Εθνική Ομάδα Agility


Status
Κλειδωμένο θέμα


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εχω κι αυτό το κουσούρι, που δεν θέλω να αφήνω αναπάντητα πράγματα, που δεν ξέρω πως να το κόψω :rolleyes:

Τάσο, καταρχάς σε παρακαλώ πάααααρα πολύ, μην με υποστηρίξεις ποτέ, σε κανένα θέμα. Ασε με να φάω τα μούτρα μου. Καλύτερα να το κάνω μόνη μου, χωρίς την βοήθειά σου :confused:

Επειδή λοιπόν, είναι γνωστό από παλιά, ότι έχεις ειδικό πρόβλημα με μένα - ξεπέρασέ το κάποτε βρε παιδί μου, δεν βαρέθηκες πια? - αν υπάρχει κάτι που θέλεις να συζητήσουμε, άνοιξε ένα θέμα, βάλε ότι βίντεο και ντοκουμέντο έχεις, από αυτά που έχω πρώτα δημοσιεύσει εγώ για τον εαυτό μου και τον σκύλο μου, προσπαθώντας να κρυφτώ μάλλον λες ε? (lol) και το συζητάμε. Να σου λύσω ότι απορία έχεις από πρώτο χέρι. Όχι από δεύτερο ;) Πήγαινε στο θέμα μου πχ και κάνε οτι σχόλιο θέλεις, σε όσα θα δεις εκεί γραμμένα και δημοσιευμένα...από εμένα [lol ξανά]! Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, όχι μόνο δεν ντρέπομαι, αλλά καμαρώνω και για μένα και για τον σκύλο μου (y)

Το θέμα εδώ, που προσπαθείς εσκεμμένα να καταστρέψεις, για να σε βοηθήσω και λίγο να καταλάβεις, δεν είναι προσωπικό μου. Μην μπερδεύεσαι, επειδή είδες εμένα να συμμετέχω και γυάλισε το ματάκι σου και γράφεις για άσχετα πράγματα. Συγκεντρώσου, γιατί στην προσπάθειά σου να χτυπήσεις εμένα προσωπικά (σε βαθμό αναφοράς του ποστ δηλαδή) εκτίθεσαι. Εσύ, και όχι μόνο ;)

Επειδή υποθέτω δεν έχεις τίποτα σχετικό να πεις με το παρόν θέμα, ας το σταματήσουμε το off topic. Χαιρετίσματα στο δεξί σου (δεξιόχειρ είσαι καλέ?)...χέρι και επιστροφή στο θέμα μας.

Το οποίο είναι [και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος]:

Διαπίστωση αλλουνού, όχι δική μου: Υπάρχει αυτή η δημοσίευση στο fb.
Ερώτηση αλλουνού, όχι δική μου: Υπάρχει Εθνική ομάδα agility;
Απάντηση δική μου: Οχι δεν υπάρχει.

Αυτά είναι τα ντοκουμέντα.

Σημαντικότατα σημείωση ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Δεν μιλάμε για ελληνική συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση. Τέτοιες υπάρχουν, και από άλλες ελληνικές ομάδες και μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν και να πληθαίνουν. Που προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα πράγματα έτσι κι αλλιώς, ευτυχώς.

Ολα τα υπόλοιπα, αν κάποιος ενοχλείται ή απλώς ψάχνεται και δεν του αρέσει να μένει με απορίες, μπορεί να τα ψάξει και να τα μάθει.

Κάποιοι, που δεν είναι στον χώρο και δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, όπως ο
@rick πχ, θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα. Δεν πειράζει. Στο πρόγραμμα είναι.

Κάποιοι άλλοι κακοπροαίρετοι, θα συνδέσουν το κάθε τέτοιο θέμα, στο οποίο θα συμμετέχω εκ των πραγμάτων και εγώ, με την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπό μου και θα πετάγονται μόνο και μόνο, για να την πουν σε μένα, χωρίς στην πραγματικότητα, να έχουν την παραμικρή άποψη [δική τους τουλάχιστον] να μεταφέρουν. Κι αυτό δεν με πειράζει, παρόλο που έτσι, πλήττουν έμμεσα και άδικα και την ομάδα μου, κάνοντας τέτοιοες ανεπιτυχείς αναφορές. Κι αυτό όμως, στο πρόγραμμα είναι. Εγώ, μπορώ να το διαχειριστώ, παραμένοντας και στο θέμα και στο φόρουμ και απαντώντας στις...ριπές. Είμαι μαζόχα δεν λέω, αλλά είναι κι αυτό, μια μορφή σεβασμού -Τάσο- στον χώρο του φόρουμ. Το 'χεις; ;)

Κάποιοι άλλοι όμως, μπορεί και να προβληματιστούν. Και την επόμενη φορά, στην επόμενη δημοσίευση, να αναρωτηθούν. Ισως και δημόσια. Και ίσως έτσι, κάποιες δημοσιεύσεις να είναι και στο μέλλον, πιο...προσεκτικές.

Λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, σε έναν χώρο που μόλις ξεκινάει να κάνει την εμφάνισή του, όπως πολλοί διαπιστώνετε; Λυπηρότατο!!!

Αναμενόμενο; Εντελώς! Δυστυχώς!

Μπορεί μια τέτοια συζήτηση πχ να προκαλέσει σωστότερους μελλοντικούς χειρισμούς; Δεν ξέρω. Το εύχομαι. Γιατί προσωπική μου θέση ξαναλέω ότι είναι: αν δεν μπορείς να το κάνεις σωστά, μην το κάνεις καθόλου! Και θα είμαι πάντα, σ'αυτές εδώ τις επάλξεις να αναφέρω τα κακώς κείμενα, όπου τα αντιλαμβάνομαι και έχω την γνώση, να το κάνω και...το κούτελο καθαρό :cool:


* Οποιος έχει αντιληφθεί, ότι έχω αρχίσει να χρειάζομαι δικηγόρο, υποστηρικτή, ή παπά να με διαβάσει, παρακαλώ να μου το αναφέρει με πμ, για να λάβω τα μέτρα μου και να αναβαθμιστώ o_O
 


dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
βασικά κατι το οποιο φαινεται να ξεχνανε πολλοι ειναι οτι τη συζήτηση δεν την ξεκίνησε καν το μαρεκο.την αρχική απορια την ειχε μελος του κλαμπ της θεσσαλονικης αν δε κανω λάθος(;;; )
Aκριβώς Ιωάννα, η αρχική απορία διατυπώθηκε από εμένα, σαν ιδιώτης όμως να το πω έτσι, και όχι σαν μέλος του club, στο οποίο έχω πάει 4 φορές για προπόνηση και να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν θέμα.
Αν θέλει πάντως κάποιος ας ρίξει μια ματιά στους κανονισμούς των αγώνων που έγιναν τον Ιούλιο

http://www.agility-eo.de/contents/home/event/regulations.en.html

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά δεν αναφέρεται κάπου ο όρος Εθνική Ομάδα, και με μια γρήγορη ματιά στην λίστα των συμμετεχόντων θα δείτε για παράδειγμα ότι ο Καναδάς έχει 3 ή 4 ομάδες.
Συνεπώς και πάλι δεν μπορούμε να μιλάμε για Εθνικές ομάδες παρά για εκπροσώπηση χωρών από συγκεκριμένες ομάδες.
Ας μείνουμε λοιπόν με την ελπίδα, όπως είπε και η Χρυσούλα, ότι του χρόνου θα διεξαχθούν προκριματικοί και μέσω αυτών θα επιλεχθεί νομότυπα η ομάδα/εκπροσώπηση.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
...να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν θέμα.
Αν οι λόγοι σου δεν είναι πολύ σοβαροί, να συνεχίσεις.
Είναι ότι καλύτερο, μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, σε συνδιασμό με τον σκύλο σου. Λέω εγώ...
Τώρα, που είναι ακόμη στα σπάργανα όπως είπαν, και θα το απολαύσεις στην όσο γίνεται, πιο αγνή μορφή του. Παρά, τα όσα υποθέτει ο κόσμος εδώ, διαβάζοντας το παρόν θέμα.
 




betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ας μείνουμε λοιπόν με την ελπίδα, όπως είπε και η Χρυσούλα, ότι του χρόνου θα διεξαχθούν προκριματικοί και μέσω αυτών θα επιλεχθεί νομότυπα η ομάδα/εκπροσώπηση.
Τους οποιους προκριματικους αγωνες θα επρεπε να κυνηγησουν ολα τα club. Γιατι απ οτι καταλαβαινω, καποιοι ισως απλως εχουν πιο ευκολη προσβαση στον ΚΟΕ. Μεγαλυτερο drive; Περισσοτερους γνωστους ισως; Αφου ολοι πανω κατω γνωριζονται, γιατι δεν χρησιμοποιουν ο ενας τον αλλο;
 


DriveUnlimited C.S.C

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2012
53
7
Βαριόμουνα πολύ να γράψω για πράγματα τα οποία είναι λυμένα και το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται πραγματικά με το agility.

