Frontline spot on δεν ειναι απωθητική.Και οι αμπούλες επίσης λενε ότι είναι και απωθητικές (εκτός απο παρασιτοκτόνες).
Μη σε ανυσηχεί οτι ο τίτλος αργεί να πέσει. Το ότι εξακολουθεί να έχει τα αντισωματα δε σημαίνει ότι εξακολουθεί να έχει και το παράσιτο (επίσης ο τίτλος συνήθως ανεβαίνει πριν πέσει, οπότε μην τρομάξεις στην επόμενη εξέταση....) Η ένεση απότι ξέρω καλύπτει και τη babesia για καλό και για κακό, η οποία επίσης μεταδίδεται απο τα τσιμπούρια (δεν έιναι ξεκάθαρο απ'οσο διάβασα κατα πόσον βοηθάει στην ερλίχια). Κάποιοι την κάνουν, κάποιοι όχι. Με δεδομένο το οτι είναι επώδυνες, προσωπικά δεν είμαι σίγουρη οτι αξίζει τον κόπο. Ρωτάς και αναλόγως πράττεις.Μολις ηρθαμε απο τη κτηνιατρο, αρνητικο το καλαζαρ αλλα 1/200 τιτλος στην ερλιχια. Μας ξεκινα με Ronaxan για ενα μηνα αλλα δεν καναμε καμια ενεση. Ειμαι σκασμενη γιατι και αμπουλες βαζουμε και σκαλιμπορ. Η γιατρος η οποια ασχολειται και με αδεσποτα μου ειπε οτι ακομα και μετα την θεραπεια ο δεικτης μπορει να κανει και 3 χρονια να πεσει. Λευκα και ερυθρα ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια και ελπιζω αυτο να σημαινει οτι το προλαβαμε νωρις...
Θεωρειτε οτι οι ενεσεις μπορει να ειναι χρησιμες? Nα ζητησω να τις κανουμε?
Τα δικά μου δεν νομίζω ότι κατάλαβαν τίποτα...Με δεδομένο το οτι είναι επώδυνες, προσωπικά δεν είμαι σίγουρη οτι αξίζει τον κόπο. Ρωτάς και αναλόγως πράττεις.![]()
kopritis, αν το δεις! κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ να μου πεις! :?Οι βιταμίνες Β (neurobion εδινα εγω) βοηθάνε στην αιμοποίηση (μεταξύ άλλων νευρολογικών θεμάτων). Εγώ έδινα επίσης και χαπάκια konakion (βιταμίνη Κ) που βοηθάει στην πήξη του αίματος (θα το ξέρετε ισως γιατι χρησιμοποιείται και ενέσιμο για την αντιμετώπιση φόλας απο ποντικοφάρμακα).
Ολα αυτά παρόλο που οι αιματολογικές του ήταν καλές κτλ. Δεν ξέρω κατα πόσον βοήθησαν, αλλά με δεδομένο οτι κακό δεν κάνουν, εγώ έδινα για αρκετό καιρό. Μετά σταδιακά τις σταμάτησα.
Σορυ, τώρα το είδα. Ολα μπορείς να τα πάρεις απο φαρμακείο χωρίς συνταγή. Δεν έχουν ιδιαίτερες παρενέργειες, αλλά ρώτα και τον κτηνίατρο σου για να είσαι εντάξει.Τελικά τα τσιμπούρια, που του "κόλλησαν" πριν περίπου 1.5 μήνα, την έκαναν τη δουλειά τους!![]()
Δεν είχα καταλάβει τίποτα... Με τις προληπτικές εξετάσεις, που έκανε για καλαζάρ κι ερλιχίωση... Το ανακάλυψα!
1/200 βγήκε και του έδωσε Ronaxan για ένα μήνα... Έκανε χθες κι εξετάσεις αίματος... να είμαστε ενήμεροι για την συνολική του εικόνα!
Από ό,τι διαβάζω εδώ, υπάρχουν κι άλλα χάπια εκτός από αυτό που δίνω εγώ... και ενέσεις...
(εντάξει θα τη ρωτήσω για αυτά να μου πει λεπτομέρειες που πάλι έχω απορίες),
αλλά για αυτές τις βιταμίνες... τις δίνει ο κτηνίατρος ή μπορούμε να τις δώσουμε εμείς;
kopritis, αν το δεις! κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ να μου πεις! :?