ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & ΣΧΟΛΕΣ


Nemo

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2007
84
0
Θεσσαλονίκη
ΝΑ γνωρίζεις πως ταξίδεψα με τα σκυλιά μου στην Ιταλία - Αυστρία οδικώς ΜΕΣΑ ατο αυτοκίνητο, ΜΕΣΑ στην καμπίνα του πλοίου, και ΜΑΖΙ στο C130 για ΑΛΓΕΡΙΑ...
 


S

SwkDoG

Guest
Δεν μου απαντάτε όμως...

Αν είναι "...ακριβώς τα ίδια" γιατί κάποια τα χρησιμοποιούμε και κάποια όχι?!...

...και ξαναλέω...

Όποτε να υποθέσω πως για εσένα Nemo δεν θα ήταν πρόβλημα να βάλεις το παιδί σου να ταξιδέψει σε kennel box μαζί με το σκύλο σου?!...

Ή στις αποσκευές στο αεροπλάνο μαζί με το σκύλο μου?!...

Θα το έτρωγες όπως και άλλα "έμβυα όντα που έχουν χαρακτήρα και το καθένα στον βαθμό που μπορεί, αναπτύσει έναν τρόπο επικοινωνίας" (...ακόμα και τα φυτά πληρούν τις προϋποθέσεις που έβαλες παραπάνω...)?!...

Θα φορούσες στο γιό σου στηθόλουρο με οδηγό ή ακόμα και φίμωτρο?!!...

...Αν είναι "ακριβώς τα ίδια"...
 


S

SwkDoG

Guest
Γιατί αν δεν είναι ακριβώς τα ίδια και θεωρείτε πως κάποια πράγματα και μεθόδους τις χρησιμοποιούμε και κάποια όχι τότε συμφωνούμε και ας μην κουραζόμαστε τζάμπα... :D
 


S

SwkDoG

Guest
Να προσθέσω πως και εδώ το θέμα έχει "πάει περίπατο"... :)

Δώστε τις απαντήσεις σας και αν είναι ας ανοίξουμε κάποιο άλλο θέμα για το αν παιδιά και σκυλιά είναι το ίδιο,κλπ...

Με τα θέματα το κάνω αυτό γιατί για ένα μέλος,κυρίως καινούργιο,είναι δύσκολο να ψάχνει ανάμεσα σε δεκάδες "γενικότερα" πόστ να βρεί απάντηση στο θέμα.

Πιστεύω να με καταλαβαίνετε... :)
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Λοιπόν για να επανέλθουμε στο θέμα μας θα σας πω ότι όποια εκπαίδευση και αν χρησιμοποιήσουμε η τιμωρία είναι αναπόσπαστο μέρος της. Ακόμα και στην εκπαίδευση με κλίκερ όταν δεν δίνετε την λιχουδιά αυτό είναι τιμωρία. Θέλω επίσης να τονίσω ότι έτσι όπως γίνετε η συζήτηση λογικό είναι να θεωρείται το e-collar σαν εργαλείο πόνου γιατί βλέπετε την χρήση του αποσπασματικά αλλά αν την δείτε μέσα από μια διαδικασία εκπαίδευσης που έχει συγκεκριμένα στάδια και συγκεκριμένη τεχνική και αν δείτε ότι τα σκυλιά που φορούν ένα τέτοιο κολλάρο κάθε άλλο παρά στρεσαρισμένα και φοβισμένα είναι τότε ίσως και να αλλάξετε γνώμη.
Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν το κολλάρο για να προκαλέσουν πόνο αλλά αυτοί δεν χρειάζονται το κολλάρο για να το κάνουν, το κάνουν και με τα χέρια τους αν θέλουν γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία τους.
 


