Ετησια Εκθεση ΕΟΝΑ & Εξέταση Κοινωνικής Συμπ/ρας


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Ο Francesco de la Noche Toledana, είναι ο ΣΚΥΛΟΣ από κάθε έννοια, και αισθάνομαι ευτυχής που μου έδωσε μερικές καλές γλυψιές στο πρόσωπο.... για την κουτάβα που είπε η Αμαλία, δεν μπορώ να μιλήσω... δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το πλάσμα...*agapoylas*
Προσυλητίστηκες; ;)
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Και μια και λόγω ημερών ψιλοκ@λοβαράμε, έστω και με αρκετή χρονοκαθυστέρηση, να βάλω και το πτυχίο μας, για το οποίο καμαρώνουμε :)



Η μία κρίση, από τον κο.Μπίστα


Και η άλλη από τον κο.Γκουτίνο



Σε 10 χρόνια, αν ζούμε και είμαστε καλά, μπορεί να χαρούμε και πτυχίο του Μάρκου :p
[για να δροσιστούμε λόγω ζέστης το λέω, μην το πάρετε στα σοβαρά]
 


νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο στον Σωτήρη, πάντα τέτοια. :)
Θα δεις ότι ο Μάρκος θα τους ξεπεράσει όλους ,έτσι είναι τα "διαβολια" ,στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο έξυπνα από τα ήσυχα σκυλιά, θα το δεις.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Ούτε εκπαιδευμένος σκύλος δεν θα τα πήγαινε τόσο καλά όσω ο Σώτος εκείνη την ημέρα. Αστεράκι συγχαρητήρια!!!
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν θέλω να φανταστώ τη βαθμολογία που θα έπαιρνε ο μικρός μου... Μπράβο στο Σώτο και πολλά μπράβο και στον ΕΟΝΑ που διοργάνωσε κάτι τέτοιο και μάλιστα ακόμα και για μη pedigrένια σκυλιά
 


zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Αξιος!Μπραβο Σωτο!
Στο ανοιγμα σεντονιου παντως εγω τρομαξα:)
Ο καλυτερος ηταν αυτος που κραταγε και ανοιγε την ομπρελα:cool:
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εγω απο την απεξω, θα πω οτι για τετοια βαθμολογια σκυλου, (που δεν ξερω πως ηταν η εξεταση αλλα διαβασα μακρυ καταλογο δοκιμασιων) πιστευω οτι το μεγαλο μπραβο αξιζει στην mareco ως ιδιοκτητρια του σκυλου!

Υ.Γ. Γιατι πολλοι απο μας αληθεια σκεφτομαστε με τρομο τι θα εκανε ο σκυλος μας αν τον δεναμε κ τον πλησιαζε ενας ξενος!?!?!?:cool:
Υ.Γ.2 Αν κ τωρα που το ξανασκεφτομαι αν επαιρνα τον μεγαλο μαζι θα επαιρνε 4 σε ολα! Δεν θα εβλεπε για να αντιδρασει κ θα ηταν ισως ο ποιο cool δεν πα να περναγε διπλα του κ ο δρακουλας.......!!:piercing:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Σας ευχαριστούμε βρε παιδιά, για τα καλά σας λόγια 8-[

Καλά...αυτός με την ομπρέλλα, δεν το συζητώ...νομίζω οτι θα έπρεπε να το κάνει επάγγελμα!!!

Για το σεντόνι, έφταιγα κι εγώ. Ημουνα πολύ κοντά στην...γραμμή πυρός, ενώ δεν έπρεπε/χρειαζόταν και δεν το 'χα πάρει πρέφα. Μπορούσα να είμαι κι ένα μέτρο πιο μακριά τους. Αλλά, εντάξει...ψιλά γράμματα...σιγά τώρα. Αλλωστε ο Σωτηράκης από μωρό έχει θέμα με τέτοιες καταστάσεις. Πχ δεν περνάει δίπλα από κουκουλωμένα αυτοκίνητα και ειδικά όταν φυσάει και φουσκώνουν οι κουκούλες, δίπλα από λόφους σκουπιδιών και γενικά απροσδιόριστους σκοτεινούς όγκους. Ολα αυτά τα χρόνια, θεωρώ ότι ίσως φταίει η κατάσταση που τον βρήκα. Ποιός ξέρει...;

