Εκτροφεία Golden Retriever

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα
δεν θα ειναι καθαροαιμο?
θα εχει επισφαλεια για μελλοντικες παθησεις?
σε παρακαλω εξηγησε μου..
φαινετε σοβαρος επαγγελματιας

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
επαγγελματιας ....ναι
Εκτροφεας......οχι.
Εσυ θες εκτροφεα
Στρωσου στο διαβασμα στο φορουμ. Ειναι θεμα χιλιοειπωμενο και πικρη ιστορια.:rolleyes:

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
ειναι αργα για δακρυα..
εδωσα ηδη 200..
ποσο πολυ μεγαλο για τα δεδομενα μου..
με συντομια,μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ειναι η επισφαλεια?
καταλαβαινω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα απο εκτροφεα,αλλα τωρα κινδυνευω απο κατι?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μα εισαι μελος απο το 2008 και δεν εχεις μπει ποτε στον κοπο να διαβασεις απο που παιρνουμε κουταβι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.894
20.275
Εμπειρίες από pet shops / bybs
PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσεις ένα σοβαρό λάθος. Τα 200 ευρώ είναι σταγόνα, στον ωκεανό των εξόδων που σε περιμένουν. Μπορείς πάρα πολύ εύκολα να τα διαθέσεις για τροφή και λοιπά αξεσουάρ. Προλαβαίνεις μια χαρά, να μην ενισχύσεις και εσύ, αυτό το ελεεινό εμπόριο ψυχών.

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
απο οτι διαβασα..θα ειμαι τυχερος αμα τελικα δεν παραλαβω ημιαιμο και δεν μου πεθανει σε λιγες μερες..
απο την αλλη δεν εχω το χρονο ουτε το χρημα να κατσω να ψαξω εκτροφεις να πηγαινω (το πιθανοτερο αθηνα,ειμαι απο θεσσαλονικη) και παλι αμα θα εχει γεννα κλπ.
σε καμια περιπτωση δεν εγκρινω την ολη διαδικασια των πετ αλλα δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη απο το να εξαντλησω τις πιθανοτητες μου να παραλαβω ενα υγιειες και καθαροαιμο γκολντεν..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
απο οτι διαβασα..θα ειμαι τυχερος αμα τελικα δεν παραλαβω ημιαιμο και δεν μου πεθανει σε λιγες μερες..
απο την αλλη δεν εχω το χρονο ουτε το χρημα να κατσω να ψαξω εκτροφεις να πηγαινω (το πιθανοτερο αθηνα,ειμαι απο θεσσαλονικη) και παλι αμα θα εχει γεννα κλπ.
σε καμια περιπτωση δεν εγκρινω την ολη διαδικασια των πετ αλλα δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη απο το να εξαντλησω τις πιθανοτητες μου να παραλαβω ενα υγιειες και καθαροαιμο γκολντεν..
Τους γονείς του κουταβιού σου που καταδικάζεις με αυτόν τον τρόπο τους σκέφτηκες καθόλου; Πάρε μια γεύση

[video=youtube;kxmaiHQ4yig]http://www.youtube.com/watch?v=kxmaiHQ4yig&feature=related[/video]

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Mε 200 ευρώ θα κάνεις μια τέλεια προίκα απο το πετ σοπ,για ένα ημιαιμάκι που μπορείς να υιοθετήσεις.
Ευκολα θα βρεις κάποιο που να μοιάζει με γκόλντεν.
Μάλιστα πιθανώς το ημίαιμο να είναι πιο γκόλντεν από το γκολντεν του πετ σοπ..

Μην κανεις το λάθος να πάρεις από πετ σοπ..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Kαι ενα φιλικο μου ζευγαρι το ιδιο ειχε πει πριν ενα χρονο για την αγορα λαμπραντορ και σημερα εχουν δωσει 1.700 για εγχειρησεις στη Σαντυ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Δηλαδή λες οτι θα ρισκάρεις για ενα ζωο που θα είναι 10 χρόνια μαζί σου, θα παιιξεις στα ζάρια αν θα είναι υγιές ή οχι. Και θα συμβάλεις και στην συνέχιση των παπυμιλλς... Μάλιστα.
Ένα ημίαιμο θα είναι 1000000 φορές πιο εξυπνη επιλογή και αν το πάρεις και απο καταφύγιο θα είναι και χωρίς ρίσκο.
Και που είδες γραμμένο οτι το ημίαιμο θα σου πεθάνει; Είδες μήπως πουθενά γραμμένο πόσες πιθανότητες έχεις το παππυμιλάδικο να σου πεθάνει τις πρωτες ημέρες; Αν όχι δεν διάβασες σωστά.

bawkeys

Member
22 Νοεμβρίου 2011
5
0
Athens, Greece
Παιδιά καλησπέρα σε όλους!

Μετά την αρχική γνωριμία που έκανα με κάποιους φίλους στην ενότητα των νέων μελών, μεταφέρω πλέον εδώ τις απορίες και προβληματισμούς μου για την υπέροχη αυτή φυλή. Για όσους φίλους με πρωτογνωρίζουν εδώ, να πώ εν συντομία οτι ερευνώ την περίπτωση της απόκτησης μέσω εκτροφείου ενος Golden Retriever. Έχω στείλει λοιπόν σχετικό email στον ΚΟΕ ερωτώντας για εκτροφείς και περιμένω απάντηση. Εν τω μεταξύ και επειδή για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου φιλοδοξώ να γίνω ''σκυλογονιός'' (η σύντομη εμπειρία που είχα όντας 8 χρόνων και για λίγους μήνες δε νομίζω οτι μπορεί να αξιολογηθεί), δεν είχα ποτέ ανάλογη εμπειρία σχετικά με εκτροφεία και το τι ακριβώς θα πρέπει να έχω κατα νου.
Πέρα απο το διάβασμα και την μελέτη, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων με φίλους που ζουν με σκυλιά -άλλων όμως φυλών - θα εκτιμούσα πολύ μερικές συμβουλές και οδηγίες απο κατόχους της αξιαγάπητης αυτής φυλής, και για αρχή αν ήθελε κάποιος να προτείνει κάποιο εκτροφείο (μέσω pm ή και εδώ - νομίζω δεν παρεβαίνει τους κανόνες του forum) και τις εμπειρίες που απεκόμισε απο τον αντίστοιχο εκτροφέα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω το λαμπραντορ μου το πηρα απο το palmhill, εκτρεφουν ομως και γκολντεν.
Μπες στο site τους να δεις τα σκυλια τους, και.επικοινωνησε μαζι τους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.304
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L