Εισβολέας αιφνιδιάζεται από Boerboel ( ; )

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Εντυπωσιακό για μένα ειναι και το οτι κανένα απο τα σκυλια στο
βιντεο του Chris δεν γυρνάει να κανει κίνηση ή διόρθωση στο
"άγνωστο" χέρι που παει να το μαζέψει. Ο σκυλος βρισκεται
σε επιθετικό οίστρο και ενα χέρι τον αρπάζει απο το κολάρο και
αυτο δεν γυρίζει. Ή η εκπεδευση ειναι τόσο καλη που δεν νομίζω
ή η συγκεκριμένη φιλη δεν το εχει που δεν νομίζω ή υπάρχει μια
λάθος τυποποίηση του σεναρίου και ο σκυλος περιμένει απο
συνήθειο να τον μαζέψουν. Δεν μπορω να το ερμηνεψω
Τα ορεινά το εχουν αυτο και νομίζω οτι δεν διορθώνεται.

Και το αρχικό βιντεο δεν ειναι στημένο λεω εγω.

Last edited:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μιλώντας για το αρχικό βίντεο με το Μπουρμπούλ, χρειαζόταν κατι παραπάνω;
Τι ωφέλη θα προσέφερε επιπλέον, μια εκπαίδευση φύλαξης που το σκυλί θα ήξερε να δαγκώσει βαθύτερα, να κρατήσει το δαγκωμα, να ακινητοποιήσει κλπ κλπ;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μιλώντας για το αρχικό βίντεο με το Μπουρμπούλ, χρειαζόταν κατι παραπάνω;
Τι ωφέλη θα προσέφερε επιπλέον, μια εκπαίδευση φύλαξης που το σκυλί θα ήξερε να δαγκώσει βαθύτερα, να κρατήσει το δαγκωμα, να ακινητοποιήσει κλπ κλπ;
Εδώ στο βίντεο ο σκύλος είναι ανεκπαίδευτος και κουράστηκε πριν προλάβει να καταστείλει τον ξένο!
Ένας εκπαιδευμένος σκύλος με 2 λαβές θα είχε καταστείλει τον ξένο πριν κουραστεί!

Συνεπώς ένας εκπαιδευμένος σκύλος γνωρίζει που να χτυπήσει, πόσο και φυσικά γνωρίζει τις υπόλοιπες δυνατότητες του!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μα ακόμα κι αν του γαύγιζε απλώς και δεν τον δάγκωνε καθόλου αν δεν έκανε κινηση εναντιον του και οπισθοχωρούσε, δεν θα επιτυγχάνετο ο σκοπός που ειναι η αποτροπή της εισβολής;
Τι άλλη «καταστολή» χρειάζεται, πλέον του να την κοπανήσει ο εισβολέας και να μην μπλέξει ο ιδιοκτητης με άλλα;(ειδικά αν ο «ειβολέας» ήταν τυχαίος και δεν είχε κακή πρόθεση.)
Η συλληψη και η ποινη ειναι δουλεια της αστυνομίας, και των δικαστικών αρχών εάν προκύψει ενοχή και όχι του σκύλου!.

Last edited:

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
Ξαναλέω ότι περισσότερο μοιάζει με νεαρό σκύλο σε εκπαίδευση παρά με οτιδήποτε άλλο.Όσο για τα τινάγματα και τα δαγκώματα,όταν είναι κάτω ο εισβολέας κάνει και από τα 2,όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα είναι η αλήθεια

@epial ,αν και την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα,παραμένει πολύ ενδιαφέρουσα!Ναι,κανονικά η σύλληψη και η ποινή είναι δουλειά άλλων και όχι του σκύλου ή του αφεντικού του ΑΛΛΑ...δε μιλάμε για ένα τυπικό ελληνικό σπίτι σε αστικό ή ημιαστικό περιβάλλον.Μιλάμε ενδεχομένως για Ν.Αφρική.Άλλα μερή,άλλες κουλτούρες και το κυριότερο,άλλου τύπου εγκληματικότητα

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.417
6.557
Ένας υποτιθέμενος διαρρήκτης "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος" μετά από μια ατυχής, κοντινή συνάντηση με ένα Boerboel σε ένα σπίτι, στο Middelburg της Mpumalanga, την περασμένη εβδομάδα.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Tanja Steenkamp, επέστρεψε στο σπίτι της για να βρει τον εισβολέα να ουρλιάζει, πάνω σε ένα τραπέζι και τον Boela (το 9 ετών Boerboel) να είναι από κάτω και να προσπαθεί να τον φτάσει.

Δημοσιογράφοι από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τον ρώτησαν τι γύρευε μέσα στην αυλή και ο δράστης παραδέχθηκε πως μπήκε για να κλέψει μα όχι να διαρρήξει το σπίτι, θα έπαιρνε κάτι μόνο από την αυλή.

Ο δράστης είχε μαζί του του μια μεταλλική ράβδος/λεπίδα με την οποία κατάφερε κάποια χτυπήματα στον Boela προσπαθώντας να αμυνθεί.

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία η οποία όμως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί άμεσα δηλώνοντας απασχολημένοι με άλλα ατυχήματα εκείνη την ώρα. Τελικά, πρώτα κατέφθασε ασθενοφόρο για να πάρει τον τραυματία.

"Ο καημένος ο Boela πονούσε από τα τραύματα του και όλοι όσοι ήρθαν του υποσχέθηκαν biltong (συνταγή αποξηραμένου/καπνιστού κρέατος της Νοτίου Αφρικής) και κόκαλα, αλλά κανένας δεν έφερε. Έτσι του αγόρασα κιμά για να τον κακομάθω!"

