Το ξέρω, και του τα εξήγησα όλα αύτα, αλλά ομολογώ οτι με έβαλε σε σκέψεις. Είναι πάρα πολύ σχολαστικός και αν επρόκειτο για σκυλί που το έχω υπο έλεγχο δε θα το συζητούσα καν, θα έκανα ότι λεει.... ο μονος λόγος που εμμένω στην αρχική σκέψη της άμεσης στείρωσης είναι γιατι δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι το σκυλί θα είναι εκεί σε δυο μήνες.....βρε Πηγή εγώ στείρωσα 2 έγκυες σκύλες και είναι μια χαρά.
Ίσως επιστημονικά να είναι το πιο σωστό -δεν ξέρω,πρώτη φορά το ακούω-αλλά τι πιθανότητες υπάρχουν να μπορούν να γίνουν όλα αυτά που προτείνει ο Κονταδάκης με δεδομένο την δυσκολία να την πιάσει κανείς ....? άσε που θα λείπει όλος ο κόσμος...![]()
Οχι, γιατι φεύγει Παρασκευή και πρεπει το σκυλί να μείνει ένα βράδυ τουλαχιστον εκεί.o Κέστης δεν μπορεί τη Παρασκευή?
Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω λεπτομέρεις (ρώτησα μόνο τον Κονταδάκη για τη δόση και για το αν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με τις ενέσεις της άμβλωσης, και είπε όχι), αλλά δε νομίζω οτι μπορούμε να την πιάσουμε χωρίς καλμιβέτ. Δεν πλησιάζει ούτε κι αυτόυς που την ταϊζουν παραπάνω απο ενα μέτρο. Δε θέλαμε να δοκιμάσουμε σήμερα, για να μην την τρομάξουμε περισσότερο και μετά είναι ακόμα πιο δύσκολο αύριο μεθαύριο. Δε νομίζω οτι έχει συγκλονιστικές παρενέργειες πάντως....γιατί calmivet?
έχει πολλές παρενέργειες και αφόυ πρόκειτε να κάνει κ επέμβαση δεν ξέρω αν ενδείκνυτε.
ρώτα τον γιατρό πάντως.
Θα πάρω αύριο και στον Τσινόπουλο, δεν πρόλαβα σήμερα. Είναι και αρκετά κοντά.Εγω στον Τσινοπουλο εχω στειρωσει παρα πολλα ζωα και δυστυχως αρκετα απο αυτα ηταν σε κατασταση εγκυμοσυνης.
Ολα πηγαν πολυ καλα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα και εχω παει πανω απο 200
...και εγώ αυτό νόμιζα.Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω λεπτομέρεις (ρώτησα μόνο τον Κονταδάκη για τη δόση και για το αν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με τις ενέσεις της άμβλωσης, και είπε όχι), αλλά δε νομίζω οτι μπορούμε να την πιάσουμε χωρίς καλμιβέτ. Δεν πλησιάζει ούτε κι αυτόυς που την ταϊζουν παραπάνω απο ενα μέτρο. Δε θέλαμε να δοκιμάσουμε σήμερα, για να μην την τρομάξουμε περισσότερο και μετά είναι ακόμα πιο δύσκολο αύριο μεθαύριο. Δε νομίζω οτι έχει συγκλονιστικές παρενέργειες πάντως....
Οχι δεν τα κραταει,θα πρεπει να το παρετε.
Ναι Tara πανω απο 200 και επεται συνεχεια.
Ναι ναι, οπωσδήποτε θα το αναφέρω....και εγώ αυτό νόμιζα.
είναι γιατροί που δεν το δίνουν το calimvet.
και να έχεις υπόψην σου πως στο συγκεκριμένο φάρμακο αργεί πολύ η ουσιαστική δράση του ίσως και πάνω από 2 ώρες.
για μένα μην ξεχάσεις να το αναφέρεις!