Εχουν λεχθεί ΠΑΡΑ πολλά σωστά πράγματα σε αυτό το topic ... προσέξτε - και προσπαθήστε ΑΠΑΝΤΕΣ (γράφοντες και μή) να διαχειριστείτε την κατάσταση πρός πραγματικό σας ώφελος ...
Εχουν λεχθεί ΠΑΡΑ πολλά σωστά πράγματα σε αυτό το topic ... προσέξτε - και προσπαθήστε ΑΠΑΝΤΕΣ (γράφοντες και μή) να διαχειριστείτε την κατάσταση πρός πραγματικό σας ώφελος ...
Ασε, ειναι απο τους γνωστους γριφους του Ντενις. Το συνηθιζει τελευταια. Τωρα θα εχω παλι να σκεφτομαι για κανεναν μηνα και ακρη παλι δεν θα βρω
Δεν είναι δύσκολο, το από πάνω πχ post είναι κακή διαχείριση της πληροφορίας από ιδιώτη που κατέχει σκύλο από ιδιώτη.Ασε, ειναι απο τους γνωστους γριφους του Ντενις. Το συνηθιζει τελευταια. Τωρα θα εχω παλι να σκεφτομαι για κανεναν μηνα και ακρη παλι δεν θα βρω
συμφωνωΔεν είναι δύσκολο, το από πάνω πχ post είναι κακή διαχείριση της πληροφορίας από ιδιώτη που κατέχει σκύλο από ιδιώτη.
Θα μπορούσε να ψάξει -γιατί η φυλή του έχει λιγότερη δυσπλασία - ιστορικά - να δεί πώς γίνεται η εκτροφή σε δύο διαφορετικές φυλές - τις ανάγκες τους - τι σημαίνει ΗDA τί σημαίνει FCI και σε τί αυτό τον βοηθάει - και πώς θα έμπαινε στην ίδια ακριβώς διαδικασία αν έκανε αναπαραγωγή με τους σκύλους αυτούς - επίσης αγνώστου ιστορικού, και 1002 άλλα πράγματα ...
Bάλε και τις άλλες κατηγορίες που διαβάζουν, πάλι ιδιώτες, αλλά με σκυλιά εκτροφέων ελεύθερα δυσπλασίας, άλλοι με δυσπλασικά, άλλοι με επίφοβα γιατί η μάνα δεν έχει εξετάσεις κλπ κλπ κλπ βάλε εκτροφείς - βάλε "εκτροφείς" - βάλε χρήστες αλλά και mods του forum ... ο καθένας μπορεί να τραβήξει λάθος - αλλά και χρήσιμα πράγματα από το topic αυτό ... και να διαμορφώσει την συμπεριφορά του ανάλογα την θέση του![]()
Εγω δεν αναφερομαι στο ποσες φυλες επρεπε να υπαρχουν ...αλλα στο οτι μερικες φυλες ειναι αυτο που ειναι απο κατασκευης .Εδώ το απλώνουμε αλλού το θέμα - πόσες και ποιες φυλές έπρεπε να υπάρχουν κοκ.
Ωραία τώρα τις φτιάξαμε - μπορούμε να τις αναπαράγουμε όσο πιο υγιείς γίνεται? Τα μέσα υπάρχουν.
Φιλε Ηλια , ας κανουμε μια σοβαρη κουβεντα χωρις να χρειαζεται να αποδειξουμε στον αλλο ποιος... την εχει μεγαλυτερη (τη δυσπλασια)Εγω τον μονο βαθμο HD που ανεχομαι ειναι HD A,ολα τα αλλα ειναι επικινδυνα,αλλα τα Ροτ στην βγαζουν την βαρια δυσπλασια και με Α,αφου εχει γινει ετσι το σωμα του σκυλου με τα πισινα ποδια σε θεση σπαγκατ που δεν ειναι δυνατον να εχει σωστη αρθρωση το σκυλι,σας εφαγε η μοδα.
Omarock, μ’ αρέσουν απίστευτα οι κρίσεις ειλικρινείας που σε πιάνουν σχετικά με το είδος της εκτροφής που κάνεις.εγω εξετασεις δεν εχω κανει κανενος ειδους,αλλα εχω τα κοτσια να πω οτι θα σταματησω για παντα την εκτροφη αμεσα,αν εμφανισει καποιο απο τα κουταβια μου την παραμικρη κληρονομικη ασθενεια(εκτος απο ματια η καποιο ομφαλο,τα οποια δεν επηρεαζουν την υγεια τοσο αλλα και μπορουν να εμφανιστουν στην ρατσα).