Εμ, κι αυτος ολα δικα του τα θελει ο αχαριστος!Και βεβαίως ο σκύλος αν μπορούσε να μιλήσει θα διάλεγε το τελείως ελεύθερος, αλλά επίσης, νομίζω, θα έλεγε και όχι στο ρεύμα
Εμ, κι αυτος ολα δικα του τα θελει ο αχαριστος!Και βεβαίως ο σκύλος αν μπορούσε να μιλήσει θα διάλεγε το τελείως ελεύθερος, αλλά επίσης, νομίζω, θα έλεγε και όχι στο ρεύμα
Δηλαδή Άρη, θες να πεις ότι αν πας την Ήρα σε μια μεγάλη αλάνα περιφραγμένη και αρχίσεις να της πετάς μπαλάκια, τις δίνεις δυνατά δαγκώματα με το tug και την αφήνεις να περιφέρεται πάνω-κάτω, δε θα περάσει καλά και θα σου κρατάει μούτρα επειδή δεν κάνει ελεύθερη βόλτα μέσα στο δάσος;Ειναι αλλη φυση, αλλος σκυλος. Δεν ειναι ολα τα σκυλια ιδια. ....
Το κατάλαβα αυτό. Αλοίμονο.Και ποιος σου είπε ότι τώρα ο σκύλος φοράει το ηλεκτρικό κολλάρο; 2-3 διορθώσεις ήθελε και αυτό ήταν.
Κωστα, λογω επαρχιας και λογω της δουλειας μου, εχω και δαση και ποταμια και περιφραγμενες αλανες αρκετων στρεμματων (5 μεχρι 10 στρ.), όλα σε ελαχιστη αποσταση με το αυτοκινητο.Δηλαδή Άρη, θες να πεις ότι αν πας την Ήρα σε μια μεγάλη αλάνα περιφραγμένη και αρχίσεις να της πετάς μπαλάκια, τις δίνεις δυνατά δαγκώματα με το tug και την αφήνεις να περιφέρεται πάνω-κάτω, δε θα περάσει καλά και θα σου κρατάει μούτρα επειδή δεν κάνει ελεύθερη βόλτα μέσα στο δάσος;
Άρη το καταλαβαίνω αυτό που λες.Μετα τι κανουμε?
Εγώ θα σε παρακαλέσω να μην το κάνεις γιατί μου δίνεις τροφή για σκέψηΘα μου επιτρέψετε να απέχω από το θέμα πλέον μια που πιστεύω πως δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...
Καλή συνέχεια!![]()
Στη θεωρια ναι. Δεν εισαι όμως ανα πασα στιγμη το πιο ενδιαφερον πραγμα για τον σκυλο.Αν εχεις καλη σχεση ο σκυλος δεν θα φευγει απο διπλα σου , ειτε στο λουρι ειτε οχι
αν θελεις φυλακα και προστασια δεν διορθωνεις την επιθετικοτητα
Εγω το σταματαω, αλλά αν ξεχαστω το σταματαει αυτη.αν σταματαεο το παιχνιδι μεχρι εκει της εφτασε , να σταματας λιγο νωριτερα απο εκει που σταματαει η Ηρα
να τα μεταφερω αυτα σε νεο θεμα ;
Δεν ειπα ποτέ οτι αυτη ειναι η μονη εναλλακτικηΆρη το καταλαβαίνω αυτό που λες.
Αλλά η απάντηση στο "μετά τί κάνουμε" ποιά είναι?
Βάζουμε ηλ. κολλάρο και πάμε στο βουνό? (γιατί το θέμα μας είναι το ηλ. κολλάρο).
Δεν έχουμε άλλες εναλλάκτικές?
Αυτό το "σταδιακά" είναι που λέω κι εγώΑποκτας σταδιακα ενα πολυ ισχυρο "ελα", και οχι μονο.
Εγω σου επιτρεπωΘα μου επιτρέψετε να απέχω από το θέμα πλέον μια που πιστεύω πως δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...
Γιατρέ μου, επέτρεψέ μου ένα γενικό σχόλιο στο πιο πάνω....
Η εκπαίδευση ενός σκύλου δεν είναι μόνο "ένα κάτσε-σήκω", δεν είναι μόνο σπορ και διασκέδαση...Είναι "πόλεμος" με καθημερινά προβλήματα, είναι "πάλη" με την κατάθλιψη και την αποξένωση, είναι μηνύσεις και εξώσεις, είναι τραγικοί θάνατοι, είναι η προστασία του "τρίτου" παιδιού, σκύλου ή ενήλικα.
Το "σταδιακά" δεν σημαινει ομως καμια δεκαρια χρονια!!Αυτό το "σταδιακά" είναι που λέω κι εγώ![]()
και η σχεση παει περιπατοΤο "σταδιακά" δεν σημαινει ομως καμια δεκαρια χρονια!!
Με λιγη πιεσούλα (ακομα και χωρις ηλ. κολαρο) οι διαδιακασιες επισπευδονται.
Οπως στην Φυσικη. Οι αντιδρασεις επιταχυνονται με την πιεση και τον καταλυτη![]()
Για σένα ήταν βρε τσοπάνη!!!Αυτο προφανως ηταν για τον Κωστα, ε?![]()