Ερμής και ...νέοι γονείς!!!

ermis'mom

Member
1 Ιουνίου 2014
9
17
50
Καλησπέρα! εδώ και ένα μήνα στην οικογένειά μας προστέθηκε ένα νέο μέλος... ο Ερμής. Ημιαιμο τσόου τσόου και κούκλος ! Δεν ξέρω αν τον βρήκαμε εμείς ή αν μας βρήκε τελικα αυτός. Τον εντοπίσαμε παρατημένο και να ναι καλα τα social media καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε ότι όντως τον παράτησαν και δε χάθηκε... μάθαμε και ποιος.... Έκτοτε αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε μιας και τον ερωτευτήκαμε οικογενειακώς. Είναι σύμφωνα με τον κτηνίατρο ενός έτους, μεσαίου μεγέθους, 22 κιλά. Είναι παρα πολύ κοινωνικό σκυλί και πολύ φιλικό. Τρελλαίνεται για χαδια και είναι ο υπέρτατος λιχούδης. Ακόμη ομολογω πως γνωριζόμαστε, μιας και δεν είχαμε ποτέ σκύλο, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου και δεν είχαμε ιδέα πως είναι να ζεις με σκύλο . Στα πολύ θετικά του προσμετρώνται ότι είναι εκπαιδευμένος να μη λερώνει στο σπίτι -παρα μονο στην πανα του, πάνω στην απελπισία- και δεν έχει πρόβλημα να μένει μόνος . Έχει όμως μια κακή συνήθεια... προκειμένου να ασχοληθείς μαζί του , δαγκώνει -τόσο όσο- ... το έχει δει σαν παιχνίδι, αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να μελετήσω πολύ τα posts που σχετίζονται με εκπαίδευση και συμπεριφορά, για να το κόψουμε αυτό. Πολλά φορές ξεκινάει πιο χαλαρά και μετά του βγαίνει σε υπερένταση... Νιώθω όπως όταν έκανα το πρώτο παιδί και στην αρχή έκλαιγε και το κοίταγα μες στην απόγνωση, γιατι δεν μπορούσα να καταλάβω τι θέλει... Αυτός λοιπόν είναι ο Ερμής! και εμείς οι νέοι γονείς !!!!! :))) καλώς σας βρήκα!!

ermis'mom

Member
1 Ιουνίου 2014
9
17
50
ευχαριστούμε πολύ!!!! θα ανεβασω άμεσα γιατι πραγματικά είναι κούκλος!!!! :)

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
καλως ηρθες ! να σου ζησει το κουκλακι! εμας παλι οταν θελει να του δωσουμε σημασια φωναζει χιχιιι :ROFLMAO:

• Like
Reactions: ermis'mom

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθες μαμά του Ερμή :)

Να τον χαίρεστε και μπράβο σας, για την ευκαιρία που του δίνετε, να ζήσει μια χαρούμενη ζωή. Γι'αυτόν που τον παράτησε, λέω να μην ρωτήσω. Μου κάνει όμως εντύπωση, που μάθατε ποιός ήταν.

Οταν αρχίζει να δαγκώνει, να μαζεύετε τα χέρια σας. Και να τον αγνοείτε, μέχρι να σταματήσει. Μόλις το σταματήσει, παίζετε μαζί του, για να τον επιβραβεύσετε. Με τον καιρό, θα το κόψει.

Υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου "οδηγίες χρήσεως"