@east...thanks :)

Ο Σώτος...μπορώ να μιλάω μέρες ασταμάτητα, γι'αυτό το πλάσμα. Ο Σώτος, ότι είναι, είναι από μόνος του. Δεν χρειάστηκε ποτέ, να κάνω τίποτα εκπαιδευτικό πάνω του. Δεν ήξερα κιόλας τίποτα, τότε. Αυτό το σκυλάκι, είναι μια κατηγορία μόνο του. Σκυλί των λουλουδιών, όπως τον λένε και οι φίλοι του. Για το event, ήμουν πάρα πολύ σίγουρη, ότι θα πέρναγε πανηγυρικά, παρόλο που αμφότεροι, δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα/εμπειρία από τέτοια πράγματα. Τόσα χρόνια μαζί αλλά κυρίως και χάρη στον χαρακτήρα του, η επικοινωνία μας πια, είναι κυρίως...οπτική. Αλλά...μην φανταστείς κιόλας, ότι τα πράγματα ήταν και πολύ αυστηρά. Ολοι οι συμμετέχοντες της πρώτης μέρας τα πήγαν καλά και πέρασαν, αν θυμάμαι καλά. Πήγαμε βασικά, κάπως εκ του ασφαλούς, ξέροντας τα σκυλιά μας. Εκ των υστέρων, πιστεύω και η Δάφνη θα πέρναγε. Τουλάχιστον, θα το δοκίμαζα, αν ξαναγινόταν. Ο μικρός, σήμερα τουλάχιστον που μιλάμε, με την καμμία. Ισως...κάποτε...:rolleyes:

Αν πάντως γινόντουσαν συστηματικά, αυτές οι εξετάσεις, θα έπρεπε όλοι οι ιδιοκτήτες που σέβονται τον εαυτό τους και τον σκύλο τους, να δοκίμαζαν να περάσουν. Γιατί τουλάχιστον, θα άκουγαν από έγκυρα στόματα, αν και τι συμπεριφορικά προβλήματα, έχει ο σκύλος τους. Και φυσικά, καλό θα ήταν, να δούλευαν μετά, πάνω σ'αυτά.
 


ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.809
58
ΑΘΗΝΑ
Κύδος στο Σώτο, αλλά όντως τα γ@μόσκυλα σα το Μάρκο (και μερικά άλλα που σκέφτομαι) μπορουν να διαπρέψουν ;)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
...τα "διαβολια" ,στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο έξυπνα από τα ήσυχα σκυλιά, θα το δεις.
Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι ότι ο Σώτος είναι τόσο μα τόσο καλό σκυλί [για τα δεδομένα μεγάλου ποσοστού ιδιοκτητών], γιατί είναι...μέγας μπουμπουνάκος. Ο Μάρκος απ'την άλλη, είναι πράγματι πανέξυπνος. Και ακριβώς αυτό, είναι που μου κάνει την ζωή δύσκολη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κύδος στο Σώτο, αλλά όντως τα γ@μόσκυλα σα το Μάρκο (και μερικά άλλα που σκέφτομαι) μπορουν να διαπρέψουν ;)
Είμαι πολύ σίγουρη. Σε χέρια, που έχουν τον χρόνο και τον χαρακτήρα, να ασχοληθούν μαζί τους, όπως τους αξίζει :)

Για να είμαστε και λιγάκι εντός θέματος...ο Μάρκος πχ [σαν να την βλέπω ταινία την εξέταση] δεν υπήρχε καμμία περίπτωση, να περπατάει δίπλα μου ατάραχος, χωρίς συνεχής διορθώσεις. Καμμία μα καμμία περίπτωση να απομακρυνθώ από κοντά του, υπό καμμία συνθήκη και να μην μας ακούσει το παναττικόν τουλάχιστον. Καμμία περίπτωση να περνάει με...κλειστό το στόμα...από σεντόνια, ομπρέλλες, πατερίτσες κλπ ελκυστικά. Δύσκολα θα κάτσει αμέτοχος, να τον πασπατέψουν και...τρέμω και την στιγμή, που θα στεκόταν κάποιον άγνωστος δίπλα του σε...απόσταση βολής :rolleyes:

Ελπίζω κάποτε...:)