Δέσιμο σκυλου έξω από τα καταστήματα!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Εγώ τις δικές μου ούτε με σφαίρες...
Θα μου αφήσουν χαρτάκι "Τα πήραμε για να βγάλουμε πολλά γαλλικά μπουλντόγκ και να βγάλουμε πολλά λεφτά. Ευχαριστούμε".

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οσα φερνει η ωρα... Δε το εκανα ποτε, και ουτε θα το κανω, το θεωρω πολυ επικινδυνο. Απο το να στο κλεψουν, να του επιτεθει αλλος σκυλος, να του δωσουν κατι να φαει ή ακομα και να δαγκωσει καποιον. Απαπα με τιποτα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ειλικρινά...πλέον...το θεωρώ τεράστια βλακεία...

Είναι πάρα πολλά, όσα κακά μπορούν να συμβούν, μέσα σε λίγα λεπτά.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, να εκθέτω έτσι τα σκυλιά μου.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!! Η βόλτα του σκύλου είναι χρόνος για ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ, δεν θα τη συνδιάσω με τίποτα άλλο. Εδώ το κινητό μου χτυπάει όσο κάνουμε βόλτα και λέω "κλείσε θα σε πάρω μετά". Ίσως επειδή μένω σε γειτονιά με πάρα πολύ κίνηση στους δρόμους θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη στο τι συμβαίνει σε ακτίνα 10μέτρων από μένα και το σκυλί. Πόσο μάλλον να το δέσω μόνο του έξω από κατάστημα...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εγώ τις δικές μου ούτε με σφαίρες...
Θα μου αφήσουν χαρτάκι "Τα πήραμε για να βγάλουμε πολλά γαλλικά μπουλντόγκ και να βγάλουμε πολλά λεφτά. Ευχαριστούμε".
"τα πιραμαι γκιατί πινάμαι"
είναι πιθανότερο

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Επειδή γενικά ταξιδεύω πολύ (εννοείτε μαζί του) ήθελα σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί να μείνει δεμένος για λίγο. Όπως επίσης να μπορεί να μείνει και στο αυτοκίνητο μόνος του (μόνο χειμώνα). Έτσι απο πολύ μικρό τον έπαιρνα μαζί μου σε συγκεκριμένα μαγαζιά και τον άφηνα δεμένο. Τώρα πλέον ξέρει και με το πλησιάσουμε ακόμη και χωρίς λουρί να είναι πηγαίνει δίπλα στην κολόνα που τον δένω και κάθετε χωρίς να ενοχλεί κανέναν.

Τον δένω βέβαια πάντα γιατί όσο και να εμπιστεύομαι και να ξέρω το δικό μου σκύλο δεν χρειάζεται κάποιος που φοβάται ή έχει μαζί του φοβικό / επιθετικό σκύλο να αλλάξει πεζοδρόμιο. Είναι θέμα σεβασμού.

Και εννοείται ότι πάντα υπάρχει οπτική επαφή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις διαθέσεις τον ανθρώπων......

Όσον αφορά την είσοδο σε καταστήματα επιδιώκω να μπαίνω πάντα με την άδεια του υπευθύνου και ποτέ σε χώρους με τρόφιμα.

Πιστεύω οτι αν μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο οτι το να μπει ένας σκύλος σε ένα κατάστημα δεν είναι και το τέλος του κόσμου πρέπει να το κάνουμε.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Χθες πέρασα από ένα Γερμανό και ρώτησα μια υπάλληλο αν ενοχλεί. Κοίταξε δεξιά αριστερά -σα να έλεγε δεν καταλαβαίνω ποιος θα μπορούσε να ενοχληθεί - και μου λέει όχι. Μπηκαμε, ψαξαμε, ψωνίσαμε, καμία ζημιά, καμία φασαρία. Πολύ περιεργο συναίσθημα!

ZoZeFiNa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2013
38
0
Athens
Στα ψιλικατζίδικα απαγορεύεται??? :eek: Εγω μπαίνω χωρίς να ρωτήσω και μέχρι τώρα δεν μου έχουν πει τίποτα... βέβαια ούτε ακούγεται η μικρή! Νομίζω για τις καφετέριες μου είχε πεί η κτηνίατρος μου ότι για να σου απαγορεύσουν να το βάλεις μέσα θα πρέπει να έχουν ταμπέλα στην είσοδο... Πάντα την παίρνουμε μαζί και ας πιούμε τον καφέ και την μπύρα στο ψ@λόκρυο... Εχει την κουβερτούλα της και αράζει, γιατί δεν της αρέσει το κρύο!! Ούτε να το σκεφτούμε να είναι δεμένη έξω και εμείς μέσα!! δε φοβάμαι μη φύγει αλλά μην μου την πάρουν.. Μια φορά κουτάβι ακόμα, την είχαμε αφήσει στο αυτοκίνητο, παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα από κει που καθίσαμε, για να μας βλέπει. Στην αρχή ήταν λίγο ανήσυχη μετά ούτε την βλέπαμε... Τι φοβερό κορίτσι!!:rolleyes: Σε μισή ώρα είχε φάει το λεβιέ των ταχυτήτων και την άκρη από το χειρόφρενο!