ermis'mom

Member
1 Ιουνίου 2014
9
17
50
Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα ! mareco σε ευχαριστω πολύ γις χρήσιμες οδηγίες χρήσεως!
Ο σκύλος ΜΑΣ, ήταν ευτυχώς μικρό διάστημα στο δρόμο, σύμφωνα με την κτηνίατρο που επισκέφθηκα την επόμενη της εύρεσής του μέρα. Συμπέρανε από την εικόνα του, νύχια, κατάσταση τριχώματος κλπ , ότι δεν πρέπει να ήταν μονος πάνω από 3 μέρες.
Μην σου κάνει εντύπωση πώς καταφέραμε να εντοπίσουμε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης... Μας βοήθησε βεβαια το χαρακτηριστικο μουτράκι, αλλά και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων που τον γνώρισαν. Πάντως, κι αυτό το γράφω για όσους βρεθούν αντιμετωποι με καποιο αξιολάτρευτο αδεσποτάκι, εγώ έκανα τα εξής: ανεβασα τη φωτο του στο fb και ζήτησα να κοινοποιηθεί από τους φίλους μου, μαζί με τις λεπτομερειες του που και πότε βρέθηκε. Επικοινώνησα με φιλοζωικές της ευρύτερης περιοχής και κοινοποίησαν την φωτο του επίσης. μεχρι να έχω νέα , επικοινώνησα με πάνω από 10 κτηνιάτρους της περιοχής , μήπως γνωρίζουν το σκυλί, ή μήπως τους έχει ενημερώσει κάποιος για σχετική απώλεια. Βρέθηκαν ανθρωποι λοιπον που τον γνώρισαν και μας βοήθησαν να διαπιστωσουμε ότι τον είχαν αφήσει. Μάθαμε και το παλιο του όνομα, αλλά αποφασίσαμε πως στη ζωή μας, μπήκε σαν φτερωτός θεός και έτσι θα παραμείνει!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Να υποθέσω, δεν τον είχε τσιπάρει ο προηγούμενος ε;
Γιατί τότε, μια καταγγελία, την ήθελε.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλως ορίσατε ! Συγχαρητήρια για την ενεργεια σας !
Είναι πολυ ευχαριστο να διαβαζω οτι το σκυλακι ειναι κοινωνικό και φιλικό, θα ευθύνεται φαντάζομαι το γεγονός ότι ειναι ημίαιμο, γιατι τα καθαρόαιμα τσοου κατα κανόνα, καθε αλλο παρα φιλικα και κοινωνικά ειναι. Να σας ζησει !

ermis'mom

Member
1 Ιουνίου 2014
9
17
50
σας ευχαριστω και παλι. οχι φυσικα και δεν τον ειχε τσιπαρισμενο. τον ελεγαν Δουκα πριν απο οτι μαθαμε. εμεις τον τσιπαραμε ηδη though!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Το τι σχέση μπορεί βεβαίως να έχει ο Λευκός, καλλίγραμμος, ευκίνητος και φτερωτός Ελληνας Θεός με το σκούρο , βαρβάτο, δυσκίνητο και απω ανατολίτικο Τσοου Χ 2 αυτο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :LOL:

Moneypenny

Member
30 Μαϊου 2014
18
14
Θεσσαλονίκη
Το τι σχέση μπορεί βεβαίως να έχει ο Λευκός, καλλίγραμμος, ευκίνητος και φτερωτός Ελληνας Θεός με το σκούρο , βαρβάτο, δυσκίνητο και απω ανατολίτικο Τσοου Χ 2 αυτο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :LOL:
Τα πάντα είναι θέμα ερμηνείας...και οπτικής...και φαντασίας...:cool:

Ή απλά ήταν ανάδρομος ο Ερμής εκείνη τη μέρα και είπαν να ξορκίσουν το κακό:LOL::LOL:

ermis'mom

Member
1 Ιουνίου 2014
9
17
50
Κατ αρχήν δεν είμαστε σκούροι!!!!:eek: είμαστε ξανθωποι με ωραιες ανοιχτόχρωμες ανταύγειες!!! Κατα δευτερον μας ήρθε σαν ουρανοκατέβατος , απεσταλμένος ... από που άραγε;;;; παντως το Δούκας είναι όνομα για ροντβάιλερ (τουλάχιστον) όχι για αυτό το μαλλιαρό αρκουδάκι... άσε που κι ο χαρακτήρας του , αν εξαιρεσεις ότι είναι μεγαλη μαφία... τίποτα δεν θυμίζει Δούκα!! στην πονηράδα είναι Ερμής!!!:sneaky: