ABC - το ξενοδοχείο απέναντι από την έκθεση. Τώρα αν δαγκώνει χμ...Θα μαι κι εγω εκει
Εχουμε καμια πληροφορία για αξιοπρεπές ξενοδοχείο πλησίον της Εκθεσης που να δεχεται σκυλιά και να μη..δαγκώνει ?
ναι το ειδα το ABC εχει το κακο οτι ειναι απαρχαιωμενο, εκτος εαν εκαναν καμια σοβαρη ανακαινιση εν τω μεταξυ.ABC - το ξενοδοχείο απέναντι από την έκθεση. Τώρα αν δαγκώνει χμ...
Θύμισέ μου, τι σκυλί θα εκθέτεις? akita?
και εγώ θα πάω με την κουτάβα μου αλλά μόνο την Κυριακή
Xαλαρά, μη βιαστείς για να προλάβεις.Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να το εκθέσω με αξιώσεις
Η Barbie μου στην πρώτη της έκθεση ήταν περίπου 5 μηνών (κατηγορία baby).ναι το ειδα το ABC εχει το κακο οτι ειναι απαρχαιωμενο, εκτος εαν εκαναν καμια σοβαρη ανακαινιση εν τω μεταξυ.
Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να το εκθέσω με αξιώσεις, ναι Ακίτα, το παραλαμβάνω την Κυριακή που μας ερχεται και την ημέρα της έκθεσης θα ναι 5 μηνών.
Σ ευχαριστώ θερμά για το λινκ και την ευχη! Θα το διαβασω προσεκτικα γιατι με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Μικρή διόρθωση, θα ναι μικρούλαXαλαρά, μη βιαστείς για να προλάβεις.
Σκοπός να το χαρεί ο μικρός και να του μείνει μια ευχάριστη εμπειρία.
Αν θες διάβασε και αυτό Conformation Stacking
Με το καλό να τον δεχτείς
θα το ψαξω. Νομιζω εχουν δικαίωμα συμμετοχής απο 3 μηνών ή κάνω λάθος; Επιθυμώ να ασχοληθώ με το χόμπυ των εκθέσεων, θα είναι η πρώτη μου φορά και σκέφτομαι ακριβως αυτο που λες, να πάω για την εμπειρία ή να προετοιμαστώ προηγουμένως καλά και να επιλέξω την επόμενη;Η Barbie μου στην πρώτη της έκθεση ήταν περίπου 5 μηνών (κατηγορία baby).
Πήγαμε πολύ χαλαροί, μόνο για την εμπειρία και την κοινωνηκοποίηση με άλλα σκυλάκια και άκουσον άκουσον: το μωρό μου πήρε best baby in show.
Μάθε αν θα έχει κατηγορία baby και δήλωσέ τον, δεν χάνεις και τίποτα, όμως κερδίζεις εμπειρία
Αυτό για το πάνω από 3 μηνών δεν το γνωρίζω.θα το ψαξω. Νομιζω εχουν δικαίωμα συμμετοχής απο 3 μηνών ή κάνω λάθος; Επιθυμώ να ασχοληθώ με το χόμπυ των εκθέσεων, θα είναι η πρώτη μου φορά και σκέφτομαι ακριβως αυτο που λες, να πάω για την εμπειρία ή να προετοιμαστώ προηγουμένως καλά και να επιλέξω την επόμενη;
Πάνω σ αυτο,γνωρίζουμε αν υπαρχουν χειριστές που μπορούν να αναλαβουν την όλη φάση; Πόσο κοστίζουν και πως μπορώ να τους εντοπίσω;
Λοιπόν, το τσέκαρα, στην έκθεση αυτή υπάρχει το baby class (3-6 μηνών) και η τιμή συμμετοχής πρέπει να είναι μικρότερη από τα ενήλικα σκυλιά. Σου προτείνω να πας ανεπιφύλακτα. Δεν χρειάζεται να ειστε τέλειοι, και να κάνει καμια χαζομάρα, μωρό ειναι ακόμα, ο κριτής θα είναι επιεικής.Σ ευχαριστώ θερμά για το λινκ και την ευχη! Θα το διαβασω προσεκτικα γιατι με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Μικρή διόρθωση, θα ναι μικρούλα
θα το ψαξω. Νομιζω εχουν δικαίωμα συμμετοχής απο 3 μηνών ή κάνω λάθος; Επιθυμώ να ασχοληθώ με το χόμπυ των εκθέσεων, θα είναι η πρώτη μου φορά και σκέφτομαι ακριβως αυτο που λες, να πάω για την εμπειρία ή να προετοιμαστώ προηγουμένως καλά και να επιλέξω την επόμενη;
Πάνω σ αυτο,γνωρίζουμε αν υπαρχουν χειριστές που μπορούν να αναλαβουν την όλη φάση; Πόσο κοστίζουν και πως μπορώ να τους εντοπίσω;
Στην εκπαίδευση για τις εκθέσεις νομίζω ότι ο καταλληλότερος να σε βοηθήσει είναι ο εκτροφέας της.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια.Κι εγω προτιμω να τη χειριστώ ο ίδιος, δεν το συζητω, απλα επειδη δεν εχω εμπειρία και δεν ξερω καν τα βήματα προπονησης που χρειαζονται, θα εχω 2 μηνες μπροστα μου και υπαρχει ο σχετικος προβληματισμος μη γίνουμε ρόμπα
Πέρα απο το λινκ, και περα απο τον κανονισμο του ΚΟΕ υπαρχει πουθενα υλικο για καποιον αρχάριο, πως , ποτε πρέπει να ξεκινησει εκπαιδευση για στήσιμο σε εκθέσεις, καποιος μπουσουλας κλπ;
Αλεξία είναι Ιαπωνικο Ακίτα.
Ναι, το ξέρει, εξάλλου το σκυλί πάρθηκε ως εκθεσιακό. Ηδη απο τις φωτογραφίες βλεπω οτι στηνεται πολυ περηφανα. Ως προς το πασπατεμα και τα υπολοιπα, ναι ασφαλως θα γινονται επι καθημερινης βασης.Η εκπαίδευση αρχίζει από τη στιγμή που στέκονται. Αν ξέρει ο εκτροφέας ότι σκοπεύεις να την πας σε εκθέσεις θα έχει κάνει την αρχή.