάνεις εξετάσεις αίματος οπωσδήποτε για να είσαι καλλυμένη.
Ο δικός μου έκανε κι ευτυχώς δεν έχει κάτι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τι εννοείς "Θα τα χάσει; Σταθερή δεν είσαι;"
αύριο θα πάω !!
εξετάσεις αίματος δεν έχω χρήματα να κάνω
δεν είναι οτι κοιτάω τ τσέπη μου
εδω δεν έχω χρήματα να βγάλω εισιτήριο να πάω στο χωριό μου
δεν έχω μια !
δεν βάζω στην άκρη

Και αύριο θα ψάξω να βρω δανεικά , τουλάχιστον είναι καλός ο γιατρός και καταλαβαίνει

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τι εννοείς "Θα τα χάσει; Σταθερή δεν είσαι;"
αύριο θα πάω !!
εξετάσεις αίματος δεν έχω χρήματα να κάνω
δεν είναι οτι κοιτάω τ τσέπη μου
εδω δεν έχω χρήματα να βγάλω εισιτήριο να πάω στο χωριό μου
δεν έχω μια !
δεν βάζω στην άκρη

Και αύριο θα ψάξω να βρω δανεικά , τουλάχιστον είναι καλός ο γιατρός και καταλαβαίνει
Για τον γιατρό λέω. Αφού είσαι σταθερή σε αυτόν τον γιατρό, είναι ο γιατρός της μπέμπας, θα τα χάσει τα χρήματα; Θα πρέπει να δει το καλό της μικρής και όχι την τσέπη του.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Χίλια συγγνώμη για όλο το παραπάνω !!
Αντι για του διάβασα σου
είμαι χάλια ( έχω και λίγο πυρετό )
αχ αυτα τα χρήματα με έχουν τρελάνει :(:(:(
( αν ξέρετε για καμία δουλειά παρακαλώ στείλτε μου π.μ )

Ναι σε αυτόν μόνο πάω !
είναι πολύ καλός και καταλαβαίνει οτι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα !

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
Απο το καλοκαίρι δαγκώνει τα πόδια της .
αν είχες μύκητες η groomer λογικά δεν θα το είχε καταλάβει ?( μου ειπε οτι ήταν και η πρώτη εκτροφέας γαλλικών μπουλντογκ στην Ελλάδα )
Λίγο άσχετο από το topic - αλλά ποια είναι? Γκρούμερ, πρώην εκτροφέας γαλλικών θα την ξέραμε... :-?

Σχετικά με το σφουγγάρισμα: η ζημιά με τα απορρυπαντικά δεν γίνεται μόνο αν ο σκύλος πατήσει στο υγρό πάτωμα. Τα απορρυπαντικά ακόμη και όταν στεγνώνουν αφήνουν υπολλείμματα. Θυμάμαι περίπτωση σκύλου από άλλο φόρουμ που είχε προμερά δερματικά στα πόδια. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι συνέβαλλε ή έφταιγε και το απορρυπαντικό, το οποίο σε συνδυασμό με το θερμαινόμενο πάτωμα δημιουργούσαν το πρόβλημα.

Επίσης για όσους σφουγγαρίζουν με απορρυπαντικό: Το "πολύ" δεν καθαρίζει καλύτερα... τηρείτε τις αναλογίες που αναγράφονται.

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το βλέπεις και στο πάτωμα. Αν μένει απορρυπαντικό υπάρχει θαμπάδα. Το σημαντικότερο όμως είναι η σφουγγαρίστρα, όχι το απορρυπαντικό.
Εγώ με βραστό νερό και ξίδι σφουγγαρίζω, και μια φορά την εβδομάδα με ατμό. Ομοίως και στα μπαλκόνια, αλλά χωρίς ατμό. Μην το ξεφτυλίσουμε. :p
Μιας και το ανέφερα, μήπως είχατε ρίξει κάτι στο μπαλκόνι και το πάτησαν, Βιβιάνα και Λούνα;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Στο μπαλκόνι τίποτα !!!Με το ζόρι καθαρίζω το σπίτι όχι το μπαλκόνι το χειμώνα :p
Μια φορά έριξα βραστό νερό και ξύδι και ξέβαψε όλο το πλακάκι !!
Μαζί με τα άλλα ρίχνω και ξύδι και σόδα .
Αλλα τώρα έβγαλα την πάνα να μάθει έξω και πάει και κατουράει δεν γίνεται να μην βάλω απορρυπαντικό !

vrmde σου στέλνω π.μ

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μόλις γυρίσαμε απο το κτηνίατρο .
Της πήρε αίμα για γενική και καλαζάρ .
Δεν μου έδωσε τπτ μου είπε πρώτα θα δούμε τις εξετάσεις και μετά .

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Οπως εχω αναφερει και σε αλλο παρομιο topic
πολλα σκυλια παρουσιαζουν αυτην την συμπεριφορα λογω ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ
(κανε μια δοκιμη αλλαζοντας την τροφη για λιγες μερες )

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Άλλαξα τροφή μήπως για αυτό ? απο την Τρίτη πήρα άλλη και της δίνω και εγω το σκέφτηκα , ο γιατρός μου είπε πρώτα οι εξετάσεις και μετά όλα τα άλλα ...
Έχω μεγάλη αγωνία !!!!! θα σκάσω μέχρι να βγουν
να ρωτήσω κάτι που ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό εξέταση για ερλίχια δυστυχώς δεν θα κάνει γίνεται να υπάρχουν ενδείξεις στις γενικές ??

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Γνωρίζει κάποιος ;;;
Εμείς επειδή είχαμε ερλίχεια κάνουμε ειδική εξέταση για καλαζάρ συν ερλείχια. Νομίζω όμως ότι από κάποια ένδειξη στις γενικές δείχνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είμαι όμως σίγουρη γι αυτό.Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. το κτηνίατρο να τον ρωτήσεις?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Veronica πιο παληά έπλενα το μπαλκόνι κατά καιρούς με λίγη χλωρίνη,κυρίως το καλοκαίρι. Τώρα όμως λόγω κακοκαιρίας έχω καιρό να το κάνω αυτό. Θα σταματήσω τότε εντελώς τη χλωρίνη,γιατί όπως έιπα και πιο πάνω,δεν ήξερα ότι επηρεαζουν τόσο τα απορρυπαντικά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Γνωρίζει κάποιος ;;;
Οι γενικές μπορεί να δείξουν πρόβλημα στα νεφρά και συκώτι το οποίο μπορεί να προέρχεται από ερλίχεια. Όμως μπορεί ο σκύλος να έχει ερλίχεια χωρίς να έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Οπότε όταν μπορέσεις πρέπει να κάνεις χωριστά για ερλίχεια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini