Διαροια σε γαλλικο μπουλντογκ

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Δε
Nαι ρε φίλε - και το σκεφτόμουνα: Να αγοράσω τις γόβες για πάρτη μου ή να δώσω τα λεφτά στον κτηνίατρο να τις αγοράσει η γυναίκα του? Δε μαμιέται ας τις αγοράσει η κυρα vet!

Λες να είμαστε τόοοοσο large εδώ μέσα που πάμε στον κτηνίατρο για να τον ταίζουμε?
Δεν ξέρω για εσάς τι κάνετε ΡΕ φίλη ...ή δουλειά του κτηνίατρος όμως από ότι φαινεται είναι να κονομαει..
Έχεις πάει κουτάβι σε παρόμοια φάση σε σοβαρό κτηνιατρο??,Αν ναι θα σου είπε τότε άφησε το νηστικό..
Αυτό θα έκανε και ή μάνα του στη φύση...
Banmith φίλε λέγεται ή πάστα για τα σκουληκια..
Μία χαρά κάνει orilis

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Έχω πάει κουτάβι πανικόβλητη στον κτηνίατρο με τη διάρροια σε κεσεδάκι γιαουρτιού για καλλιέργεια κοπράνων, την ίδια εποχή που είχαν φύγει 2 κουτάβια στο φόρουμ από τύφο. Η νηστεία που λες ισχύει σε ένα φυσιολογικό και ενήλικο σκυλί. Στα κουτάβια και ειδικά τα αμφιβόλου προελεύσεως, ηλικίας, συνθηκών γέννας και διαβίωσης δεν το παίζεις κορώνα-γράμματα με τύφους και μόρβες. Συν το θέμα της αφαγίας που είπε η Orilis πιο πάνω σε τόσο μικρό σκυλί.

Οκ έχεις μια απέχθεια στους κτηνίατρους - αλλά οι συμβουλές που δίνεις είναι επικίνδυνες.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Δε
Nαι ρε φίλε - και το σκεφτόμουνα: Να αγοράσω τις γόβες για πάρτη μου ή να δώσω τα λεφτά στον κτηνίατρο να τις αγοράσει η γυναίκα του? Δε μαμιέται ας τις αγοράσει η κυρα vet!

Λες να είμαστε τόοοοσο large εδώ μέσα που πάμε στον κτηνίατρο για να τον ταίζουμε?
Δεν ξέρω για εσάς τι κάνετε ΡΕ φίλη ...ή δουλειά του κτηνίατρος όμως από ότι φαινεται είναι να κονομαει..
Έχεις πάει κουτάβι σε παρόμοια φάση σε σοβαρό κτηνιατρο??,Αν ναι θα σου είπε τότε άφησε το νηστικό..
Αυτό θα έκανε και ή μάνα του στη φύση...
Banmith φίλε λέγεται ή πάστα για τα σκουληκια..
Μία χαρά κάνει orilis
Έχω πάει κουτάβι πανικόβλητη στον κτηνίατρο με τη διάρροια σε κεσεδάκι γιαουρτιού για καλλιέργεια κοπράνων, την ίδια εποχή που είχαν φύγει 2 κουτάβια στο φόρουμ από τύφο. Η νηστεία που λες ισχύει σε ένα φυσιολογικό και ενήλικο σκυλί. Στα κουτάβια και ειδικά τα αμφιβόλου προελεύσεως, ηλικίας, συνθηκών γέννας και διαβίωσης δεν το παίζεις κορώνα-γράμματα με τύφους και μόρβες. Συν το θέμα της αφαγίας που είπε η Orilis πιο πάνω σε τόσο μικρό σκυλί.

Οκ έχεις μια απέχθεια στους κτηνίατρους - αλλά οι συμβουλές που δίνεις είναι επικίνδυνες.
Και τι του έκανε ο κτηνίατρος ????μετά την καλλιέργεια?Σου είπε δωστου κοτοπουλακι με ρυζακι....
Διάβασε ποιο πάνω το παιδί λέει ότι το πήγε στον κτηνιατρο και δεν είχε τύφο ή μορβα....
Αμάν εσείς οι γυναίκες πόσο καντακουζινες είστε...
Ξαναλεω....οι σοβαροί γιατροί προτείνουν νηστεία...1-1/2 μέρα...
Επικίνδυνη είναι ή ανασφάλεια που σας διακατέχει και πλακωνετε τα ζώα στα φάρμακα και στις εξετάσεις άνευ λόγου και αιτίας......

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Και πως ξέρεις ότι δεν έχει μορβα ή τύφο αν δεν του κάνει εξετάσεις; Με το μάτι;;;;
Mε το ματι ναι εφοσον ειναι ξωηρο δηλαδη δεν εχει ανορεξια στη κινητικοτητα (ολη μερα πανω κατω ειναι) κλπ και οχι αιμα στα κακα. Τωρα που το ταιζω ρυζι και κοτοπουλο δεν πολυπινει νερο... να ανησυχω? επισης δεν κανει τοσο συχνα κακα οπως διαροια πριν..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Είσαι άδικη...
Δεν είναι "απέχθεια" στους κτηνιάτρους...είναι αποφυγή.
Όπως αποφεύγει και τους εκτροφείς για τον ίδιο όπως ισχυρίζεται λόγο.
Τα φράγκα!
Δεν είναι κακός ο φίλος μας ο Κούρος....ΤΣΙΠΗΣ είναι!

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Είσαι άδικη...
ΤΣΙΠΗΣ είναι!
Τσιπης εισαι οταν εχεις και δεν δινεις... οχι οταν δεν εχεις για να δωσεις !!
Δεν ξερω αν τον γνωριζεις προσωπικα αλλα το οικονομικο ειναι πολυ
σημαντικος παραγοντας στις μερες μας οταν εχει βασικο 550 !!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι λεφτά βγάζει ο άνθρωπος.
Με νοιάζει όμως όταν η γνώμη που υποστηρίζει και προτείνει σε άλλους, στηρίζεται σε αυτό:

Τα ίδια αγαπητέ alexoukoc υποστηρίζει και σε άλλα θέματα όπως την εκτροφή ή την εκπαίδευση.
Γενικώς όλοι το κάνουν για την κονόμα και όποιος έχει διαφορετική αποψη καταλήγει να θεωρείται ότι έχει ίδιο συμφέρον και ανήκει σε κάποιο κουμπλώτο.
Επειδή λοιπόν την γνώμη μου δεν την στηρίζω σε δυο τρία ποστ που διάβασα σε ένα thread , ούτε σε προσωπικό μου θίξιμο, θα συνεχίσω να την έχω.
Εσύ τον ξέρεις προσωπικά που αντίστοιχα πιστεύεις ότι χρειάζεται υπεράσπιση επειδή "δεν έχει"?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Άλλο επειδή δεν έχω χρήματα πχ να πάω στο γιατρό, ευχομαι ή ελπίζω ότι η αρρώστια θα...«Κάνει τον κύκλο της» Και άλλο, το κάνω ιδεολογία και μαλιστα συμβουλεύω απόλυτα, με ύφος γνώστη και τους άλλους, με εκφράσεις του τύπου:«Άκου προσεκτικά τι θα σου πώ!»

Last edited:

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Αφου ετσι εκανε ο κτηνιατρος εγω που να ξερω δουλεια μου ειναι? Γιαυτο εχω ρωτησει 100φορες για καλο κτηνιατρο και στιν 90 φορα μου απαντησαν. Τωρα εσυ που το παιζεις εξυπνος πηγαινε να δεις αν ερχομαι.

Και οχι δεν τον ξερω τον κυριο απλα βλεπω πολλους ανθρωπους σε ολους τους τομεις που χαρακτηριζουν αλους λογω οικονομικου και δεν ειναι ωραιο.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Και οχι δεν τον ξερω τον κυριο απλα βλεπω πολλους ανθρωπους σε ολους τους τομεις που χαρακτηριζουν αλους λογω οικονομικου και δεν ειναι ωραιο.
Που εγινε αυτο; Για δωσε ενα παραδειγμα να καταλαβω τι λες;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όχι, αφού δεν μου τους πρωτοειπε κάποιος με γαλλικό, κι εγώ θέλω κτηνίατρο με εξειδίκευση στα γαλλικά. Μέχρι να βρεθεί, θα πηγαίνω το κουτάβι για διαγνώσεις με το μάτι. Και θα πληρώνω και χωρίς εξετάσεις και δεν θα έχει εξειδίκευση στα γαλλικά (μα υπάρχει ρε παιδιά; Έχω αρχίσει κι αναρωτιέμαι πραγματικά) και θα ρισκάρω. 3 σε 1

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Αυτό το όλοι οι κτηνίατροι είναι για την κονόμα ποτέ δεν το κατάλαβα...την απολυτότητα δηλαδή της πρότασης...Ναι κάποιοι είναι κάποιοι δεν είναι...Όσο για το να μην τρέχουμε έτσι εύκολα τα κουτάβια στους κτηνιάτρους...Αν δεν είχα πάει την Άμπυ στον κτηνίατρο (έναν από τους γνωστούς-αν θέλετε λέω και όνομα) το καλοκαίρι λόγω διήμερης επιλεκτικής αφαγίας και είχα πει οκ θα πεινάσει θα φάει, δεν θα είχαμε βρει ότι έχει ερλίχεια σε αρχική φάση και τώρα θα τρέχαμε...ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια...Και ναι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...Συμβουλες τύπου "αστο νηστικό μίαμιση μέρα" χωρίς να έχει αποκλειστεί κάτι πιο σοβαρό δεν είναι σωστές...Στη θέση σου, και εφόσον δεν μου άρεσε ο πρώτος κτηνίατρος, θα πήγαινα σε δεύτερο..

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Που εγινε αυτο; Για δωσε ενα παραδειγμα να καταλαβω τι λες;
Γενικα λεω οχι στο εδω μεσα στο φορουμ.

Απο τους γιατρους που σου προταθηκαν πηγες σε κανενα?
Οχι δεν εχω παει γιατι το σκυλι καλυτερευει. Η επομενη επισκεψη που ειναι τελος του μηνα για το 2ο εμβολιο σε αυτους που προταθηκαν θα παω .

Πολυ τρελα βλεπω πουλανε μερικοι εδω μεσα ειρωνια και κλανια.. α ρε Ελλαδα αθανατη

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Αυτό το όλοι οι κτηνίατροι είναι για την κονόμα ποτέ δεν το κατάλαβα...την απολυτότητα δηλαδή της πρότασης...Ναι κάποιοι είναι κάποιοι δεν είναι...Όσο για το να μην τρέχουμε έτσι εύκολα τα κουτάβια στους κτηνιάτρους...Αν δεν είχα πάει την Άμπυ στον κτηνίατρο (έναν από τους γνωστούς-αν θέλετε λέω και όνομα) το καλοκαίρι λόγω διήμερης επιλεκτικής αφαγίας και είχα πει οκ θα πεινάσει θα φάει, δεν θα είχαμε βρει ότι έχει ερλίχεια σε αρχική φάση και τώρα θα τρέχαμε...ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια...Και ναι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...Συμβουλες τύπου "αστο νηστικό μίαμιση μέρα" χωρίς να έχει αποκλειστεί κάτι πιο σοβαρό δεν είναι σωστές...Στη θέση σου, και εφόσον δεν μου άρεσε ο πρώτος κτηνίατρος, θα πήγαινα σε δεύτερο..
Η καλυτερη απαντηση που εχω διαβασει αυτο το διημερο εδωμεσα. Ευχαριστω πολυ και εννοειται πως αυτο θα γινει . Ειδος προς μιμηση εισαι για μερικα μαγκακια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα απέξω από το φόρουμ να τα σχολιάζεις έξω από αυτό. Τα εδώ γραμμένα, να, σχολίασέ τα.

Συγγνώμη, θα αφήσεις το κουτάβι στην ασθένεια στον τυχαίο και θα πας στον καλό για εμβόλιο. Λίγο ανάποδα τα κάνεις...

@noni_papa, αν δεν έχει αναφερθεί, ρίξε το το όνομα. Όλο και κάπου θα φανεί χρήσιμο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78