Διαροια σε γαλλικο μπουλντογκ

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Μπρε συ, δε μου φρουκάς; Θε ν'απαντήσεις, γηηηηηη;
Σου απάντησα...τον είχε δει γιατρος.Αν το σκυλί είναι κινητικό ζωηρό και με όρεξη και ΑΠΛΑ κάνει διάρροια τότε με μία μικρή νηστεία το στομαχακι του στρώνει..
Εσύ με την πρώτη διάρροια πας στο νοσοκομείο και αρχίζεις αιματολογικές?Και αντιβιωσεις?

• Like
Reactions: alexoukoc

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Καλημερα παιδια τελευταια μερα σημερα το σκυλακι εστρωσε ... Το ερωτημα μου τωρα ειναι το ταιζω την προηγουμενη τροφη που εχω αγορασει 2μισι κιλα, συνεχιζω ρύζι με κοτοπουλο ή παιρνω της royal canin gastro junior που μου προτεινε? (μεσω στο κτηνιατριο ειχε διαφημιστικα royal εταιρειας δεν τα πουλαει ομως.)

Attachments

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σου απάντησα...τον είχε δει γιατρος.Αν το σκυλί είναι κινητικό ζωηρό και με όρεξη και ΑΠΛΑ κάνει διάρροια τότε με μία μικρή νηστεία το στομαχακι του στρώνει..
Εσύ με την πρώτη διάρροια πας στο νοσοκομείο και αρχίζεις αιματολογικές?Και αντιβιωσεις?
Δεν κινδυνεύω από τύφο όπως ένα κουτάβι. Αιματολογικες ναι (όχι απαραίτητα στο νοσοκομείο, υπάρχει κι ο μικροβιολόγος της γειτονιάς). Αντιβιώσεις όχι χωρίς λόγο. Αν οι Αιματολογικες δείξουν τύφο, τότε ναι. Αν δεν δείξουν, τότε κοτόπουλο με ρυζάκι. Ή ειδική τροφή (δεν υπάρχει μόνο η Hills). Πάντως νηστεία σε τόσο μωρό δεν θα έκανα για κανένα λόγο, χωρίς υποστηρικτικό ορό. Είναι πολύ μωρό. Όπως κι ο ανθρώπινος οργανισμός, έτσι κι ο σκυλισιος χρειάζονται συνεχή παροχή θρεπτικών συστατικών στη βρεφική ηλικία

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
[QUOTE="Kouros, post: 871010, member: 15516"
Εσύ με την πρώτη διάρροια πας στο νοσοκομείο και αρχίζεις αιματολογικές?[/QUOTE]
Ο ενηλικας οχι...το μωρο ομως;;;;;; σε οποιο εμβιο ειδος κ αν ανηκει...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Μπρε συ, δε μου φρουκάς; Θε ν'απαντήσεις, γηηηηηη;
Εσύ με την πρώτη διάρροια πας στο νοσοκομείο και αρχίζει
[QUOTE="Kouros, post: 871010, member: 15516"
Εσύ με την πρώτη διάρροια πας στο νοσοκομείο και αρχίζεις αιματολογικές?
Ο ενηλικας οχι...το μωρο ομως;;;;;; σε οποιο εμβιο ειδος κ αν ανηκει...[/QUOTE]
Δεν ξέρω..από ανθρωπινα μωρά δεν έχω εμπειρία.Εδω μιλάμε για σκυλιά όμως...το έντερο του σκυλου είναι διαφορετικό από του ανθρώπου...
Επίσης και σε ενήλικα σκυλιά καλό είναι να μένουν νηστικό μία μέρα τη βδομάδα.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Σε μωρο νηστεια δεν κανεις. Οτι μωρο κ να ειναι αυτο. Ο ενηλικος σκυλος ναι ας μεινει μια μερα νηστικος....σε κουταβι αλλαζει το πράγμα...

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Καλημερα παιδια τελευταια μερα σημερα το σκυλακι εστρωσε ... Το ερωτημα μου τωρα ειναι το ταιζω την προηγουμενη τροφη που εχω αγορασει 2μισι κιλα, συνεχιζω ρύζι με κοτοπουλο ή παιρνω της royal canin gastro junior που μου προτεινε? (μεσω στο κτηνιατριο ειχε διαφημιστικα royal εταιρειας δεν τα πουλαει ομως.)
bump

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
@Kouros το μία μέρα τη βδομάδα νηστικό το σκυλί ισχύει αν θέλεις να κάνεις προσομοίωση διατροφής του σκύλου ...κάποτε στην άγρια δύση-φύση. Και για ενήλικο σκύλο. Και όχι σε όλους τους σκύλους (οι δικές μου αν δεν φάνε μία μέρα ξερνάνε γαστρικά υγρά).
Τώρα αν θέλουμε να προσομοιάσουμε τη φάση "φύση" στο γαλλάκι, πρώτον θα γελάσουν και οι πέτρες (δηλαδή η φύση) και δεύτερον θα 'πρεπε να είναι ακόμη με τη μάνα του.
Οπότε ας μην κάνουμε τον ταρζάν σε τέτοιες περιπτώσεις. Ας πάμε στον μάγο της φυλής - συγγνώμη στον κτηνίατρο εννούσα.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Καλά..πη
@Kouros το μία μέρα τη βδομάδα νηστικό το σκυλί ισχύει αν θέλεις να κάνεις προσομοίωση διατροφής του σκύλου ...κάποτε στην άγρια δύση-φύση. Και για ενήλικο σκύλο. Και όχι σε όλους τους σκύλους (οι δικές μου αν δεν φάνε μία μέρα ξερνάνε γαστρικά υγρά).
Τώρα αν θέλουμε να προσομοιάσουμε τη φάση "φύση" στο γαλλάκι, πρώτον θα γελάσουν και οι πέτρες (δηλαδή η φύση) και δεύτερον θα 'πρεπε να είναι ακόμη με τη μάνα του.
Οπότε ας μην κάνουμε τον ταρζάν σε τέτοιες περιπτώσεις. Ας πάμε στον μάγο της φυλής - συγγνώμη στον κτηνίατρο εννούσα.
Καλά..πήγαινε στο μάγο της φυλής...αυτός θα σου πει να το αφησεις νηστικό..

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Εμενα οταν εκανε 1 ημερα διαροια η μικρη (περιπου 3,5 μηνων) ο κτηνιατρος μου ειπε να μην της δωσω 1 γευμα απο τα 3 που τρωει ημερισιως και στα αλλα 2 να δωσω τη μιση ποσοτητα και να δουμε πως θα παει , αν δω οτι φτιαξουν τα κοπρανα τουε σιγα σιγα την επομενη αυξανω λιγο την ποσοτητα ετσι ωστε τη 3-4 ημερα να τρωει παλι κανονικα

• Like
Reactions: Kouros

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Ποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο εδω εχει κανεις εμπειρια?

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Συνεχισε κοτοπουλο ρυζι και μεσα στα γευματα βαζε πολυ λιγες κροκετες (θα ελεγα οχι Royal , κοιτα σε Naturea η Acana) , αν δεις οτι ολα οκ την επομενη ημερα βαλε 5-6 παραπανω ετσι ωστε σε 7-10 ημερες να τρωει μονο ξηρα.

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
δεν εχω κροκετες, ειναι αυτα τα μαυρα ρυζακια σαν δημιτριακα γιατι ειναι puppy η τροφη.

Attachments

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
δεν εχω κροκετες, ειναι αυτα τα μαυρα ρυζακια σαν δημιτριακα γιατι ειναι puppy η τροφη.
Κροκετα = τα μπιλακια της ξηρας τροφης . Συνεχισε Opti-life αν δεν το πειραζει (μην ταραξεις τη κοιλια του με συχνες αλλαγες) ειναι τιμια τροφη για τα χρηματα της , για αρχη βαλε 5-6 κροκετουλες , αυριο καμια 10αρια και παει λεγοντας ετσι ωστε σε 7-10 ημερες να τρωει μονο ξηρα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78