Την βαρύτητα του κάθε σχολιαστή και αυτά που γράφει μπορείτε να την αξιολογήσετε και θα γελάσετε ή θα κλάψετε απλώς με μια βόλτα σε έναν αγώνα agility. Τότε και μόνο θα λυθούν πολλές απορίες.

Περί εθνικής. Οι ομάδες οι οποίες αντιπροσωπεύουν την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις ονομάζονται εθνική Ελλάδος(για παράδειγμα), είτε αρέσει είτε όχι, είτε είναι 100000% νομικά καλυμμένο είτε όχι, αυτό το αποφασίζει ο ΚΟΕ και μόνο αυτός. Δεν υπάρχουν προκριματικά ακόμα οπότε η χώρα έστειλε έξω άτομα λαμβάνοντας υπόψιν τις επιδόσεις τους εγχώρια. Όλα τα άλλα είναι βλακείες. Όποιος μπορούσε, ενδιαφερόταν, και είχε άξιο σκύλο πήγε. Γνωρίζω όλα τα σκυλιά πανελλαδικά στο σπορ και κανένα άλλο βάσει αποτελεσμάτων δεν μπορούσε να πάει χωρίς να γελάνε οι εξέδρες.

Ούτε εγώ και η ομάδα μου πήγαμε, δεν είμαστε έτοιμοι. Αλλά δεν θα μπλοκάρουμε αυτούς που μπορούν γιατί αρχικά είναι ξεφτίλα και δεύτερον δεν θέλουμε να κάνουν το ίδιο όταν είμαστε εμείς στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Παρακαλούνται οι μη έχοντας την παραμικρή ιδέα για τα κυναθλήματα, τους αγώνες, τους κανονισμούς, τις διοργανώσεις να μην κρίνουν σαν να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές 10 φορές γιατί γελιοποιούνται στους γνώστες και παραπληροφορούν τους νέους λασπώνοντας ακόμα περισσότερο τον χώρο της κυνοφιλίας.
 
Last edited:




sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Η λογική δεν είναι προνόμιο των 10 φορών παγκοσμίων πρωταθλητών, και τα φόρουμ υπάρχουν για να κάνουν ερωτήσεις και οι άσχετοι και όχι διαγγέλματα οι σχετιζόμενοι.
Η ασπίδα της κυνοφιλίας λασπώνεται από όποιον την σηκώνει αντί για επιχειρήματα.

Και μιας και τα θέματα εσύ τα έχεις λυμένα απάντησέ μου εσύ, μιας και όλοι οι άλλοι το έκαναν αβαβα:

Πού υπάγεται ο όμιλος Ατζίλιτυ?
Εδώ?:
ΕΙΔΗ ΟΜΙΛΩΝ
Άρθρο 4.

α) Όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών :...........

β) Τοπικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι :.............

γ) Όμιλοι Εργασιακών Ικανοτήτων : αφορούν Ομίλους οι οποίοι έχουν σαν στόχο τη διοργάνωση Αγώνων Εργασίας Σκύλων ( Υπακοής , Εργασίας, Ποιμενικών Ικανοτήτων, Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ).
Οι διοργανώσεις αυτές διέπονται από τους κανονισμούς του Κ.Ο.Ε και τα εργασιακά πρότυπα που οι σχετικοί όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών επιβάλλουν.
Οι Όμιλοι αυτοί και ανάλογα με το είδος των Αγώνων που θα διοργανώνουν θα ονομάζονται Όμιλοι Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.
Επίσης θα πρέπει να ενημερώνουν τους αρμόδιους ομίλους φυλών για τις εκδηλώσεις τους.

Και πώς ξεπερνιέται η συμμετοχή ημιαίμων στο Ατζίλιτυ βάσει αυτού?:

Άρθρο 18.
Οι Όμιλοι μέλη του Κ.Ο.Ε. αποδέχονται σκύλους καθαρόαιμους, εγγεγραμμένους στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του ΚΟ.Ε (ΒΕΚ & ΒΕΑ) καθώς και στα Γενεαλογία μελών της ΔΚΟ σε όλες τις κυνολογικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Και είναι υποχρεωμένος ο όμιλος Ατζίλιτυ και σ'αυτό?:

Άρθρο 19.
Οι Τοπικοί Όμιλοι και οι Όμιλοι Εργασιακών Αγώνων, οφείλουν να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους Ομίλους Φυλών / Ομάδος Φυλών για την ημερομηνία, τον τόπο, τη σύνθεση των κριτών της εκδήλωσης και το είδος αυτής (Αναγνώριση, Έκθεση μορφολογίας, Αγώνες Εργασίας), εφόσον πρόκειται να συμμετέχουν σκύλοι Φυλών που εκπροσωπούνται απ'αυτούς.


