Εκτρωση και στείρωση

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα καλά λόγια νομίζω τα είχα ακούσει για τον Τσινόπουλο.
Θυμάμαι ότι ήταν άντρας και από ότι βλέπω είναι ο μόνος στη Γλυφάδα.
Αλλά αν θέλεις περίμενε να το τσεκάρω κιόλας για σίγουρα :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ δεν γνωρ'ιζω κανεναν αλλά αν δουλεύουν με το ΣΠΑΖ γιατί να μην τους πάρεις? . Και αυτό που θέλεις είναι απλό

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
ο τελευταίος είναι πολύ καλός χειρούργος, μου έχει στειρώσει τις τσαπερδόνες μου και τον Αλομπάρ. Και τα τρία όμως τα πήρα πίσω αυθημερόν και χωρίς ράμματα.
Η Λίμπα και η Φρίντα θυμάμαι ότι πήραν αντιβίωση απο το στόμα ,στον Αλομπάρ έκανε μόνο μια ενέσιμη.

Ξέρω ότι έχει στειρώσει πολλά αδέσποτα σκυλιά κάνοντάς τους εσωτερικά ράμματα και μόνο μια ενέσιμη αντιβίωση.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΔΟκίμασα τη Γιανναράκη που μου πρότεινε η Κατερίνα αλλά δυστυχώς δεν έχει βοηθό μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε δε γίνεται. Πήρα και τον Κονταδάκη ο οποίος όμως δεν προτείνει στείρωση αν υπάρχει υποψία εγκυμοσύνης, και προτείνει πρώτα άμβλωση με ενέσεις και μετά απο δυο μήνες στείρωση. Λογικό ακούγεται και θα μας βόλευε και η καθυστέρηση να βγούμε απο τη ντάλα του Αυγούστου, αλλά το θέμα είναι οτι αφενός είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιάσουμε τη φοβισμένη σκύλα δυο φορές συνεχόμενα (με ή χωρίς calmivet) και αφετέρου, ποιος ξέρει που θα είναι σε δυο μήνες..... ο Κέστης μπορούσε να κάνει τη στείρωση αύριο αλλά θα πρεπει να του πάμε τη σκύλα το πρωϊ, πράγμα αδύνατον μιας και είναι σε αντιδιαμετρικά αντίθετο σημείο της Αθήνας και δεν εχουμε καν αγοράσει το καλμιβετ ακόμα κι έχω και μια υποχρέωση επαγγελματική αύριο το πρωϊ που δε μπορεί να αναβληθεί.....:(

Πρεπει να ομολογήσω οτι μ'εβαλε σε σκέψεις ο Κονταδάκης για το κατα πόσον αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο για το σκυλί....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
βρε Πηγή εγώ στείρωσα 2 έγκυες σκύλες και είναι μια χαρά.
Ίσως επιστημονικά να είναι το πιο σωστό -δεν ξέρω,πρώτη φορά το ακούω-αλλά τι πιθανότητες υπάρχουν να μπορούν να γίνουν όλα αυτά που προτείνει ο Κονταδάκης με δεδομένο την δυσκολία να την πιάσει κανείς ....? άσε που θα λείπει όλος ο κόσμος...:(

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
γιατί calmivet?
έχει πολλές παρενέργειες και αφόυ πρόκειτε να κάνει κ επέμβαση δεν ξέρω αν ενδείκνυτε.
ρώτα τον γιατρό πάντως.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω στον Τσινοπουλο εχω στειρωσει παρα πολλα ζωα και δυστυχως αρκετα απο αυτα ηταν σε κατασταση εγκυμοσυνης.
Ολα πηγαν πολυ καλα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα και εχω παει πανω απο 200

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
βρε Πηγή εγώ στείρωσα 2 έγκυες σκύλες και είναι μια χαρά.
Ίσως επιστημονικά να είναι το πιο σωστό -δεν ξέρω,πρώτη φορά το ακούω-αλλά τι πιθανότητες υπάρχουν να μπορούν να γίνουν όλα αυτά που προτείνει ο Κονταδάκης με δεδομένο την δυσκολία να την πιάσει κανείς ....? άσε που θα λείπει όλος ο κόσμος...:(
Το ξέρω, και του τα εξήγησα όλα αύτα, αλλά ομολογώ οτι με έβαλε σε σκέψεις. Είναι πάρα πολύ σχολαστικός και αν επρόκειτο για σκυλί που το έχω υπο έλεγχο δε θα το συζητούσα καν, θα έκανα ότι λεει.... ο μονος λόγος που εμμένω στην αρχική σκέψη της άμεσης στείρωσης είναι γιατι δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι το σκυλί θα είναι εκεί σε δυο μήνες.....

o Κέστης δεν μπορεί τη Παρασκευή?
Οχι, γιατι φεύγει Παρασκευή και πρεπει το σκυλί να μείνει ένα βράδυ τουλαχιστον εκεί.

