Δεν αντέχω άλλο!!!!


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
pokermon η προσωπική μου άποψη είναι να την αφήνεις στο κλουβί της όταν δεν μπορείς να την επιτηρείς. Όσο για το "ατύχημα" ήταν δικό σου λάθος εγώ όταν μαθαίνω στα κουτάβια που πρέπει να λερώνουν περνάω την άκρη από το λουρί τους στην ζώνη μου και όπου πάω πάνε έτσι μαθαίνουν πιο εύκολα και δένονται και μαζί μου. Αλλά και τον σκύλο μου στο σπίτι δεν τον αφήνω μόνο του αν αλλάξω δωμάτιο θα πρέπει να έρθει μαζί μου, όταν ελέγχεις το περιβάλλον τους ελέγχεις αυτόματα και τον σκύλο.

Επίσης δεν χρειάζετε να την φωνάζεις πίσω όταν λερώνει μακριά απλά φώναζε την εντολή την ώρα που τα κάνει "πήγαινε βόλτα Λάρα" χα χα χα αστείο αλλά έτσι πρέπει να γίνει... :D

Πάρε και ένα ειδικό καθαριστικό με ένζυμα να κάνεις την αυλή να φύγει η μυρωδιά της και άρχισε την άσκηση που σου είχα πει... αφησέ την 5 λεπτά έξω αφού γυρίσετε από την βόλτα μετά βγες από το σπίτι και επιβραβευσέ την που δεν λέρωσε επανελαβέ το 3-4 φορές και σταδιακά αύξησε τον χρόνο που την αφήνεις είναι καλύτερο από το αυξήσεις τον χώρο που την αφήνεις σταδιακά.

Αυτά προς το παρόν γιατί να ξέρεις τα προγράμματα και οι συμβουλές αλλάζουν ανάλογα με την αντίδραση του σκύλο και φυσικά το αποτέλεσμα.

Κουράγιοοοοοοοοοο.... :D
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
32.356
Μηνύματα
888.543
Μέλη
19.191
Νεότερο μέλος
loukperi