Να υπενθυμίσω μήπως και διεθνείς κανονισμούς (που θα τους ξέρεις κι αυτούς απ έξω...)

Eligible to enter:

a) International agility tests sanctioned by the FCI, that award the FCI Agility Certificate and qualify for
national competitions and the FCI World Championships:
All breeds over 18 months and in possession of a pedigree (studbook/appendix) recognised by the
FCI; they must be tattooed or chipped: owners/handlers must be members of a club belonging to a
National Cynological Organisation (Kennel Club) affiliated to the FCI.

Competitors must have a record book or a license issued by their NCO in which competition results
are recorded.
Bitches in heat are permitted to compete in international competitions.

b) National agility tests
All dogs over 18 months with or without pedigree; must be tattooed or chipped; and
owners/handlers must be members of a club belonging to a NCO affiliated to the FCI. Competing
dogs must have a record book or license issued by their NCO in which competition results are
recorded.


Για να συνοψίσω τις ερωτήσεις από τα παραπάνω μιας και το διάγγελμα αν και τα έχεις λυμένα δεν τα έλυσε....

Α) Σε ποιο Club αναγνωρισμένο από τον ΚΟΕ ανήκουν τα σκυλιά της "Εθνικής Ελλάδος"?

Β) Ως τι είδους όμιλο έχει αναγνωρίσει ο ΚΟΕ τους Agillity Addicts?

Γ) Θα γίνουν αγώνες σε εθνικό επίπεδο με συμμετοχή ημιαίμων υπό την αιγίδα του ΚΟΕ χωρίς να αλλάξει ο εσωτερικός κανονισμός?
 
Last edited:


DriveUnlimited C.S.C

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2012
53
7
Η λογική δεν είναι προνόμιο των 10 φορών παγκοσμίων πρωταθλητών, και τα φόρουμ υπάρχουν για να κάνουν ερωτήσεις και οι άσχετοι και όχι διαγγέλματα οι σχετιζόμενοι.
Η ασπίδα της κυνοφιλίας λασπώνεται από όποιον την σηκώνει αντί για επιχειρήματα.

Και μιας και τα θέματα εσύ τα έχεις λυμένα απάντησέ μου εσύ, μιας και όλοι οι άλλοι το έκαναν αβαβα:

Πού υπάγεται ο όμιλος Ατζίλιτυ?
Εδώ?:
ΕΙΔΗ ΟΜΙΛΩΝ
Άρθρο 4.

α) Όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών :...........

β) Τοπικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι :.............

γ) Όμιλοι Εργασιακών Ικανοτήτων : αφορούν Ομίλους οι οποίοι έχουν σαν στόχο τη διοργάνωση Αγώνων Εργασίας Σκύλων ( Υπακοής , Εργασίας, Ποιμενικών Ικανοτήτων, Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ).
Οι διοργανώσεις αυτές διέπονται από τους κανονισμούς του Κ.Ο.Ε και τα εργασιακά πρότυπα που οι σχετικοί όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών επιβάλλουν.
Οι Όμιλοι αυτοί και ανάλογα με το είδος των Αγώνων που θα διοργανώνουν θα ονομάζονται Όμιλοι Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.
Επίσης θα πρέπει να ενημερώνουν τους αρμόδιους ομίλους φυλών για τις εκδηλώσεις τους.

Και πώς ξεπερνιέται η συμμετοχή ημιαίμων στο Ατζίλιτυ βάσει αυτού?:

Άρθρο 18.
Οι Όμιλοι μέλη του Κ.Ο.Ε. αποδέχονται σκύλους καθαρόαιμους, εγγεγραμμένους στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του ΚΟ.Ε (ΒΕΚ & ΒΕΑ) καθώς και στα Γενεαλογία μελών της ΔΚΟ σε όλες τις κυνολογικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Και είναι υποχρεωμένος ο όμιλος Ατζίλιτυ και σ'αυτό?:

Άρθρο 19.
Οι Τοπικοί Όμιλοι και οι Όμιλοι Εργασιακών Αγώνων, οφείλουν να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους Ομίλους Φυλών / Ομάδος Φυλών για την ημερομηνία, τον τόπο, τη σύνθεση των κριτών της εκδήλωσης και το είδος αυτής (Αναγνώριση, Έκθεση μορφολογίας, Αγώνες Εργασίας), εφόσον πρόκειται να συμμετέχουν σκύλοι Φυλών που εκπροσωπούνται απ'αυτούς.


