O πιο σιγουρος τροπος να ερθει σφαιρα ο κακομαθημενος σκυλος μου οταν ειμαστε στο σκυλοπαρκο ειναι να πω γλυκολογα και να χαϊδολογησω αλλο σκύλο.
Κι αν είχε και χέρια θα ήταν αυτός που θα πήγαινε να ανοίξει το ψυγείο, να πάρει καμιά μπύρα, και ξανά πίσω στη βεράντααυτη ειναι κλασσικη συμπεριφορα αντρα, οχι chow-chow.
Μπα δεν ειναι απαραιτητο αυτο.Που το ξέρεις;
Για βάλε άλλο στο σπίτι, και ασχολήσου μαζί του, να δούμε τι θα γίνει;
Τώρα πως το κρίνεις; Αφού δεν έχει να σε διεκδικήσει από άλλον. Την έχει έτσι κι αλλιώς, την αποκλειστικότητα![]()
Αυτο θα ναι σιγουρα!!Μαλλον τα σκυλια μας δε μας αγαπουσαν/αγαπανε....
Eγώ περιμένω επιτέλους και την απόδειξη του ότι "ο σκύλος ΞΕΡΕΙ ότι έχει κάνει μαλακία ακόμη και αν έχουν περάσει ώρες".
Ποιες ιδέες - it's fucking fact που λεν και στο χωριό μου. Εκτός αν με γελάν' τα μάτια μου κάθε φορά που βρίσκω το σπίτι κατεδαφισμένο.Μη με βάζεις σε ιδέες!!!
Προσωπική μου εκτίμηση, με κάποιες επιφυλάξεις ομολογώ, ότι δεν ξέρει.Eγώ περιμένω επιτέλους και την απόδειξη του ότι "ο σκύλος ΞΕΡΕΙ ότι έχει κάνει μαλακία ακόμη και αν έχουν περάσει ώρες".
Mα υπάρχουν φορές που τη μαλακία την είδα μετά. Πρώτα είδα το ύφος τους (σφυρίζω αδιάφορα, ξύνομαι, χασμουριέμαι, δεν έρχομαι να σε προϋπαντήσω) και από εκεί ψυλλιάστηκα.Προσωπική μου εκτίμηση, με κάποιες επιφυλάξεις ομολογώ, ότι δεν ξέρει.
Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι εισπράττει άμεσα, τα vibes από την δική μας γλώσσα σώματος, άμα την ανακαλύψη της μαλακίας τους. Μόλις δηλαδή εσύ, ανοίξεις αμέριμνη την πόρτα του σπιτιού σου και δεις το πεδίο μάχης, παίρνεις αντίστοιχη στάση έκπληξης > απόγνωσης > θυμού. Μ'αυτή την σειρά συνήθως. Ε...και αυτό, το καταλαβαίνουν και αντιδρούν αντιστοίχως, με το υφάκι Βασιλάκη Καίλα.
Ισχύει όντως!Mα υπάρχουν φορές που τη μαλακία την είδα μετά. Πρώτα είδα το ύφος τους (σφυρίζω αδιάφορα, ξύνομαι, χασμουριέμαι, δεν έρχομαι να σε προϋπαντήσω) και από εκεί ψυλλιάστηκα.
Διαρκώς ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, γιατί επιτέλους μελετάμε τον ίδιο τον σκύλο.Τι έγινε τελικα μεχρι τωρα λέγαμε οτι ο σκυλος δεν ζηλεύει οτι ειναι αλλα και αλλα.
Γιατί ενδέχεται να έχει συνδέσει την επιστροφή σου με το μάλωμα.και πως εξηγείται που οταν μπαινεις στο σπίτι και δεν ειναι απαραίτητο η μαλακια να εγινε σε εμφανές σημείο να σου ρχεται σινάμενος κουνάμενος με το ΕΝΟΧΟΣ να αναβοσβήνει στο κουτελο? ε?????????