Οχι! Για τι όταν δεν είχε κανει ζημια δεν ερχόταν να με υποδεχθει κατ αυτον τον τροπο.Γιατί ενδέχεται να έχει συνδέσει την επιστροφή σου με το μάλωμα.
Αρα ήξερε ότι έκανε μαλακία.
Οχι! Για τι όταν δεν είχε κανει ζημια δεν ερχόταν να με υποδεχθει κατ αυτον τον τροπο.Γιατί ενδέχεται να έχει συνδέσει την επιστροφή σου με το μάλωμα.
Μα το οτι "δεν ζηλεύει ο σκυλος" δεν ειναι παλιό εγω νομίζωΔιαρκώς ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, γιατί επιτέλους μελετάμε τον ίδιο τον σκύλο.
Το θέμα είναι πως δύσκολα ανατρέπεις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις.
Υπάρχουν "σκληρά" αναχώματα σε ό,τι καινούργιο βγαίνει.
Κάτι που είναι λογικό εν μέρει.
Της Λόλας αν της αλλάξεις το πρόγραμμα και αργήσεις να γυρίσεις η μπεις και βγεις αγχώνετε και μου κατεδαφίζει το σπίτι , παλιά την άφηνα στην κλούβα αλλα σε μια τέτοια κρίση άγχους έσπασε την κλούβα και μαζί παραλίγο να της φύγουν τα δόντια και έτσι την αφήνω σπίτι με μαζεμένα όσα θεωρώ "επικίνδυνα".και πως εξηγείται που οταν μπαινεις στο σπίτι και δεν ειναι απαραίτητο η μαλακια να εγινε σε εμφανές σημείο να σου ρχεται σινάμενος κουνάμενος με το ΕΝΟΧΟΣ να αναβοσβήνει στο κουτελο? ε?????????
Ακόμη την ψάχνουμε - έχει κολλήσει το μυαλό.και????? τη βρηκατε????
Από αυτήν που δεν το περίμενα - η Pepper. Αν και η Κάρλα τραβάει τα μεγάλα κολήμματα αυτού του είδους.Καρλα?
Για χρόνια κι εγώ πίστευα το κλασσικό πως οι σκύλοι δεν ζηλεύουν.αυτη ειναι κλασσικη συμπεριφορα αντρα, οχι chow-chow.
Το 1 είναι καθαρά ανθρώπινη αδυναμία και αφορά όταν κάποιος άλλος έχει κάτι στην κατοχή του, στη ζωή του, που εμείς θα θέλαμε να έχουμε και ΔΕΝ έχουμε.ζήλια θηλυκό
- το συναίσθημα που νιώθει κάποιος, όταν επιθυμεί να αποκτήσει τα αντικείμενα ή τα χαρίσματα ή τις κοινωνικές συναναστροφές ενός άλλου προσώπου και το ανταγωνίζεται, θεωρώντας ότι τα αντίστοιχα δικά του είναι υποδεέστερα
- το συναίσθημα που νιώθει κάποιος, όταν επιθυμεί την αποκλειστικότητα της αγάπης ενός αγαπημένου προσώπου ή φοβάται ότι θα την χάσει
Ακριβώς αυτή είναι και η δικιά μου διαφωνία.είναι αδόκιμη η μηχανιστική μετάθεση των ανθρωπίνων συναισθημάτων όπως έχουν εξελιχθεί ΚΑΙ ως κοινωνικές κατασκευές σε ένα άλλο είδος του ζωΪκού βασιλείου.