Να υπενθυμίσω μήπως και διεθνείς κανονισμούς (που θα τους ξέρεις κι αυτούς απ έξω...)

Eligible to enter:

a) International agility tests sanctioned by the FCI, that award the FCI Agility Certificate and qualify for
national competitions and the FCI World Championships:
All breeds over 18 months and in possession of a pedigree (studbook/appendix) recognised by the
FCI; they must be tattooed or chipped: owners/handlers must be members of a club belonging to a
National Cynological Organisation (Kennel Club) affiliated to the FCI.

Competitors must have a record book or a license issued by their NCO in which competition results
are recorded.
Bitches in heat are permitted to compete in international competitions.

b) National agility tests
All dogs over 18 months with or without pedigree; must be tattooed or chipped; and
owners/handlers must be members of a club belonging to a NCO affiliated to the FCI. Competing
dogs must have a record book or license issued by their NCO in which competition results are
recorded.


Για να συνοψίσω τις ερωτήσεις από τα παραπάνω μιας και το διάγγελμα αν και τα έχεις λυμένα δεν τα έλυσε....

Α) Σε ποιο Club αναγνωρισμένο από τον ΚΟΕ ανήκουν τα σκυλιά της "Εθνικής Ελλάδος"?

Β) Ως τι είδους όμιλο έχει αναγνωρίσει ο ΚΟΕ τους Agillity Addicts?

Γ) Θα γίνουν αγώνες σε εθνικό επίπεδο με συμμετοχή ημιαίμων υπό την αιγίδα του ΚΟΕ χωρίς να αλλάξει ο εσωτερικός κανονισμός?
Αρχικά τα θέματα που αφορούν τους Agility Addicts είναι υπεύθυνοι να τα απαντήσουν οι ίδιοι οι addicts.

Διευκρινίζω πως αναφέρθηκα στην κριτική που ασκούν και όχι σε ερωτήσεις που κάνουν "οι παγκόσμιοι".

Και τέλος ο τρόπος και το ύφος που γράφεις είναι αρκετός για να σε γράψω στα @@ μου.

For political corrections ask inside.
 
Last edited:






manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Και τέλος ο τρόπος και το ύφος που γράφεις είναι αρκετός για να σε γράψω στα @@ μου.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα που λεν και στο χωριό μου.
(Πολύ της μόδας έγινε τελευταια το τι λενε στα χωριά μας)
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Επειδή υποθέτω δεν έχεις τίποτα σχετικό να πεις με το παρόν θέμα, ας το σταματήσουμε το off topic. Χαιρετίσματα στο δεξί σου (δεξιόχειρ είσαι καλέ?)...χέρι και επιστροφή στο θέμα μας.

Το οποίο είναι [και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος]


μορφή σεβασμού -Τάσο- στον χώρο του φόρουμ. Το 'χεις; ;)

o_O
εγινα τοσο σημαντικος που εχω και δεξι χερι η βλεπεις παντου εχθρους και εκει κολαει και το τσουξιμο;
μπορει να ειμαι και ο μονος εδω μεσα που δεν εχω πολλα πολλα με εκπαιδευτες,κλαμπ,κλπ τετοια οποτε τζαμπα η συνδιασμοι σου,δεν ταιριαζω και δεν με βρισκεις πισω απο κανεναν γιατι δεν ξερω κανεναν.απλα πραγματα και οχι επιστημονικη φαντασια με εχθρους και δεξιοαριστερα χερια.
για την ιστορια παντως με το δεξι γραφω με το αριστερο κανω την αλλη δουλεια (να μην αφηνω αναπαντητα ερωτηματα)..

σεβασμος,μεγαλη λεξη.εγω το εχω ακουσει απο εσενα μονο εσυ απο πολους αλλους.
ειρωνικο να το λες εσυ.

