Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
.....ακόμη και όταν με αυτόν τον τρόπο ΕΝΟΧΛΟΥΝ τα υπόλοιπα σκυλιά που διαγωνίζονται??
...ακόμη και σε κατηγορίες "ευαίσθητες" όπως αυτές των προκουταβιών,κουταβιών ή εφήβων,όπου τα υπόλοιπα σκυλιά τρομάζουν από το double handling??
απο τι πραγμα τρομαζουν? απο το μπαλακι που κανει τσιου τσιου, απο λουκανικακι που κανει μπαφ μπαφ στο γκαζον ή απο το μαξ-μαξ-μαξ εδω.?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ok, 2nd try. δε μπορώ να κάνω διόρθωση.

Χάρηκα που γνώρισα επιτέλους κι από κοντά κοκόνι έστω και χωρίς Αργώ

Σε δουλειά να βρισκόμαστε

Πράκτωρ 007 εν δράσει

Αγαπούλες και παιχνίδια με τη Λέρα μετά από μήνες αποχωρισμού

Για καλύτερος ομάδας, εγώ με τη Λώρα της Νατάσσας και η Μαρία με τον Δία της

Η Αγγελική του 'kokoni' best gunior handler με τη Λώρα

Επιτέλους το Aussie εμφανίστηκε κι εκπληρώθηκε η επιθυμία μου να το δω από κοντά

Rottie με Λήδα

Ποιός το χέζει το grooming

Σοφία με Νέδα και Παντελής με Ακίρα

κ.α.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Στο μόνο 'περιστατικό' που ήμουν παρούσα ήταν όταν ο Κωστόπουλος τόνισε σε αυτούς που ήταν να διαγωνιστούν στο στίβο με τους γερμανικούς ποιμενικούς ότι δεν θα επιτρέψει το έντονο double handling (πχ τρεχω περα δώθε κ πατάω τους θεατές κλπ).

Σε όσους άλλους στίβους πήγα δεν είδα ιδιαίτερα προβλήματα. Απλά είχε πολύ κόσμο σε ροτ κ ντομπερμαν, αλλά αυτό φαντάζομαι συμβαίνει σε κάθε έκθεση...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Double handling μπορεί να γίνει χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους. Δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκώνεται ο τόπος με τα πίου-πίου. Βέβαια εξυπηρετεί και κάποιους όταν θέλουν να αποσπάσουν τη προσοχή ξένου σκύλου .... ;)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
.....ακόμη και όταν με αυτόν τον τρόπο ΕΝΟΧΛΟΥΝ τα υπόλοιπα σκυλιά που διαγωνίζονται??
...ακόμη και σε κατηγορίες "ευαίσθητες" όπως αυτές των προκουταβιών,κουταβιών ή εφήβων,όπου τα υπόλοιπα σκυλιά τρομάζουν από το double handling??
εμένα πάντως δεν με ενοχλεί, αντίθετα το βρίσκω σωστό στις εργασιακές φυλές να μπορεί να δει ο κριτής και ταπεραμέντο.

(μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια).

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.361
10.501
Athens
απο τι πραγμα τρομαζουν? απο το μπαλακι που κανει τσιου τσιου, απο λουκανικακι που κανει μπαφ μπαφ στο γκαζον ή απο το μαξ-μαξ-μαξ εδω.?
Στη δική μου περίπτωση από τον ανεγκέφαλο που κόντεψε να με πατήσει εμένα και το σκύλο μου πολύ εκτός του στίβου του. Εγώ φταίω μάλλον που δεν έβαλα τρικλοποδιά...*demonio* - επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά που θα φοράω και σπιρούνια...

Last edited:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Στη δική μου περίπτωση από τον ανεγκέφαλο που κόντεψε να με πατήσει εμένα και το σκύλο μου πολύ εκτός του στίβου του. Εγώ φταίω μάλλον που δεν έβαλα τρικλοποδιά...*demonio* - επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά που θα φοράω και στα σπιρούνια...
εσυ επεσες πανω σε λυκοσκυλα! δεν την εχω εντρυφυσει την κατασταση τους ακομα. απλα καθομαι μακρυα για να μην με πατησουν