γιατί calmivet?
έχει πολλές παρενέργειες και αφόυ πρόκειτε να κάνει κ επέμβαση δεν ξέρω αν ενδείκνυτε.
ρώτα τον γιατρό πάντως.
Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω λεπτομέρεις (ρώτησα μόνο τον Κονταδάκη για τη δόση και για το αν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με τις ενέσεις της άμβλωσης, και είπε όχι), αλλά δε νομίζω οτι μπορούμε να την πιάσουμε χωρίς καλμιβέτ. Δεν πλησιάζει ούτε κι αυτόυς που την ταϊζουν παραπάνω απο ενα μέτρο. Δε θέλαμε να δοκιμάσουμε σήμερα, για να μην την τρομάξουμε περισσότερο και μετά είναι ακόμα πιο δύσκολο αύριο μεθαύριο. Δε νομίζω οτι έχει συγκλονιστικές παρενέργειες πάντως....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω στον Τσινοπουλο εχω στειρωσει παρα πολλα ζωα και δυστυχως αρκετα απο αυτα ηταν σε κατασταση εγκυμοσυνης.
Ολα πηγαν πολυ καλα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα και εχω παει πανω απο 200
Θα πάρω αύριο και στον Τσινόπουλο, δεν πρόλαβα σήμερα. Είναι και αρκετά κοντά.

Εχεις υπόψη σου αν τα κρατάει για κάποιες μέρες?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οχι δεν τα κραταει,θα πρεπει να το παρετε.
Ναι Tara πανω απο 200 και επεται συνεχεια.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω λεπτομέρεις (ρώτησα μόνο τον Κονταδάκη για τη δόση και για το αν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με τις ενέσεις της άμβλωσης, και είπε όχι), αλλά δε νομίζω οτι μπορούμε να την πιάσουμε χωρίς καλμιβέτ. Δεν πλησιάζει ούτε κι αυτόυς που την ταϊζουν παραπάνω απο ενα μέτρο. Δε θέλαμε να δοκιμάσουμε σήμερα, για να μην την τρομάξουμε περισσότερο και μετά είναι ακόμα πιο δύσκολο αύριο μεθαύριο. Δε νομίζω οτι έχει συγκλονιστικές παρενέργειες πάντως....
...και εγώ αυτό νόμιζα.

είναι γιατροί που δεν το δίνουν το calimvet.
και να έχεις υπόψην σου πως στο συγκεκριμένο φάρμακο αργεί πολύ η ουσιαστική δράση του ίσως και πάνω από 2 ώρες.
για μένα μην ξεχάσεις να το αναφέρεις!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι δεν τα κραταει,θα πρεπει να το παρετε.
Ναι Tara πανω απο 200 και επεται συνεχεια.
:( Αρα τζίφος..... κανείς δεν είναι εδώ να κρατήσει τη σκύλα μετά. Λες ούτε κι αν πληρώσουμε κάτι παραπάνω να μην την κρατήσει?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
...και εγώ αυτό νόμιζα.

είναι γιατροί που δεν το δίνουν το calimvet.
και να έχεις υπόψην σου πως στο συγκεκριμένο φάρμακο αργεί πολύ η ουσιαστική δράση του ίσως και πάνω από 2 ώρες.
για μένα μην ξεχάσεις να το αναφέρεις!
Ναι ναι, οπωσδήποτε θα το αναφέρω.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
στο λέω κιόλας σε περίπτωση που το δώσεις να ξέρεις ότι μπορεί να περάσει αρκετή ώρα και εσύ να περιμένεις με το ρολόι να ''χαλαρώσει'' ο σκύλος.
πάρε και δεύτερο πακέτο τσιγάρα καλού κακού:p

καλή τύχη:)