Πάντως έχουν υπάρξει κάποια μέρη που πήγαμε για φαγητό και μας επιτρέψαν να την πάρουμε μέσα, αφού τους βεβαιώσαμε ότι κάθεται κάτω από το τραπέζι και δεν μιλάει-κουνιέται..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Όταν είχα τη Νοέλα την έπαιρνα λίγο - πολύ παντού και την άφηνα απ' έξω, πάντα λυτή ώστε να μη μου την πάρουν. Οπότε δεν έπαιζε το 1. Να τη κλέψουν, 2. Να τραυματιστεί, 3. Να χαθεί. Και φυσικά ούτε υπήρχε περίπτωση για το 4. Να δαγκώσει. Μια φορά έξω από το σουπερ-μάρκετ μια κυρία φιλοτιμήθηκε να πάρει τηλ την κτηνίατρο από το αντιλυσσικό ταμπελάκι αλλά βγήκαν από το βίντεο-κλαμπ (όπου μας επέτρεπαν μέσα και τη γνώριζαν) και ενημέρωσαν ότι απλά με περιμένει.

Σήμερα όμως, με τα σκυλιά που έχω και την εποχή που ζούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Ε ντάξει σε σκυλοφόρουμ είμαστε,αν δεν κάνουμε κ λίγο την τρίχα τριχιά η δε δούμε το γαίδαρο στα δόντια δεν έχει γούστο :cuniaoo:
:fan:

Χθες πέρασα από ένα Γερμανό και ρώτησα μια υπάλληλο αν ενοχλεί. Κοίταξε δεξιά αριστερά -σα να έλεγε δεν καταλαβαίνω ποιος θα μπορούσε να ενοχληθεί - και μου λέει όχι. Μπηκαμε, ψαξαμε, ψωνίσαμε, καμία ζημιά, καμία φασαρία. Πολύ περιεργο συναίσθημα!
Περίεργο και φοβερό συναίσθημα!! Το ένιωσα σε ένα videoclub!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η βόλτα του σκύλου είναι χρόνος για ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ, δεν θα τη συνδιάσω με τίποτα άλλο.
Εισαι απολυτη κ δεν κανει..

Κ κατι που με λυπησε..
Χτες που πηγα στο κρεοπωλειο εμαθα οτι ο ηλικιωμενος κυριος με το samoyed που ναι το αφηνε δεμενο εξω απο την τραπεζα για να μπει να παρει την συνταξη του ωστε να ΜΗΝ πεινασουν κ οι δυο (κ οχι δεν ειχε τη σωματικη αντοχη να βγαινει ξανα για ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ) πεθανε αφου πεθανε κ ο σκυλος του λιγους μηνες πριν απο εκεινον.

Για την ακριβεια μου ειπε ο κρεοπωλης πως την τελευταια φορα του τον ειχε δει του ειπε "περιμενω.. οταν πεθανει ο σκυλος μετα θα πεθανω κ εγω)

Μονο που δεν εκλαψα οταν μου το ειπε.
14 χρονων ο Simba το Samoyed, ο κυριος δεν ξερω ποσο αλλα οχι τοσο μεγαλος ωστε να φυγει..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535

Κ κατι που με λυπησε..
Χτες που πηγα στο κρεοπωλειο εμαθα οτι ο ηλικιωμενος κυριος με το samoyed που ναι το αφηνε δεμενο εξω απο την τραπεζα για να μπει να παρει την συνταξη του ωστε να ΜΗΝ πεινασουν κ οι δυο (κ οχι δεν ειχε τη σωματικη αντοχη να βγαινει ξανα για ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ) πεθανε αφου πεθανε κ ο σκυλος του λιγους μηνες πριν απο εκεινον.

Για την ακριβεια μου ειπε ο κρεοπωλης πως την τελευταια φορα του τον ειχε δει του ειπε "περιμενω.. οταν πεθανει ο σκυλος μετα θα πεθανω κ εγω)

Μονο που δεν εκλαψα οταν μου το ειπε.
14 χρονων ο Simba το Samoyed, ο κυριος δεν ξερω ποσο αλλα οχι τοσο μεγαλος ωστε να φυγει..
Με τσάκισες βρε Αννούκο.. Στεναχωρέθηκα κι εγώ που ούτε που τους ήξερα..

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Συμφωνώ. Μου αρέσει να τον έχω μαζί μου το σκύλο όσο περισσότερο μπορώ και όχι μόνο τις ώρες που θα πάμε τη σκυλοβόλτα. Οπότε κάποιες φορές θα κάνω και δουλειές. Από το να μένει μόνος του στο σπίτι, και αφού έχω τη δυνατότητα και είμαι προσεκτική, γιατί να μην περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Συμφωνώ. Μου αρέσει να τον έχω μαζί μου το σκύλο όσο περισσότερο μπορώ και όχι μόνο τις ώρες που θα πάμε τη σκυλοβόλτα. Οπότε κάποιες φορές θα κάνω και δουλειές. Από το να μένει μόνος του στο σπίτι, και αφού έχω τη δυνατότητα και είμαι προσεκτική, γιατί να μην περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί;

Απλά δεν μου αρέσει να βλέπω σκυλιά δεμένα έξω από μαγαζιά όσο οι ιδιοκτήτες τους κάνουν τα ψώνια τους...το θεωρώ "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" και είμαι αντίθετη σε αυτή την τακτική. Δεν κάνεις τα ψώνια μαζί με τον σκύλο σου αφού αυτός σε περιμένει έξω μόνος του και είναι εκτεθιμένος σε κάθε λογής κίνδυνο. Ίσως αν έμενα σε άλλη γειτονιά να το έβλεπα αλλιώς, αλλά στην περιοχή μου είναι εγκληματικό.

Φυλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά, και ας χαρακτηρίζομαι απόλυτη.