Για οσους δεν εχουν διαβασει το ποστ μου
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8038
Απο χτες που η μικρη ενιωσε πιο ανετα στο σπιτι αρχισε να παιζει με τον Ντιεγκο και να του κανει χαρουλες:shock:
Βλεποντας την ομως παρατηρησα οτι δισταζει να τρεχει, κουραζεται ευκολα και καθεται πολυ γρηγορα.... ακομα και οταν συνεχιζει ο μικρος.. Απο την πρωτη μερα μου φαινοταν οτι περπατουσε λιγο περιεργα αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια με γερμανικους δεν το εψαξα. Σημερα οπως που ετρεχε εχανε τον ελεγχο στα πισω ποδια της.. ετσι λοιπον την πηρα και βουρ στον κτηνιατρο. Βλεποντας την αυτος να περπαταει μου ειπε οτι παει κανονικα αλλα μολις προσπαθησαμε να τρεξουμε αρχισαν τα δυσκολα.... μετα την ψιλαφιση και αφου πονουσε η μικρη κατεληξε οτι ισως εχουμε να κανουμε με δυσπλασια ισχυου
Μας εδωσε RIMANDYL για 10 μερες και συνεστησε μικρους περιπατους, καθολου παιχνιδι και ξεκουραση... Επειδη ειναι μονο 6 μηνων ηθελε να αποκλησει την περιπτωση τραυματισμου... Μετα παμε για ακτινογραφια....
Αναρωτιεμαι.. εαν απο 6 μηνων διαγνωστει με δυσπλασια ισχυου παμε για χειρουργειο? Αυτο εξαρταται απο το ποσοστο?
Τα σκυλακια τα πηραμε γιατι δεν τους αξιζαν να ζουν ετσι και δε σκοπευαμε να τα κρατησουμε αλλα να τα χαρισουμε... δεν ξερω τι να κανω... οικονομικα δε μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε περιπτωση χειρουργειου (αρχισαμε και εκπαιδευση του Ντιεγκο) ...ειναι και ηθικο το θεμα... τι να πω.. καναμε ενα καλο και τωρα... ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8038
Απο χτες που η μικρη ενιωσε πιο ανετα στο σπιτι αρχισε να παιζει με τον Ντιεγκο και να του κανει χαρουλες:shock:
Αναρωτιεμαι.. εαν απο 6 μηνων διαγνωστει με δυσπλασια ισχυου παμε για χειρουργειο? Αυτο εξαρταται απο το ποσοστο?
Τα σκυλακια τα πηραμε γιατι δεν τους αξιζαν να ζουν ετσι και δε σκοπευαμε να τα κρατησουμε αλλα να τα χαρισουμε... δεν ξερω τι να κανω... οικονομικα δε μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε περιπτωση χειρουργειου (αρχισαμε και εκπαιδευση του Ντιεγκο) ...ειναι και ηθικο το θεμα... τι να πω.. καναμε ενα καλο και τωρα... ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι