Παιδιά καλησπέρα σε όλους!
Μετά την αρχική γνωριμία που έκανα με κάποιους φίλους στην ενότητα των νέων μελών, μεταφέρω πλέον εδώ τις απορίες και προβληματισμούς μου για την υπέροχη αυτή φυλή. Για όσους φίλους με πρωτογνωρίζουν εδώ, να πώ εν συντομία οτι ερευνώ την περίπτωση της απόκτησης μέσω εκτροφείου ενος Golden Retriever. Έχω στείλει λοιπόν σχετικό email στον ΚΟΕ ερωτώντας για εκτροφείς και περιμένω απάντηση. Εν τω μεταξύ και επειδή για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου φιλοδοξώ να γίνω ''σκυλογονιός'' (η σύντομη εμπειρία που είχα όντας 8 χρόνων και για λίγους μήνες δε νομίζω οτι μπορεί να αξιολογηθεί), δεν είχα ποτέ ανάλογη εμπειρία σχετικά με εκτροφεία και το τι ακριβώς θα πρέπει να έχω κατα νου.
Πέρα απο το διάβασμα και την μελέτη, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων με φίλους που ζουν με σκυλιά -άλλων όμως φυλών - θα εκτιμούσα πολύ μερικές συμβουλές και οδηγίες απο κατόχους της αξιαγάπητης αυτής φυλής, και για αρχή αν ήθελε κάποιος να προτείνει κάποιο εκτροφείο (μέσω pm ή και εδώ - νομίζω δεν παρεβαίνει τους κανόνες του forum) και τις εμπειρίες που απεκόμισε απο τον αντίστοιχο εκτροφέα.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.