Εμείς και ο Alpen (Νέα μέλη)

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
γεια σου ρε μητσαρα με τον κουκλο.....!!!

;););)

με λενε αλπεναρα και εχω μουσουδαρα
ειμαι κουκλος γερμανος και απ'ολους πιο καλος
κανω βολτες τρομερες στο χιονακι δροσερες...

αυτο μου ηρθε οταν τον ειδα στο χιονι...πολυ ομορφη φωτο φιλαρακι μπραβο σας.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Τι όμορφος που είναι! Φτου! Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες του Αλπεν όταν τρέχει!!!!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Jimbo στην θάλασσα του φοράς σωσίβιο? Είναι απαραίτητο ή απλά για να είσαι σίγουρος?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
οχι δεν ειναι απαραιτητο.για σιγουρια το φοραει γιατι κολυμαπει πολυ ωρα συν οτι το κανουμε λαβη γιατι τραβαει ατομα
Συνάδελφος ο Άλπεν; Ναυαγοσωστάκι; Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ειπαμε μετα απο 3 χρονια απουσιας... να κανουμε το Μεγαλο comeback...
Για τα νεα μελη που δεν γνωριζω ειμαι ο Δημητρης με τον ΓΠ μου Αλπεν... Πλεον ειναι 5,5 χρονων ο παιδαρος...
αφορμη για να ξαναπιαστω με τον φορουμ ηταν ενα θεμα δερματολογικο που ειχε κι τραβιομασταν 2 χρονια σε οποιον γιατρο ξεραμε. πλεον το βρηκαμε κι το νικησαμε... θεώρησα οτι ειναι αμαρτια να ψαχνονται ολοι οπως εγω. ( θα το κανω θεμα συντομα)..

Οποτε Καλως Σας Ξανα-Βρηκα... :)
Ευχαριστω τον @admin Κι την @mareco για την βοηθεια στην ανακτηση του λογαριασμου μου..:LOL::LOL::LOL:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Το mareco παρακαλώ :D

Ξανα-welcome back- κι από δω.
Την ψυχή μας έβγαλες να ξαναμπείς και τώρα που τρούπωσες, ελπίζω να μείνεις για τα καλά :p

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Το mareco παρακαλώ :D

Ξανα-welcome back- κι από δω.
Την ψυχή μας έβγαλες να ξαναμπείς και τώρα που τρούπωσες, ελπίζω να μείνεις για τα καλά :p
τι να ξαναπροσπαθω μετα απο 2-3 χρονια παλι ετσι...απαπαπαπαπα

τι κάνει ο Αλπενάρας?????
Ο Αλπεναρας Πλεον εχει κι αδερφια.
τον Lu, την Greta, την Ginger κι τον Dexter. Ολοι γατοι ..! Με εξερεση την Greta ολοι ηταν Stray..
τον Joy τον Αλητη (mini rabbit).
κι κατι κοτες μιας κι την εχω δει πονεμενη αγροτια τα τελευταια 2 χρονια.

Δειχνει ακομα μια φορα τη ψυχη εχει αυτο το σκυλι κι δεν πειραζει κανεναν , ασχετα που Lu Κι Greta του πριζουν τα σκωτια.
Εχω απορησει με την ηρεμια του. Ειδικα με τον Dexter θα ελεγα οτι ειναι κι φιλοι.

Εχει μεγαλωσει, κι ευτυχως εχει ηρεμησει ενα 10%..τωρα που ξεμπερδευουμε κι με τα δερματικα του εχει γινει αλλος σκυλος.