Χμ, ώστε εσύ μας κόλλησες!
Μη μου λες τέτοια και είμαι επιρρεπής σε θεωρίες συνωμοσίας για τα προσωπικά δεδομένα!
Ότι υπάρχει ονλάιν (και ότι υπάρχει στο pc σου το οποίο είναι συνδεδεμένο στο νετ) είναι προσβάσιμο στον οποιονδήποτε θελήσει να το μάθει. Οι πιστωτικές πιο δύσκολα γιατί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο security, θέλει κόπο να τις φτάσεις. Αλλά γενικά, απλά δεν ενδιαφέρεται κανείς να μάθει τίποτα από το μέσο κοσμάκη.
(Φίλος συνάδελφος με κορόιδευε "εσύ πληροφορικάρια και δεν έχεις e-banking και δεν το θες λες και είσαι καμιά σιξ σιξ σιξ κονσπιρασι θιορυ κι έτσι". Flash forward μερικά χρόνια μετά που ασχολήθηκε με ασφάλεια συστημάτων και μου λέει πόσο λαλάκας έμεινε με το πόσο τρωτά και εύκολα προσβάσιμα είναι όλα).
Για το πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σου στις εταιρείες όπου τα διαθέτεις, είναι θέμα trust (το λέω αγγλιστί γιατί είναι και όρος τομέα που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό) στην εταιρεία. Don't trust και πάλι rest assured που είσαι απλά ο μέσος κοσμάκης. Και άμεσα να μην ασχολείται η εταιρεία με τα δεδομένα σου, μόνο που τα αποθηκεύουν στις βάσεις δεδομένων τους είναι θέμα. Το φμπ και η google είναι μεγάλη πληγή παρεμπιπτόντως από αυτή την άποψη (μπορεί και όχι μόνο).
Και θα σταματήσω εδώ με αυτά.
@Estranged Συμφωνώ μαζί σου αλλά από την άλλη δεν πιστεύω σχεδόν κανένα νέο μέλος... όλα μου φαίνονται trolls. Για τον περιορισμένο αριθμό μηνυμάτων τι γνώμη έχεις;
Είναι εφαρμόσιμο από πολλούς και για το χοντρό trolling δουλεύει. Αν κάποιος όμως έχει πρόβλημα (π.χ. ζητάει συμβουλές για άμεσο πρόβλημα υγείας) περιορίζεται επικινδύνως.
(θα ηθελα να μπορω να δω τα ip παντως ορισμενες φορές...
Είναι δυναμικές οι σπιτικές, όπως είπε ο αντμίν. Μόνη πληροφορία που θα πάρεις είναι η περιοχή του κοντινότερου κέντρου που συνδέονται, δλδ η ευρύτερη περιοχή που μένει το τρολ.
(Στις στατικές έχει πλάκα, είναι συνήθως εργασίας.. Θυμάμαι σε ονλάιν παιχνίδι που κάποιος κάπου έμαθε από έναν αντμίν ότι μια δόση μια ip έμπαινε από τη βουλή..

)