Καλησπέρα! εδώ και ένα μήνα στην οικογένειά μας προστέθηκε ένα νέο μέλος... ο Ερμής. Ημιαιμο τσόου τσόου και κούκλος ! Δεν ξέρω αν τον βρήκαμε εμείς ή αν μας βρήκε τελικα αυτός. Τον εντοπίσαμε παρατημένο και να ναι καλα τα social media καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε ότι όντως τον παράτησαν και δε χάθηκε... μάθαμε και ποιος.... Έκτοτε αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε μιας και τον ερωτευτήκαμε οικογενειακώς. Είναι σύμφωνα με τον κτηνίατρο ενός έτους, μεσαίου μεγέθους, 22 κιλά. Είναι παρα πολύ κοινωνικό σκυλί και πολύ φιλικό. Τρελλαίνεται για χαδια και είναι ο υπέρτατος λιχούδης. Ακόμη ομολογω πως γνωριζόμαστε, μιας και δεν είχαμε ποτέ σκύλο, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου και δεν είχαμε ιδέα πως είναι να ζεις με σκύλο . Στα πολύ θετικά του προσμετρώνται ότι είναι εκπαιδευμένος να μη λερώνει στο σπίτι -παρα μονο στην πανα του, πάνω στην απελπισία- και δεν έχει πρόβλημα να μένει μόνος . Έχει όμως μια κακή συνήθεια... προκειμένου να ασχοληθείς μαζί του , δαγκώνει -τόσο όσο- ... το έχει δει σαν παιχνίδι, αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να μελετήσω πολύ τα posts που σχετίζονται με εκπαίδευση και συμπεριφορά, για να το κόψουμε αυτό. Πολλά φορές ξεκινάει πιο χαλαρά και μετά του βγαίνει σε υπερένταση... Νιώθω όπως όταν έκανα το πρώτο παιδί και στην αρχή έκλαιγε και το κοίταγα μες στην απόγνωση, γιατι δεν μπορούσα να καταλάβω τι θέλει... Αυτός λοιπόν είναι ο Ερμής! και εμείς οι νέοι γονείς !!!!!
)) καλώς σας βρήκα!!