Επείγον - Τύφος!!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κοκονι, δεν προσβαλλω με το να μιλω περι εγωισμου.Θελω ναπω, δεν το χρησιμοποιησα ως μεσο ειρωνιας. Πραγματικα θεωρω ανθρωπινο το μεσο αυτο αμυνας αλλα οτι απο την αλλη μας κρατα πισω.

Τον εγωισμο μου εμαθα να τον αφηνω πισω πριν τρια χρονια. Οταν φθασεις στον πατο σου και θελησεις να ζησεις, κ πρπει για να ζησεις να αλλαξεις, σε νοιαζει μονο αυτο. Γινεται ο αερας σου. Και ετσι, μαθαινεις σιγα σιγα πως ο εγωισμος ειναι εμποδιο.

Κι αν θες να σε φιλοσοφισω και λιγακι...ποιος σου ειπε οτι ο δρομος για το φως ιεναι μια ευθεια με το φως να μην αλλαζει πλευρες;;; πολλες φορες περπατας προς αυτο και ξαφνικα η σκια ειναι πισω σου, μετα μπροστα σου, μετα δεξια σου, λιγο μικροτερη, λιγο πιο επιβλητικη...

Το να αντιμετωπιζω την επικειμενη γνωση ως εχθρο οπου ετσι βγαζω εξω το οπλο μου τον εγωισμο, ειναι σα να παιζω ξιφομαχια με τον αερα...τσαμπα δυναμη,τσαμπα χρονος...Η ζωη μας ειναι μια, κ το τελος της αγνωστο. Δεν θελω με τιποτε να χανω ετσι στιγμες. Αρα προσπαθω...Δεν εχω φθασει στο σημειο που επιθυμω μα οσο το επιθυμω παλευω να το φθασω.

καλα να παθω. Βρηκα σημερα αλλα δυο δοντακι της μικρης στο κρεβατακι της και με πιασαν τα ψυχοαμπελοφιλοσοφικα μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Vergilako, αν έχεις την καλωσύνη, μια διευκρίνηση που περιμένουμε...;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Αρχικό μήνυμα απο vergilakos
Αλλοι λενε οτι φροντιζουν και σε αλλους πεθενουν !

Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι εννοείς;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Αλλιως να μου πεις διαβασε γιατι εισαι απειρος ακομα και τετοια και αλλο ξεστραβωσου .Ναι το παραδεχομαι οτι εκανα λαθος γι τα εμβολια αλλα δεν παει να πει οτι δεν τον αγαπω και οτι δεν θελω οτι καλυτερο γι αυτο κανω λαθος?:confused:
η άλλη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να αφήσεις τους ψωροεγωισμούς ...... γιατί έχεις ένα σκυλί που χρειάζεται έναν υπεύθυνο άνθρωπο για να σωθεί και όταν με το καλό αυτό γίνει, χρειάζεται υπεύθυνο ιδιοκτήτη που θα το φροντίσει σωστά για να έχει μια καλή ζωή που την δικαιούται.

Last edited:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε πολλους εχουν γινει λαθοι(που πιστευαν οτι τα φροντιζαν) και εχουν πεθανει τα σκυλια τους και ξαφνικα κραζουν καποιους που θελουν βοηθεια γι να μην παθουν τα ιδια... αυτο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε πολλους εχουν γινει λαθοι(που πιστευαν οτι τα φροντιζαν) και εχουν πεθανει τα σκυλια τους και ξαφνικα κραζουν καποιους που θελουν βοηθεια γι να μην παθουν τα ιδια... αυτο
Ναι. Οπως; Σε ποιόν;

Τι το ψάχνεις βρε friend...δεν κατάλαβες?
Και αν κατάλαβα α) θα ήθελα να ακούσω να το λέει, έτσι... και β) τι; να το αφήσω αναπάντητο;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κοκονι,... δεν προσβαλλω

Τον εγωισμο μου ... Και ετσι, μαθαινεις σιγα σιγα πως ο εγωισμος ειναι εμποδιο.

Κι αν θες να σε φιλοσοφισω και λιγακι...ποιος σου ειπε οτι ο δρομος για το φως ιεναι μια ευθεια με το φως να μην αλλαζει πλευρες;;; πολλες φορες περπατας προς αυτο και ξαφνικα η σκια ειναι πισω σου, μετα μπροστα σου, μετα δεξια σου, λιγο μικροτερη, λιγο πιο επιβλητικη...