Αυτά, σε ελεύθερη μετάφραση από τις παρακάτω σελίδες.

Dog Attacks Intruder I

Dog Attacks Intruder II

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.417
6.557
Θα μπορούσες... :)

...και θα μπορούσα να το έχω κάνει κιόλας, αλλά δε το είχα σκεφτεί αρχικά. Όσο όμως διάβαζα και συμμετείχα στην συζήτηση (και κανείς δεν είχε βάλει περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν), τόσο μεγάλωνε η ανάγκη μου για περισσότερα στοιχεία (ελάττωμα). Πριν λίγο, λοιπόν, έκανα μια μικρή έρευνα και βρήκα αυτά που δημοσίευσα και κάποια άλλα μη σχετικά.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ρε παιδια :oops:.... εγω οταν ειδα το βιντεο, στην αρχη που του την πεφτει ο σκυλος σκεφτηκα ...πάει! αιωνια του η μνημη, του κλεφτη δλδ .. αλλα παρακολουθωντας παρακατω σκεφτηκα οτι ΠΟΛΥ κωλοφαρδος ο τυπος που επεσε σε σκυλο που "δεν ξερει τι πρεπει να κανει" ....
εννοω δλδ, οτι δεν εχει εκπαιδευτει - εχοντας στο μυαλο μου κατι τετοιο

(τυχαιο το βινετακι , απλα γκουγκλαρα, αλλα κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου..)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
εν τω μεταξύ το πρώτο ντου που κάνει ο (θεούλης) μποέλα, το κάνει ψηλά. Πηδάει για χτυπήσει λαιμό. Το κοίταγα και το ξανακοίταγα και διαβαζα τι λέγατε και μπερδευόμουν. Επιασε και γλουτούς, επιασε και μπατζάκια, δε λέω (ρε τον ανθρωπάκο, θα τον γυρίσει στον ηθικο δρόμο η σκυλούμπα), αλλά μου φαινόταν πως όταν ανασυντασσόταν χτύπαγε ψηλά

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.477
Εγώ ένα ξέρω... Ασχολείστε όλοι με το ντούκι και κανένας δε βρέθηκε να δώσει τα εύσημα στον άσπρο μαλλιαρό σίφουνα που ξεχύθηκε να συνδράμει χωρίς φόβο και πάθος πίσω απ'τον bodyguard :D Τσκ τσκ τσκ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θα μπορούσες... :)

...και θα μπορούσα να το έχω κάνει κιόλας, αλλά δε το είχα σκεφτεί αρχικά. Όσο όμως διάβαζα και συμμετείχα στην συζήτηση (και κανείς δεν είχε βάλει περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν), τόσο μεγάλωνε η ανάγκη μου για περισσότερα στοιχεία (ελάττωμα). Πριν λίγο, λοιπόν, έκανα μια μικρή έρευνα και βρήκα αυτά που δημοσίευσα και κάποια άλλα μη σχετικά.
Σε είχα "ψυλιάσει" κι εγώ, με το υστερόγραφο του πρώτου μου post στο θέμα...:whistle:
Όχι, βέβαια, ότι είχες ανάγκη από εμένα, γιατί τα ψάχνεις κάτι τέτοια...:p:D
Το λάθος που έκανα εκεί ήταν ότι δεν θυμόμουν καλά και είπα πως επρόκειτο για έφηβο Μπουρμπούλ...:(

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αφήστε, παιδιά... με έχετε προβληματίσει με το θέμα!

Όλο το βράδυ, προσπαθώ να βάλω τον Κάσπερ να μου κάνει "μακρινές"!!!:p:D
Για να διαπιστώσω αν πηγαίνει ψηλά ή χαμηλά...;)

Υ.Γ. Τελικά, ψηλά πηγαίνει ο κερατάς... @canis , με πήρες στο λαιμό σου... χρειάζομαι λούσιμο από τα φιλάκια!!!;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.907
5.281
patra
grdane.blogspot.com
ρε γιαννη με συγχωρειος δηλδ αλλα παρα την ηλικια σου κι οσα εχουμε συζητησει εδω μεσα σε ενδιαφερει αν θα παει ψηλα η χαμηλα η αν τελικα θα διωξει τον εισβολεα...
αν ηθελες να παιξεις με τον σκυλκο σου να παιζεις ελευθερα αλλα... μην χρησιμοποιεις το φορουμ για δικαιολογιες ....
:rolleyes::p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ ένα ξέρω... Ασχολείστε όλοι με το ντούκι και κανένας δε βρέθηκε να δώσει τα εύσημα στον άσπρο μαλλιαρό σίφουνα που ξεχύθηκε να συνδράμει χωρίς φόβο και πάθος πίσω απ'τον bodyguard :D Τσκ τσκ τσκ
Ο Λευκός Θανάτος ήταν σαν εκεινη τη φώτο με τους λύκους του Καναδά.... αφήνει μπροστά τους αδύναμους και ο αρχηγος ακολουθεί απο πίσω και κατευθύνει την επιθεση :whistle::p:p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.477
Ο Λευκός Θανάτος ήταν σαν εκεινη τη φώτο με τους λύκους του Καναδά.... αφήνει μπροστά τους αδύναμους και ο αρχηγος ακολουθεί απο πίσω και κατευθύνει την επιθεση :whistle::p:p
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: ghelly

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan