και με τις αλλες φυλες τι γινεται πως βρισκουμε εργασια για τα σταφ που καποτε μαχονταν;[/QUOTE]
το Σταφ δεν θεωρείται πλέον σκύλος εργασίας, ούτε χρειάζετε όλοι οι σκύλοι να έχουν δουλειά να κάνουνε...κάποια σκυλιά είναι για pet όπως τα pug
Οσο για το πρότυπο φυσικά πρέπει να εξελίσεται....όπως όλα τα ζώα στην φύση εξελισονται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.
το πρότυπο για τα Μαλινουά θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικο...πχ να επιτρέπετε το ύψος απο 45-65 ποντους (έτσι τυχαία το έβαλα) ώστε να πιάνει όλα τα αθλήματα, και να δίνετε μεγαλύτερη βάση στον χαρακτήρα. Δεν ξέρω πολύ κόσμο που να διάλεξε το Μαλινουά λόγω ομορφιάς (εκτός απο έναν "άρρωστο" ο οποίος κοιτώντας το βιβλίο με τις ράτσες σκύλων πριν10 χρονια αποφάσισε οτι του αρέσει πιο πολύ το Μαλινουα), αυτό που σε κερδίζει σε αυτό το σκυλί είναι ο χαρακτήρας του, η τρέλα του με το αφεντικό, και η μέχρι τελικής πτώσεως όρεξη για δουλειά[/QUOTE]
Kαι εμενα μαρεσει σαν σκυλι στο εχω πειει ειμαι και εγω Αρωστος χαχαχα δεν τα αλλαζω για τα ολα τους χαχα