Πολλοι το αναφερουν, καμια φορα κιολας γινεται συμφωνια πριν την αγορα. Προφανως ο ανθρωπος δε θα εδινε το σκυλο του, ομως οπως ειπα για το τυπικο του θεματος, επρεπε να αναφερθει. και βεβαια θα πρεπε να πληρωσει την ακτινογραφια και μετα ο,τι αλλο συμφωνουσαν...συγνωμη αλλα τι ειναι το κουταβι..τηλεοραση χαλασμενη?πως περιμενετε να πει κατι τετοιο..να του πει να του καλυψει τα νοσηλεια ναι..
Ανθρωποιατροί και Κτηνίατρος έσωσαν την ζωη πριν χρόνια αγαπημένων μου προσώπων .εσύ απο πάνω όλο πετάγεσαι για ότι αφορά του ιατρούς.![]()
Και σωστός που ήταν ο κτηνίατρος στη διάγνωση, πάλι φάουλ είναι....Νομιζω οτι ολοι αυτοι που λοιδωρησαν τον γιατρο για τη διαγνωση του κανοντας τους παντογνωστες θα πρεπει να ανακαλεσουν τα υποτιμητικα τους σχολια για τον ανθρωπο κανοντας μια μεγαλοπρεπη ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ.Αλλη φορα να αφηνουν τη διαγνωση στους ειδικους και μονο.
Μα από τα λεγόμενα, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, του είπε πως έχει δυσπλασία και πως δεν χρειάζεται η ακτινογραφία.....Εγώ αυτό κατάλαβα...Και πήγε σε άλλο γιατρό και έκανε ακτινογραφία....Του ειπε πως διαρκρινει δυσπλασια με την ψηλαφιση και τωρα που εκανε και ακτινογραφια και ειναι 100% σιγουρο προφανος και θα του πει τις επιλογες του.Μη μιλας εξ ονοματος του παθοντα απλα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα .Το οτι εχεις σκυλι με δυσπλασια δεν σε κανει γιατρο ουτε μπορεις να δινεις συμβουλες ιατρικης φυσεως μη το παρεις προσωπικα αλλα μου θυμιζεις κατι γιαγιαδες που προτεινουν η μια στην αλλη φαρμακα μονο και μονο απο τα συμπτωματα που μοιαζουν με τα δικα τους και στην τελικη και ο πατερας μου εχει ογκο στο παχυ εντερο αλλα δεν κανω τον ογκολογο.Αφηστε αυτους που ξερουν να κανουν τη δουλεια τους για την οποια σπουδασαν και εχουν ορκιστει.
Παντως απο τα λεγομενα σου, το σκυλο τον εχει δει μονο ενας γιατρος μεχρι τωρα. Πριν αποφασισεις οτιδηποτε παρε και μια δευτερη γνωμη απο καποιον πιο εξιδεικευμενο.Ο γιατρός αποδείχτηκε άψογος!
Όταν πήγα πρώτη φορά, την εξέτασε με ψηλάφηση και μου είπε πως έχει 100% δυσπλασία και ότι πρέπει κάποια στιγμή να κάνω και ακτινογραφία για να διαπιστώσω το μέγεθος του προβλήματος και για να μπορώ να δω τι βελτίωση θα έχει όσο περνάει ο καιρός. Παράλληλα μου έδωσε αντιφλεγμονώδη και χονδροϊτίνες.
Μετά από καμιά δεκαριά μέρες, πήγα στον ίδιο, έκανα τις ακτινογραφίες, μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση και τι επιλογές έχω. Μου πρότεινε να μην καταφύγω στην εγχείρηση και μου έγραψε προτεινόμενες τροφές και συμπληρώματα. Μου είπε ακόμα και για εξειδικευμένους γιατρούς(τον κ. Βλαχόπουλο).
Στην αρχή που τον κράξατε όλοι με αγχώσατε, αλλά τελικά ο άνθρωπος μου φάνηκε επαγγελματίας.
Στον Βλαχόπουλο έχω κάνει και εγώ επέμβαση. Είναι καλός αλλά ακριβός... Αν το σηκώνει η τσέπη σου, πήγαινε...Μου είπε ακόμα και για εξειδικευμένους γιατρούς(τον κ. Βλαχόπουλο).
Είσαι τελείως λάθος. Αν είχες διαβάσει όλα τα προηγούμενα post θα διάβαζες ότι η δυσπλασία είναι κληρονομική,και μπορεί να προέλθεί από γονείς καθαρούς από δυσπλασία. Συμβαίνει και έχει συμβει σε όλους τους εκτροφείς.Η δυσπλασια στα σκυλια ρατσας οφειλεται σε ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ εκτροφεις .... στα petshop ..... και στην κληρονομικοτητα,,,,, ενας εκτροφεας που δεν εχει κανει τις απαραιτητες εξετασεις για δυσπλασια στους γονεις δεν εχει και τα πιστοποιητικα που απαιτουνται για να εχει ενα εκτροφειο αναγνωρισμενο απο επισημο φορεα,,,, πρεπει να σου δειξει οτι ειχε κανει τις απαραιτητες εξετασεις και οτι εχει παρει πιστοποιητικο οτι οι γονεις ειναι ελευθεροι δυσπλασιας,,,, καλυτερα να κανεις καταγγελια στον ομιλο που ανηκει και του δινει πιστοποιητικα,,,,,,, για να λαβεις και μια επισημη απαντηση για το πως συνεβη αυτο που δεν επρεπε να συμβει,,,,,, αν δεν λαβεις γραπτως καποια λογικη εξηγηση βγαλε το ονομα του στη σεντρα να μην υποβληθει σε αλλη τετοια ταλαιπωρια και αλλος οι αλλοι..... δεν ξερω αν γινεται να σου δειχνη τους γονεις και τα χαρτια τους και τα σκυλια που πουλαει να τα εχει παρει απο καπου αλλου,,, ακομα και απο αλλη χωρα,,, γιατι ,,, ειναι πολλα τα λεφτα ,,,,, σημερα πουλανε κινεζικα ναυλον κοσμηματα για χειροποιητα φιλντισενια ==))
Το ξανά λέω : οι πιθανότητες κληρονομικών ασθενειών σε προσεγμένη και επιλεκτική εκτροφή ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ δεν εκμηδενίζονται.
To C γιατί μπορεί να ζευγαρώσει? Ακόμη και το Β? Γιατί να μην μείνουν στην εκτροφή μόνο τα Α?Και εδώ είναι όπως τα λέει η yasemin
HD-A & HD-B μπαίνουν στην εκτροφή
HD-C μπορεί να ζευγαρώσει μόνο με HD-A ή HD-B
HD-D & HD-E αποκλείονται