Το να αντιμετωπιζω την επικειμενη γνωση ως εχθρο οπου ετσι βγαζω εξω το οπλο μου τον εγωισμο, ειναι σα να παιζω ξιφομαχια με τον αερα...τσαμπα δυναμη,τσαμπα χρονος...Η ζωη μας ειναι μια, κ το τελος της αγνωστο. the doors?Δεν θελω με τιποτε να χανω ετσι στιγμες. Αρα προσπαθω...Δεν εχω φθασει στο σημειο που επιθυμω μα οσο το επιθυμω παλευω να το φθασω.

καλα να παθω. Βρηκα σημερα αλλα δυο δοντακι της μικρης (τα δοντάκια να τα σπάσεις στο φαί της,χωρίς πλάκα)στο κρεβατακι της και με πιασαν τα ψυχοαμπελοφιλοσοφικα μου.

δεν είπα πως προσβάλεις...
ίσα ίσα μου άρεσε αυτό που είπες:) στην ουσία το συμπλήρωσα-δεν το αρνήθηκα ή κάτι τέτοιο:)

εκεί που λές να με φιλοσοφήσεις....με μπερδεψες...gps έχω-θα βοηθήσει? :lol:

αν θές να πάς στον ήλιο πάντως ο δρόμος είναι ευθεία...προς τα πάνω...αν νομίζεις ότι θα τον φτάσεις περπατώντας στην γή (άρα τα βουνά οι θάλασσες και λοιπά φυσικά εμπόδια θα σε αναγκάζουν να αλλάζεις προσανατολισμό-άρα και η σκιά σου θα κινείται αναλόγως) είσαι πολύ γελασμένη...γύρω γύρω την Γή θα φέρνεις...

το μέλλον αβέβαιο το τέλος πάντα κοντά...
το πόσες ζωές έχουμε δεν μπορούμε να το ξέρουμε...
αλλά το πόσο ασβέστιο έχει ο σκύλος μας είναι γνωστό όπως και η δυσκολία να το βρεί-οποτε τα δοντάκια που βρίσκεις θα τα ταίζεις στο σκυλάκι

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Ναι. Οπως; Σε ποιόν;

Και αν κατάλαβα α) θα ήθελα να ακούσω να το λέει, έτσι... και β) τι; να το αφήσω αναπάντητο;

αφού όλοι πλέον
οι περισσότεροι εδώ και ώρα μάλιστα
έχουν καταλάβει τι εννοούσε ο Ρίτσος εκεί με το "τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη"
εσύ γιατί δεν ευθυμείς?

είσαι παλιοεγωίστρια?
τι ωραία-κι εγώ-θέλεις να γίνουμε φίλοι?????? :lol:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Guess what......
Το θέμα του συγκεκριμένου thread είναι η ασθένεια που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή το κουτάβι!
Θα παρακαλούσα λοιπόν να περιοριστούμε πλέον σε αυτό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Kok επανέρχεσαι βλέπω σιγά-σιγά :)
Γιατί είχες κάνει κοιλιά από την έκθεση και μετά :rolleyes: Εγώ νόμιζα ότι ήμασταν ήδη φίλοι ;)
Και αντί να θες κι εσύ να με υπερασπιστείς, δεν με αφήνεις ούτε εμένα να το κάνω.
Οχι βέβαια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Σχήμα λόγου για να ευθυμήσω κι εγώ :p:)
Η να πάω καλύτερα για ύπνο και να το αφήσω το αγόρι μας, να σκεφτεί όλο το βράδυ, τι έχει ξεστομίσει σήμερα όλη μέρα; Και αύριο με τον κηδεμόνα του. Αυτό θα κάνω. Πάω για νάνι :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Φοίβο
πολύ σωστά!
αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος που οφείλεται η αρρώστια...άρα δεν αποκλείεται να είμαστε εντελώς ον τόπ οφ δε τόπικ ;) τώρα θα τα λέγαμε "μεταφυσικά" ,αργότερα όμως η επιστήμη μπορεί και να μας καταπλήξει...το συνηθίζει άλλωστε

Μαρέκο
είμαστε φίλοι βέβαια:)-αλλά εδώ είμαστε "στην δουλειά",άλλο η έκθεση:D:D:D:D:D
εγώ διαχωρίζω τους ρόλους μου ευκρινώς

Πάντως βλέπω μια βελτίωση ήδη-αφού είναι στον ορό όλα καλά θα πάνε !!!

πάω για ύπνο κι εγώ γιατι ο κηδεμόνας μου μπορεί να έχει πάρει σύνταξη απο κηδεμόνας καιρό τώρα αλλά εγώ είμαι ακόμα εργαζόμενος:D:D:D