Η ζήλια στους σκύλους

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Που το ξέρεις;
Για βάλε άλλο στο σπίτι, και ασχολήσου μαζί του, να δούμε τι θα γίνει;
Τώρα πως το κρίνεις; Αφού δεν έχει να σε διεκδικήσει από άλλον. Την έχει έτσι κι αλλιώς, την αποκλειστικότητα :sneaky:
Μπα δεν ειναι απαραιτητο αυτο.
Ο Ντιεγκο εζησε με καμια 15αρια αδεσποτα στη ζωη του. Ποτε δεν εδειξε σημαδι ζηλιας ειτε με αλλο ζωο ειτε με ανθρωπο.
Η Ηρα διεκδικει τον Τομμυ, οχι εμας.Και θελει να τον παρει απο μας οταν ασχολουμαστε μαζι του.

Μαλλον τα σκυλια μας δε μας αγαπουσαν/αγαπανε....

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μαλλον τα σκυλια μας δε μας αγαπουσαν/αγαπανε....
Αυτο θα ναι σιγουρα!! :p

Εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα. Εγω δε θεωρω οτι η κτητικοτητα ή η διεκδικηση ειναι αποδειξη δεσιματος. Καθε αλλο. Ειναι αποδειξη οτι ο σκυλος ειναι κακομαθημενος! Οπως ο δικος μου πχ.
Με εκνευριζει αφορητα το οτι μπορει να καθομαι να πινω καφε και αυτος τριβεται σε μενα αλλα και στους αλλους για να τραβηξει την προσοχη.

Το δεσιμο το καταλαβαινω οταν πχ στην ελευθερη βολτα ειναι σα να υπαρχει νοητο λουρι. Οταν λυτος στο βουνο ο,τι και να κανει εχει και το νου του σε μενα. Εκει λεω οκ κατι εχουμε καταφερει. :)

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τι έγινε τελικα μεχρι τωρα λέγαμε οτι ο σκυλος δεν ζηλεύει οτι
ειναι αλλα και αλλα.
Αυτο που κανουν παντός τα δικα μου εγω το αναγνωρίζω ως ζήλια
μεχρι που στραβώνουν.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Eγώ περιμένω επιτέλους και την απόδειξη του ότι "ο σκύλος ΞΕΡΕΙ ότι έχει κάνει μαλακία ακόμη και αν έχουν περάσει ώρες".

Μη με βάζεις σε ιδέες!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.894
20.276
Eγώ περιμένω επιτέλους και την απόδειξη του ότι "ο σκύλος ΞΕΡΕΙ ότι έχει κάνει μαλακία ακόμη και αν έχουν περάσει ώρες".
Προσωπική μου εκτίμηση, με κάποιες επιφυλάξεις ομολογώ, ότι δεν ξέρει.
Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι εισπράττει άμεσα, τα vibes από την δική μας γλώσσα σώματος, άμα την ανακαλύψη της μαλακίας τους. Μόλις δηλαδή εσύ, ανοίξεις αμέριμνη την πόρτα του σπιτιού σου και δεις το πεδίο μάχης, παίρνεις αντίστοιχη στάση έκπληξης > απόγνωσης > θυμού. Μ'αυτή την σειρά συνήθως. Ε...και αυτό, το καταλαβαίνουν και αντιδρούν αντιστοίχως, με το υφάκι Βασιλάκη Καίλα.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
και πως εξηγείται που οταν μπαινεις στο σπίτι και δεν ειναι απαραίτητο η μαλακια να εγινε σε εμφανές σημείο να σου ρχεται σινάμενος κουνάμενος με το ΕΝΟΧΟΣ να αναβοσβήνει στο κουτελο? ε?????????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.894
20.276
Χαχαχαχαχ...ναι η αλήθεια είναι, ότι ΚΑΙ αυτό, συμβαίνει πολλές φορές!

• Like
Reactions: aliki_s

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εμενα, όταν ηταν μικρος και αμυαλος, με υποδέχτηκε στην εξώπορτα με πολύ ένοχο βλέμμα και τ αυτια πίσω και με παραξενεψε! (ισα ισα που η γλώσσα του σωματος μου ήταν χαρούμενη που επεστρεφα και θα τον συναντουσα.)
Η ζημιά (χαρτι υγείας χαρτοπόλεμος και ένα σφουγγάρι εις τα εξ ών συνετέθη) ήταν μακρυά στην τουαλετα και μη εμφανής απο την πόρτα.

Μ αρεσει που δεν θυμούνται...Περναμε στην βόλτα...Μια γατα για να γλυτωσει ανεβαινει σε δέντρο. Στην επιστροφή καμμιά - μιαμισυ ώρα μετά, όπως περνάμε από κει, σηκώνει την κεφάλα και εξερευνά προσεκτικότατα το δέντρο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.581
10.948
Athens
Προσωπική μου εκτίμηση, με κάποιες επιφυλάξεις ομολογώ, ότι δεν ξέρει.
Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι εισπράττει άμεσα, τα vibes από την δική μας γλώσσα σώματος, άμα την ανακαλύψη της μαλακίας τους. Μόλις δηλαδή εσύ, ανοίξεις αμέριμνη την πόρτα του σπιτιού σου και δεις το πεδίο μάχης, παίρνεις αντίστοιχη στάση έκπληξης > απόγνωσης > θυμού. Μ'αυτή την σειρά συνήθως. Ε...και αυτό, το καταλαβαίνουν και αντιδρούν αντιστοίχως, με το υφάκι Βασιλάκη Καίλα.
Mα υπάρχουν φορές που τη μαλακία την είδα μετά. Πρώτα είδα το ύφος τους (σφυρίζω αδιάφορα, ξύνομαι, χασμουριέμαι, δεν έρχομαι να σε προϋπαντήσω) και από εκεί ψυλλιάστηκα.

• Like
Reactions: LaCat

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.894
20.276
Mα υπάρχουν φορές που τη μαλακία την είδα μετά. Πρώτα είδα το ύφος τους (σφυρίζω αδιάφορα, ξύνομαι, χασμουριέμαι, δεν έρχομαι να σε προϋπαντήσω) και από εκεί ψυλλιάστηκα.
Ισχύει όντως!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.459
12.898
Aθήνα
Τι έγινε τελικα μεχρι τωρα λέγαμε οτι ο σκυλος δεν ζηλεύει οτι ειναι αλλα και αλλα.
Διαρκώς ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, γιατί επιτέλους μελετάμε τον ίδιο τον σκύλο.
Το θέμα είναι πως δύσκολα ανατρέπεις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις.
Υπάρχουν "σκληρά" αναχώματα σε ό,τι καινούργιο βγαίνει.
Κάτι που είναι λογικό εν μέρει.

και πως εξηγείται που οταν μπαινεις στο σπίτι και δεν ειναι απαραίτητο η μαλακια να εγινε σε εμφανές σημείο να σου ρχεται σινάμενος κουνάμενος με το ΕΝΟΧΟΣ να αναβοσβήνει στο κουτελο? ε?????????
Γιατί ενδέχεται να έχει συνδέσει την επιστροφή σου με το μάλωμα.

Είναι δυνατόν να αφήσεις έναν νεαρό σκύλο μόνο για κάποιες ώρες ΕΛΕΥΘΕΡΟ σε όλο το σπίτι και να μην μπει στον πειρασμό να κάνει το οτιδήποτε.
Πως θα περάσει την ώρα του; Τι θα κάνει;
Θα παίξει PS4 ή θα πάρει το tablet να μπει στο skype;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν ισχύει Μιχάλη μου..... :)

Δεν εχω μαλώσει ποτε μου σκυλο για κάτι που έχει κάνει και δεν ημουν μπροστά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L