εθνικη ελλαδος γεια σου λοιπον και ας εισαι και λιγο παρανομη,την επομενη φορα που θα πανε αλλοι ας ειναι νομιμοι.ηηη μπορει να το κυνηγησει και αλλιως οποιος θελει με τοσους νομους που κατεβασαταν και αν δεν το κανει απλα θα ζει το θεμα μεσα του για να υπαρχει κατι για συζητηση.τοσο απλα.

ετσι τα βλεπω εγω,με χερια δεξια η οχι.
 




D

Deleted member 14614

Guest
Κάποιοι, που δεν είναι στον χώρο και δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, όπως ο
@rick πχ, θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα. Δεν πειράζει. Στο πρόγραμμα είναι.
Καλά, ναι, εννοείται μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα! Άλλωστε, το ξαναλέω, δεν έχω την παραμικρή επαφή με τον χώρο! Απλώς, σας βλέπω ρε γαμώτο να σφάζεστε σε έναν τόσο φρέσκο χώρο, που πραγματικά με στενοχωρεί για το πώς έχει ήδη αρχίσει να δομείται.
Ήλπιζα να λειτουργήσει πυροσβεστικά το post μου. Εφόσον δεν επιτυγχάνει το σκοπό του, τότε καλύτερα αγνοήστε το.
 






ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
Καλά, ναι, εννοείται μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα! Άλλωστε, το ξαναλέω, δεν έχω την παραμικρή επαφή με τον χώρο! Απλώς, σας βλέπω ρε γαμώτο να σφάζεστε σε έναν τόσο φρέσκο χώρο, που πραγματικά με στενοχωρεί για το πώς έχει ήδη αρχίσει να δομείται.
Ήλπιζα να λειτουργήσει πυροσβεστικά το post μου. Εφόσον δεν επιτυγχάνει το σκοπό του, τότε καλύτερα αγνοήστε το.
καλύτερα να γίνει η ''σφαγή'' για να ξέρουν οι μετά τι ρόλο βαράει ο καθένας..όχι να πέσουν κατευθείαν στο σάπιο.. πριν 2 χρόνια που έκανα ομάδα μπάσκετ με φίλους για να πάρουμε ώρες στο μόνο κλειστο της επαρχιακής πόλης.. πέσαμε σε κάθε είδους νταβατζή.. στο Δήμο(καλά ο προπονητής του κλειστού είχε και τα κλειδια του κλειστου και γραφείο δικό του σε δημόσιο κτήριο ! με όλα τα κομφόρ και γεμάτο αφίσες το κλειστό μόνο με τα τμηματά του και όποιος άλλος πήγε να φτιάξει ομάδα ή να βάλει αφίσες..αυτομάτως έβγαιναν ! ) επίσης η κυρία που έβγαζε το πρόγραμμα στο Δήμο ήταν και προπονήτρια σε ομάδες ! (καταλαβαίνεις τι μπάχαλο και τι αδικία έχει αισθανθει στις ώρες που παίρνουν οι ομάδες τις ! ) , σε υπαλλήλους του γυμναστηρίου και σε διάφορους άλλους.. σε ένα καλά σάπιο και με καλές δομές σύστημα.. και διάφορα τέτοια εμπόδια από λεπτομέρειες μέχρι ουσία.. μετά και σαν αθλητής.. οι διαιτητές σε τραπέζια για φαγητό με τους τάδε και να ο πρωταθλητής ταβέρνας, να οι καφέδες, η Ομοσπονδία ? ο ίδιος είμαι στην συνέλευση και ο αντιπρόεδρος να πει το αμίμητο... έλα μωρέ με τις παιδικές ομάδες και τα σχολεία ο καθε χοντρός λέει τώρα να θέλει να παίζει μπάσκετ !... έτσι προάγουν τον αθλητισμό (νέο σύλλογο), τον πολιτισμό ( τα ίδια αν κάνεις πολιτιστικό σύλλογο) την πολιτική, τον ελεύθερο επαγγελματία κτλ κτλ.. με το νταβατζιλίκι την αδικία το λάδωμα, τις ''ευκαιρίες'' και πολλά άλλα...
άρα καλύτερα να τα διαβάσει από κανένα γραφικό σε κανένα φόρουμ παρά να πάει με το χριστουγεννιατικό τρίγωνο στο χέρι..
 


Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.609
1.940
Αφήστε τους τσακωμούς και πηγαίνετε σε μια παραλία...
Αλλα μην ερωτευτητε...
Έρωτας ειναι η αιτία που γινεται όλο αυτο....
 


Status
Κλειδωμένο θέμα