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Όταν όμως πρόκειτε για κατηγορία ζευγαριών και δεν είναι double αλλά τετραπλό;
(Για την ιστορία τα σκυλιά δεν στήθηκαν ούτε μια στιγμή)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
αν δεν υπηρχε η διευκρινιση με τα σκυλια στην δευτερη προταση, θα ελεγα οτι το φορουμ εγινε ροζ ;):)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Πηγα τη Κυριακή στην εκθεση και περασα πολυ ωραια :) Χαρηκα που ειδα πολλους γνωστούς.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για τις διακρίσεις αλλά και για τη συμμετοχή γενικότερα που δεν είναι καθόλου εύκολη. Μεγάλη κούραση και για τους σκύλους και για τους ιδιοκτήτες.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από το να παρακολουθησω την έκθεση, πήγα με ένα κρυφό πόθο....να δώ τη FORTUNA από κοντά που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. *agapoylas* GRDANE ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα που είχαμε. Doc εξαιρετική διάκριση για την Λέρα που μου έδωσε πολύ χαρά :D

Και ενα μικρό δείγμα από τις δεκάααααδες φωτογραφίες που τράβηξα

[video=youtube;BB25D1ZOP1c]http://www.youtube.com/watch?v=BB25D1ZOP1c[/video]

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό το είδα κι εγώ. Μπορώ να επιβεβαιώσω και τους 2 ισχυρισμούς του ptf

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
από ΟΛΑ αυτά και.... άλλα τόσα που η ευρηματική φαντασία των κατά καιρούς ευφυών διπλοχειριστών εφευρίσκουν,
γιά να αναδείξουν τους σκύλους τους....

Αν πάλι επιθυμείς να θέσουμε τον ορισμό του διακριτικού double handling.. δεν διαφωνω.

Πόσο διακριτικό όμως είναι, να έχω πάνω από το κεφάλι μου έναν άνθρωπο που κραδαίνει μιά μικρή,μεσαία ή μεγάλη μπάλα φωνάζοντας συγχρόνως όποιο επιφώνημα,όνομα ή παράγγελμα επιθυμεί,την στιγμή που προσπαθώ να πείσω το 7,10,12 μηνών σκυλάκι μου να στηθεί...
μόνο σεβασμό στην δική μου, και του σκύλου μου ,παρουσία δεν δείχνει.Γιά να μην συζητήσουμε και το κατά πόσον αυτό επηρεάζει το αποτέλεσμα της όποιας κρίσης!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Οποιοσδήποτε έχει κάποια ελάχιστη εμπειρία απο εκθέσεις, γνωρίζει ότι το double handling όπως το sparing χρησιμεύει μόνο στη φυλή. Στο γκρούπ και πόσο μάλλον στο BIS αλλάζουν τα πράγματα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οποιοσδήποτε έχει κάποια ελάχιστη εμπειρία απο εκθέσεις, γνωρίζει ότι το double handling όπως το sparing χρησιμεύει μόνο στη φυλή. Στο γκρούπ και πόσο μάλλον στο BIS αλλάζουν τα πράγματα.
Ο ptf, παραπάνω, μιλάει για τα καλύτερα ζευγάρια έκθεσης

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Συγχαρητήρια κι από εμένα σε όλους όσους συμμετείχαν!
Από ότι βλέπω το ευχαριστηθήκατε!Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω να σας θαυμάσω.....

Αν έχετε φωτογραφίες ή ονόματα από τους Μολοσσούς της Ηπείρου και τον Ε.Π. που ήρθαν θα σας ήμουν υπόχρεος!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα δικά μου συμπεράσματα από την έκθεση της Κυριακής, δυστυχώς το Σάββατο δεν μπόρεσα να έρθω, 'ηταν τα εξής..
Χάρηκα πάρα πολύ για τη Λέρα, πραγματικά η σκύλα φυσάει και της άξιζε και καλύτερη θέση στο τελικό.
Χάρηκα για τους Ελληνικούς Ιχνηλάτες (είναι ωραίο να βλέπεις Ελληνικές φυλές να κερδίζουν)
Συγκινήθηκα με το 14χρονο Σιχ Τζου(αν δεν κάνω λάθος) , ήταν σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση....μπράβο στους ιδιοκτήτες!!!!
Καταπληκτικά τα κούρτσχαρ....
Το cotton υπέροχο....πραγματικά
Οι ΓΠ με απογοήτευσαν ΤΕΛΕΙΩΣ, κοντεύουν να μοιάζουνε με αλεπούδες στο μέγεθος (προσωπικά πιστεύω ότι στην Ελλάδα την έχουν καταστρέψει τη φυλή)
Τα ροτ, τα βρήκα μικρόσωμα ...σε μεγάλο βαθμό.
Bullmastif...χαίρομαι που επιτέλους ανεβαίνει σε αριθμό αυτή η φυλή. Πριν λίγα χρόνια ζήτημα αν κατέβαινε ένα η δύο (Δάφνη & Αλεξία)
Για το double handling...τι να πω. Τα λέμε χρόνια και χρόνια. Δεν διαφωνώ με το double handling αλλά με σεβασμό στους άλλους.
Καλά για τα newffie τα μπεμπέ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ...ΕΛΕΙΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Κάποιος σχολίασε εδώ μέσα για τον "γνωστό κύριο με τα ντομπερμαν " και τον "αξύριστο" με το bob tail...
Είναι κρίμα να σχολιάζουμε αρνητικά δύο εκτροφείς που ασχολούνται άπειρα χρόνια με τις δύο αυτές φυλές , έχουν κερδίσει πολύ καλές θέσεις σε εκθέσεις στο εξωτερικό, μέχρι και bob σε Crufts...και τέλος πάντων, είναι ανάμεσα στους εκτροφείς που επάξια εκπροσωπούν την Ελλάδα έξω....και όντως έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Στην Ελλάδα όμως....έχουμε πει "ότι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"...

Για τις σκατούλες....όπως είπε κάποιος , όποιος έχει παιδεία από το σπίτι του τις μαζεύει...όποιος έχει κατέβει από τα Γκράβαρα, που λέει ο λόγος...τα αφήνει.
Για τις τέντες, νομίζω ότι δεν χωράνε άλλες στον συγκεκριμένο χώρο, για να μπορέσουν να χωρέσουν και κάποιοι εκτροφείς που έχουν δικές τους τέντες....

Άντε...και την Άνοιξη με υγεία !!!!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Τα δικά μου συμπεράσματα από την έκθεση της Κυριακής, δυστυχώς το Σάββατο δεν μπόρεσα να έρθω, 'ηταν τα εξής..
Χάρηκα πάρα πολύ για τη Λέρα, πραγματικά η σκύλα φυσάει και της άξιζε και καλύτερη θέση στο τελικό.
Χάρηκα για τους Ελληνικούς Ιχνηλάτες (είναι ωραίο να βλέπεις Ελληνικές φυλές να κερδίζουν)
Συγκινήθηκα με το 14χρονο Σιχ Τζου(αν δεν κάνω λάθος) , ήταν σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση....μπράβο στους ιδιοκτήτες!!!!
Καταπληκτικά τα κούρτσχαρ....
Το cotton υπέροχο....πραγματικά
Οι ΓΠ με απογοήτευσαν ΤΕΛΕΙΩΣ, κοντεύουν να μοιάζουνε με αλεπούδες στο μέγεθος (προσωπικά πιστεύω ότι στην Ελλάδα την έχουν καταστρέψει τη φυλή)
Τα ροτ, τα βρήκα μικρόσωμα ...σε μεγάλο βαθμό.
Bullmastif...χαίρομαι που επιτέλους ανεβαίνει σε αριθμό αυτή η φυλή. Πριν λίγα χρόνια ζήτημα αν κατέβαινε ένα η δύο (Δάφνη & Αλεξία)
Για το double handling...τι να πω. Τα λέμε χρόνια και χρόνια. Δεν διαφωνώ με το double handling αλλά με σεβασμό στους άλλους.
Καλά για τα newffie τα μπεμπέ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ...ΕΛΕΙΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Κάποιος σχολίασε εδώ μέσα για τον "γνωστό κύριο με τα ντομπερμαν " και τον "αξύριστο" με το bob tail...
Είναι κρίμα να σχολιάζουμε αρνητικά δύο εκτροφείς που ασχολούνται άπειρα χρόνια με τις δύο αυτές φυλές , έχουν κερδίσει πολύ καλές θέσεις σε εκθέσεις στο εξωτερικό, μέχρι και bob σε Crufts...και τέλος πάντων, είναι ανάμεσα στους εκτροφείς που επάξια εκπροσωπούν την Ελλάδα έξω....και όντως έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Στην Ελλάδα όμως....έχουμε πει "ότι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"...

Για τις σκατούλες....όπως είπε κάποιος , όποιος έχει παιδεία από το σπίτι του τις μαζεύει...όποιος έχει κατέβει από τα Γκράβαρα, που λέει ο λόγος...τα αφήνει.
Για τις τέντες, νομίζω ότι δεν χωράνε άλλες στον συγκεκριμένο χώρο, για να μπορέσουν να χωρέσουν και κάποιοι εκτροφείς που έχουν δικές τους τέντες....

Άντε...και την Άνοιξη με υγεία !!!!
Κατερίνα συμφωνώ σχεδόν σε όλα εκτός απο τα Γκράβαρα (Ορεινή Ναυπακτία, είναι πανέμορφα τέτοια εποχή) :D:D:D