Nemo

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2007
84
0
Θεσσαλονίκη
Το καταλαβαίνω απόλυτα απλά δεν συμφωνώ με την χρήση τους. Με την συζήτηση δεν προσπαθώ να μεταπείσω κανένα απλά εκθέτω την άποψή μου.
Πιστεύεις πως θα έπρεπε να πωλούναι έτσι?? ή μόνο σε εκπαιδευτές??
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Νemo τώρα θέτεις ένα μεγάλο θέμα. Ξέρω πολλούς ιδιοκτήτες οι οποίοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από πολλούς εκπαιδευτές. Και φυσικά ανίδεους ιδιοκτήτες που απλά θέλουν άμεσα αποτελέσματα και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο.
Οπότε πως βάζεις τα κριτήρια για το ποιος είναι ικανός να αγοράσει ένα τέτοιο εργαλείο; ειλικρινά δεν ξέρω...
 


S

SwkDoG

Guest
Θα προχωρούσα λίγο παραπάνω την σκέψη...Κάνουν όλοι για ιδιοκτήτες σκύλου?!...

Και αν μπούμε στη διαδικασία απαγορεύσεων και περιορισμών που θα μπουν τα όρια και από ποιούς?!...

Ποιός θα ελέγχει τους ελεγκτές?!...κλπ...

Ειλικρινά δεν είναι πάντα απλά τα πράγματα... :?
 
Nemo

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2007
84
0
Θεσσαλονίκη
Είχα για δευτερη φορά την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία μιας γέννας...7 πανέμορφα κουτάβια αντίκρυσαν το φώς....και τώρα τι γίνεται!! Που θα πάνε, σε τι χέρια θα πέσουν!!!...Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του σαν τον ιδανικό σκυλοπατέρα/μητέρα...Ολοι οι υπόλοιποι κάνουν λάθος.. Αρχισα λοιπόν τις συνεντεύξεις και την επιλογή!!! Μόνο 3 μπόρεσα να δώσω σε "καλά" χέρια Μετα έπρεπε να μειώσω τα κριτίρια...αλλιώς θα έκανα μια αγέλη με 12 σκυλιά...3 μήνες μετά την γέννα στειρώσαμε την "μαμμά" και τέλος πια. ΔΕΝ μπαίνω ξανα σ'αυτη την διαδικασία..
Ασ το σταματήσω εδώ γιατί θα φάω κράξιμο για "εκτός θέματος"
Φιλιά
 


rational K-9

Member
31 Οκτωβρίου 2006
18
0
Προς SWK DOG administator :

Με κάθε σεβασμό στην ειδικότητα σας αλλά και στην ιδιότητα σας ως administrator του φορουμ αυτού θεωρώ ότι σε περιπτώσεις σαν την δική μου, θα έπρεπε να έχετε φερθεί λίγο διαφορετικά!
Καταλαβαίνω ότι το ύφος της απάντησής μου μπορεί να χαρακτηριστεί απρεπές όσον αφορά την γενικότερη φιλοσοφία του φορουμ. Παρόλα όμως αυτά, πριν κάνετε οποιαδήποτε περικοπή της απάντησης θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να έχετε λάβει υπόψη σας ότι ήταν μια καθαρά αμυντική απάντηση απέναντι σε ένα άτομο που κατ’ επανάληψη έχει καταφερθεί εναντίον μου με ειρωνικό και δεικτικό τρόπο! Καταλαβαίνω επίσης ότι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το μόνο που απομένει είναι η ειρωνεία! Έχω στείλει αρκετά ποστ σε αυτό το φόρουμ και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν σε παρόμοιο ύφος! Το παραπάνω σημαίνει και αποδεικνύει ότι δεν βρίσκομαι εδώ για να καταφερθώ εναντίον κανενός, και όσες φορές εξέφρασα την γνώμη μου το έκανα με ευπρέπεια τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτό που εκφράζω είναι απλά και μόνο η γνώμη μου!!! Όταν όμως παραποιούνται τα λόγια σου (βλ. διορθώσεις με ηλεκτρικό κολάρο) και λαμβάνεις κατ’ επανάληψη απαντήσεις προαναφερθέντων τρόπων, πρέπει κάπως να αμυνθείς, πράγμα που έχετε κάνει και εσείς ο ίδιος!!!!
Περικόψατε λοιπόν την απάντηση μου και ταυτόχρονα στο ποστ του εν λόγω ατόμου αφήσατε χαρακτηρισμούς του τύπου …εκπαιδευταράς… (χωρίς να ξέρει καν αν αυτή είναι η ιδιότητά μου) όπως επίσης σχόλια του τύπου …προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου.. (την στιγμή που απαντώντας σε ζητήματα για τα οποία έχει πλήρη άγνοια αποδεικνύει ότι αν τελικά έχει εγκέφαλο, υπολειτουργεί). Ακόμη για την άποψη που απλώς εξέφρασα όπως και κάποιοι άλλοι για τα ηλεκτρονικά κολάρα αναφέρθηκε (από άλλο μέλος του φορουμ) ότι πρέπει να μεταφερθούμε σε ψυχιατρικό φόρουμ (σχόλιο το οποίο επίσης παρέμεινε και κοσμεί αυτή την στιγμή το φορουμ!)
Ίσως λοιπόν να ήταν εύλογο από την στιγμή που αποφασίζετε να περικόψετε μια απάντηση να το κάνετε πιο δίκαια και από όλες τις μεριές, χωρίς να λέω ότι δεν κάνατε έστω κάποια σχόλια!!!
Όσο τώρα αφορά το συγκεκριμένο και κάποια ακόμα μέλη του φόρουμ νομίζω ότι όλο το φόρουμ έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται! Ένας ψυχολόγος θα έλεγε ότι αυτό που κάνουν είναι απλώς προβολή!

Α) Κατηγορούν άτομα για κλίκα, με το πρόσχημα ότι ο ένας υποστηρίζει τον άλλο (πράγμα απόλυτα φυσιολογικό) και την ίδια στιγμή κάνουν το ίδιο!!! (μια ματιά στα ποστ θα σας πείσει)!!!!!!!

Β) Με κατηγορούν για πλύση εγκεφάλου την στιγμή που ίδιοι προκειμένου, (όπως είπα σε προηγούμενο ποστ) να κερδίσουν έδαφος για τις δήθεν παγκόσμιες εκπαιδευτικές τους αλήθειες πατάνε στην υπερευαισθησία και την ημιμάθεια κάποιων!!!

Γ) Με χαρακτήρισαν ‘’εκπαιδευταρά’’ χωρίς εγώ να έχω αποδώσει ποτέ τέτοιο τίτλο στον εαυτό μου (γιατί απλά δεν είμαι) και την ίδια ακριβώς στιγμή προσπαθούν να πείσουν (τουλάχιστον εμένα αποτυχημένα) μέσω των λεγομένων τους ότι αυτοί και μόνο αυτοί ξέρουν πως πραγματικά εκπαιδεύεται ένας σκύλος, αποκλείοντας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη μέθοδο ή εργαλείο!!!!

Με εκτίμηση :
Rational K-9!!!
 
Nemo

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2007
84
0
Θεσσαλονίκη
Τελικά όμως οταν πέφτουν οι τόνοι...σταματούν και οι συζητήσεις!!! Αν οι αντιαπαραθέσεις γίνονται σε καλό ύφος και ήθος, χωρίς ειρωνίες...κάτι καλο θα μείνει σε όλους μας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!! :lol:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.697
20
ATHENS
Χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι Nemo…
Η θέση των υψίφωνων είναι στην Λυρική, όχι εδώ.

Αγαπητή Boxer,
Ελπίζω να μην εννοείς τον φίλο Oscar και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! :lol:
 


eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Εγώ πιστεύω ότι οι εκπαιδευτές είναι μεγάλη πολυτέλεια!
Δεν κάνουν κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου,για τα βασικά τουλάχιστον.Αν ασχολήσε με τα ζώα σου,τα αγαπάς και έχεις υπομονή σίγουρα θα τα καταφέρεις.
Για το πρόβλημα που σας είχα αναφέρει πήρα μερικά τηλέφωνα και οι τιμές ήταν πραγματικά εξωφρενικές!! :shock:

50e το μάθημα χωρίς να σου λένε πόσα μαθήματα θα χρειαστεί ή 800 και 1000e για 1 μήνα εκπαίδευση? :!: :shock:
Ποιοί νομίζουν ότι είναι δηλ.? :!:
Δουλεύω από το πρωΐ ως το βράδυ για 800e :evil:

Καταντούν το να χεις σκύλο πολυτέλεια για να τα τσεπώνουν μερικοί εξυπνάκηδες :evil:

Συγνώμη για τα νεύρα μου αλλά έλεος πια :!: :!:
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
eleana said:
Εγώ πιστεύω ότι οι εκπαιδευτές είναι μεγάλη πολυτέλεια!
Δεν κάνουν κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου,για τα βασικά τουλάχιστον.Αν ασχολήσε με τα ζώα σου,τα αγαπάς και έχεις υπομονή σίγουρα θα τα καταφέρεις.
Για το πρόβλημα που σας είχα αναφέρει πήρα μερικά τηλέφωνα και οι τιμές ήταν πραγματικά εξωφρενικές!! :shock:

50e το μάθημα χωρίς να σου λένε πόσα μαθήματα θα χρειαστεί ή 800 και 1000e για 1 μήνα εκπαίδευση? :!: :shock:
Ποιοί νομίζουν ότι είναι δηλ.? :!:
Δουλεύω από το πρωΐ ως το βράδυ για 800e :evil:

Καταντούν το να χεις σκύλο πολυτέλεια για να τα τσεπώνουν μερικοί εξυπνάκηδες :evil:

Συγνώμη για τα νεύρα μου αλλά έλεος πια :!: :!:
Μα ειναι ειδος πολυτελειας στην Ελλαδα, ειναι πολλα τα λεφτα..
βεβαια 800-1000 το μηνα........?! πραγματικα ΕΛΕΟΣ , αυτοι κοντευουν να φτασουν και τους κτηνιατρους σε αισχροκερδεια!!!
ΑΝ καποιος εχει θεληση, αντιληψη, κατανοηση, συνεπεια, ορεξη μπορει να κανει τα βασικα μονος του.. αλλα ποιος εχει?!
και κυκλοφορει και γενικως η παραπληροφορηση οτι και καλα τα βιβλια ειναι αχρηστα, δε μπορεις να βασιστεις και τρεξε σε επαγγελματιες. κλασικη καραμελα. φτερνιστηκε ο σκυλος? τρεξε κτηνιατρο να δωσεις 50 ευρω + το φαρμακο που θα σου πουλησει + την ειδικη τροφη. :shock: :D :D

τι? κατουρησε μεσα στο σπιτι το 3 μηνων κουταβι? τρεξε σε εκπαιδευτη...
:roll: :roll:
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
Όλα καλά αν και με αυτά τα χρήματα ο σκύλος μας να μάθει αυτό που έχουμε κανονίζει και αυτά που επιτιμούμε. Το θέμα είναι να μην μας «χαλάσει» ο εκπαιδευτής το σκυλί με διάφορους μεθόδους, και να μη χαλάσουμε εμείς την μετά-εκπαίδευση. Έχω δει σκυλιά με βασική εκπαίδευση που είχα την εντύπωση ότι βγήκαν πρώτη φορά από το σπίτι.
Με λίγα λόγια τσάμπα τα 1000 ε.
 


eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Άσε οι κτηνίατροι είναι χειρότεροι :evil:

Οι περισσότεροι είναι "έμποροι" τελικά αφου κοιτούν να σε φορτώσουν όσο μπορούν.
Και το καινούργιο φρούτο είναι οι ειδικότητες που πετάχτηκαν ξαφνικά και τις χρεώνουν χρυσές.Κάτι ομοιοπαθητικοί,ολιστικοί,οδοντίατροι,αλεργιολόγοι.Μα τι είναι όλα αυτά από που ξεφύτρωσαν :?: :!:
Πριν λίγο καιρό ήταν όλοι ίδιοι και από ότι ξέρω το πανεπιστήμιο δεν έχει ειδικότητες.

50e για επίσκεψη :!: Εκμεταλεύοντε τις ευαισθησίες μας και την άγνοια μας :evil:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
32.356
Μηνύματα
888.543
Μέλη
19.191
Νεότερο μέλος
loukperi