Εμετός - αδιαθεσία - σοβαρό;; (Γερμανικός Ποιμενικός 16 μηνών)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Τσέχικο θα της πέσει βαρύ. . από βδομάδα.

Εξετάσεις και αν κάνει, τι θα κερδίσουμε; Αν είναι τύφος , δεν υπάρχει θεραπεία αλλά ενισχυτική θεραπεία (αντιβίωση, αντιεμετικό, κάποιο παυσίπονο ηρεμιστικό και ορός) - η οποία έχει γίνει , και εφόσον δεν τίθεται θέμα ορού αφού δεν έχει αφυδάτωση το σκυλί δεν θα αλλάξει κάτι.

Σήμερα είναι πάρα πολύ καλύτερα. Κάνει τις βολτίτσες της στο μπαλκόνι, κυνηγάει τις δεκαοχτούρες, έκανε διάρροια βέβαια το πρωί , αλλά ο γιατρός μου είπε ότι υπολογίζει αύριο - μεθαύριο ότι θα σταματήσει. Έφαγε και κοτοπουλάκι από μόνη της, και πήγαμε και βόλτα και έπαιξε με το μπαλάκι σαν να μην τρέχει τίποτα.
Much much better!!

Νομίζω ότι αρκετά σας έπρηξα.. Είναι και Σαββατοκύριακο! Για άλλη μια φορά 1000 ευχαριστώ!

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Ρε περαστικά στην κοπέλα σου.. δίνε πολύ λίγο βρασμένο κοτόπουλο με ρύζι. Σταμάτα να σκέφτεσαι τα χειρότερα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπα, δεν ειναι για τα δοντια τους. Οχι ακομα τουλαχιστον. Οταν μεγαλωσουν τα μαλινουάκια, θα δειξει αν ειναι φαγωσιμος.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
τσέχικο που τρώγεται είναι το ''Knedlo-vepřo-zelo'' (είδος ζυμαρικού-χοιρινό-ξινολάχανο) πιστεύω ότι ο τσέχος ΒΚΠ θα το τιμάει δεόντως...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Καλά είναι σήμερα το κοπρόσκυλο; Κρίμα που έχασες προπόνηση χθες. Είχαμε και video..

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
για πες καλα ειναι?

Καλά είναι σήμερα το κοπρόσκυλο; Κρίμα που έχασες προπόνηση χθες. Είχαμε και video..
τυχαιο οποτε ειμαι μεσα na τελειωνει η καρτα μνημης αλλος δεν παταει το play........
harryf3 τα μαλινουακια για καμια μαντρα καλα ειναι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ετσι ρε Φώτη, σαμποτάζ...
Φίλοι να σου πετύχουν. Μόνο τα μούτρα τους να φαίνονται στα βίντεο...:D

Για να δηλώνουμε συμμετοχή και στην πίτα :cool:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
φαντασου να μπει ο ψηλος και να κανει παραπονα οτι ειμαστε οφ τοπικ?:D

οταν σταματησεις το φαγακι(κοινως delivery) και κανεις 2 κρυπτες
τα λεμε.
α και κατι αλλο την τριτη που θα εισαι μεσα στην κρυπτη και θα τον στειλω φορα φορμα plz μην εχουμε κανα απροοπτο οπως το σαββατο και
σε πληρωνω.:eek:

ps μαρια το ψηνω και με τον απο πανω αν δεν παμε ιχνηλασια θα ερθουμε.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
.........καλά δεν υπάρχετε. . :D έλειψα μια φορά από τα δαγκώματα και πήρατε αέρα!! χαχχαχααχαχαχ , ειναι πολύ καλύτερα η μικρή. Τρώει το κοτοπουλακι της επιτέλους, παίζει χοροπηδάει , απλά έχει ακόμα διάρροια. Αλλά ο doc μου είπε ότι υπολογίζει από τρίτη να αρχίσει να στρώνει το σκατό της.. (με το συμπάθιο)

ΚΑΙ ΤΑ OFFTOPICK ΚΟΜΜΕΝΑ Ε!! ...άντε μη στραβώσω..