Εμετός - αδιαθεσία - σοβαρό;; (Γερμανικός Ποιμενικός 16 μηνών)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
..νερό δεν μπορώ να πω ότι πίνει πολύ. Απλά πίνει.

περίπου, γιατί μου το απέκλεισε πριν προλάβω να το σκεφτώ καν - και απλά του ανέφερα ότι ..του φίλου μου ο dog - 8 μηνων - μπλα μπλα. .

...και πολύ καλά σου έκανε...

Μια χαρά είναι τώρα.
Αρα εσύ, με απλή λογική, πως πρέπει να νοιώθεις;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Με απλή λογική , όταν την βλέπω να μην τρώει κοτόπουλο βραστό - που κανονικά θα μου έτρωγε τα μούτρα για να το φάει - και με την 3η και κρίσιμη μέρα να είναι Κυριακή, όπου τα πάντα γίνονται αυτομάτως ποιο αργά και δύσκολα - και διαβάζοντας για μυοκάρδια και αφυδατώσεις και λεμφαδένες . . .

α α α α α α α α α α α

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε ηρέμησε λιγάκι! Μην σε πιάνει πανικός (ποιός μιλάει τώρα...)

Είναι ταλαιπωρημένο το σκυλάκι λογικό είναι να έχει αναστάτωση και να μην θέλει πολλά πολλά! Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
kirki..
εμενα η μικρη πριν λιγο καιρο ειχε γαστρεντεριτιδα για 4-5 μερες... βαλαμε και ορο.....
το περασε και ειναι μια χαρα...
ηρεμησε και σκεψου οτι και απλη γαστρεντεριτιδα να ειναι δεν μπορει να περασει απο την μια στιγμη στην αλλη
για τυφο αποκλειεται αν κι εφοσον η σκυλα εχει τελειωσει με τον κυκλο των εμβολιων....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αγόρι ηρέμησε και άσε τους πανικούς!

Η μικρή δεν εμφανίζει κάτι ανησυχητικό εκτός από αυτά που είπες!

Θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει!Ηρέμησε γιατί στο τέλος εσύ θα παίρνεις Tavor και Lexotanil!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
..εγώ καταλαβαίνω ότι δεν αποκλείεται και τόσο πολύ τελικά.. Δεν πανικοβάλλομαι, αλλά σκέφτομαι ότι αν γίνει μ@λ@κία, το υπόλοιπο της ζωής μου θα εκπαιδεύω σκυλιά στον Κορυδαλλό..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Που θα τα βρεις τα σκυλιά στον Κορυδαλλό;
Λοιπόν άκου...συνεχίζεις να την παρακολουθείς, με λίγη απόσταση να μπορεί να παίρνει ανάσα...
Αν εμετοί και διάρροιες γίνουν χειρότεροι, συχνότεροι, αραιώτεροι και με αίμα και ανεβάσει και πυρετό [ελπίζω να καταλαβαίνεις την υπερβολή του πράγματος ε; ] τότε, ξυπνάς τον γιατρό σου...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
εγω πιστευω... οτι ... βιαστηκες να την ταισεις...
οσο κανει εμετο και διαρροιες οχι φαγητο οχι νερο...
ο γιατρος μου ειχε πει... καθε 2-3 ωρες λιγο ισα να γλυφει τον πατο απο το δοχειο....
και φαγητο το ειχε κομενο για 2 ημερες τελικα φτασαμε τις 4-5 χωρις φαι γι αυτο ειχαμε βαλει ορο...
μολις περασει μια μερα χωρις εμετους και διαροιες τοτε μου ειχε δωσει i/d κονσερβα 1 κουταλια της σουπας κι αν δεν την εβγαζε μετα αλλες 2 κουταλιες της σουπας κονσερβα.... και πηγαινε λεγοντας σιγα σιγα ξηρα τροφη κλπ...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Κοιμάται όλη μέρα, ξυπνάει αλλάζει μέρος - ξανά ύπνο. Όταν την χαϊδολογάω , κλείνει τα μάτια και λιώνει .. αλλά αυτό είναι κάτι που δεν κάνει ποτέ. Συνήθως με δαγκώνει για παιχνίδι και χοροπηδάει πάνω μου.
Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι να γαβγίζει όταν το ασανσέρ πλησιάζει "απειλητικά" , όταν ήρθε το delivery και όταν χτυπάει το θυροτηλέφωνο. Εκεί ανασταίνεται ως δια μαγείας. Μετά όμως το σουβλάκι μου δεν την απασχόλησε καθόλου - επίσης αδιανόητο..
Στο μπαλκόνι βγαίνει αν βγω και εγώ, αλλά πρέπει να την προκαλέσω - αλλιώς με κοιτάει από τη θέση της. Κουνάει καμιά ουρίτσα που και που . . μυρίζει κανα λουλουδάκι , αυτά.
Επίσης όταν κοιμάται , κάνει κάτι τιναγματάκια καμιά φορά, και δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν βλέπει όνειρο ή αν είναι σπασμός επειδή -ίσως- την πονάει η κοιλιά της.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επίσης καμιά εβδομάδα πριν παρουσιάσει συμπτώματα τον είχε φέρει σπίτι μου
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις τύφο ... ή τέλοσπάντων ό,τι είχε ο σκύλος που ήρθε σπίτι σου.

Ενυδάτωσε το σκυλί άμεσα και κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις. Χρησιμοποίησε το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Είναι ok από υγρά. Δεν έχει κάνει εμετό 38 ώρες, και το δέρμα στο σβέρκο της επιστρέφει κανονικά. Νεράκι πίνει και κατουράει κανονικά. Ο γιατρός μου είπε πριν ότι δεν θέλει να δώσουμε άλλα φάρμακα, οπότε αναμονή.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κανε εξετασεις Παναγιωτη! Αν ο γατρος λεει οτι δεν ειναι απαραιτητες, απαιτησε να γινουν. Ετσι ειχα απαιτησει κι εγω με την Ζηνα και δεν εχασα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Κανε εξετασεις Παναγιωτη! Αν ο γατρος λεει οτι δεν ειναι απαραιτητες, απαιτησε να γινουν. Ετσι ειχα απαιτησει κι εγω με την Ζηνα και δεν εχασα.
το και αυτό........