Η ιστορία μιας υιοθεσίας


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Αν έχεις κανένα παλιό πάπλωμα/κουβέρτες βολέψου με αυτά για κρεβατάκι για μια δυο μέρες μέχρι να δεις τι διαθέσεις (και τι μέγεθος!) έχει. Αν έχεις κάποια ήσυχη/απόμερη γωνιά στο σπίτι βάλε τα εκεί, δείξτης τα και άφησέ τη να διαλέξει που θέλει να κάτσει.
Κολάρο/οδηγό, πάρε από ένα για να κάνεις τη δουλειά σου άμεσα, και βλέπεις στις επόμενες ημέρες τι θα σας βολέψει καλύτερα.
Για τροφή/αμπούλες/ βιταμίνες/ σαμπουάν μίλησε πρώτα με τον κτηνίατρο που την έχει δει, και τα παίρνεις το απόγευμα. Ρώτησέ τον επίσης αν έχει κάνει τίποτα εξετάσεις, αν όχι προγραμμάτισέ τις άμεσα (αν θα πηγαίνεις σε άλλο κτηνίατρο, θυμήσου να ζητήσεις και μια φωτοτυπία απ' ότι ιστορικό/εξετάσεις έχει ήδη).

Κάνε έναν έλεγχο στο σπίτι και μάζεψε ό,τι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για την ίδια, ή ό,τι αγαπάτε ιδιαιτέρως, για τις πρώτες μέρες τουλάχιστον μέχρι να δείτε πως τα πάει.

Καλορίζικη και καλότυχη :)
 


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Ταυτότητα θα φτιάξω αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και της βρούμε και όνομα. Τσιπάκι αν κατάλαβα καλά θα μπεί επι τόπου.
Εξετάσεις έχουν γίνει (δεν ρώτησα αν είναι αιματολογικές ή κάτι άλλο) και μου παν υπάρχουν και μπορώ να τις πάρω. Δεν ρώτησα για εμβόλια, αν και σιγά μην είχε κάνει.
Για τα λοιπά φαρμακευτικά θα συμβουλευτώ κ τον κτηνίατρο καθώς την παρακολουθεί κάμποσες ημέρες.

Το σπίτι είναι ήδη έτοιμο απο χθες βράδυ :) . Πήγαμε όλα τα αντικείμενα ψηλά, βγάλαμε τραπεζομάντηλα, έκρυψα τα σοκολατάκια.. νομίζω απο αυτό είμαστε κομπλέ.
Το ίδιο και το αμάξι, έχω αδειάσει πορτ-παγκάζ, έχω ρίξει καθίσματα και το έχω ντύσει με παλιά σεντόνια.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις ευχές !! (y)
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Μια χαρά έτοιμοι είστε, βρείτε κι ένα όνομα που να της ταιριάζει και καλή αρχή :)

Από Δευτέρα δουλεύετε όλοι στο σπίτι; Υπάρχει η δυνατότητα να την περιορίσεις σε κάποιο χώρο;

(Στο αυτοκίνητο και δυο σεντόνια στις πλάτες στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Ταυτότητα θα φτιάξω αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και της βρούμε και όνομα.
Ταυτότητα <εγώ θα σου ξαναπώ> να βάλεις άμεσα.
Ας μην έχει όνομα. Αρκεί να έχει τηλέφωνο.
Το θεωρώ απολύτως απαραίτητο.
 


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Είμαι τυχερός γιατί έρχεται ΣΚ. Την Δευτέρα εγώ δουλεύω αλλά η ¨έτσι¨ θα ναι σπίτι μαζί της. Αυτό θα γίνει για 2 εβδομάδες. Μετά έρχονται 3 εβδομάδες διακοπές. Όπου αλλάζει το πλάνο κ πάμε αλλού λόγω σκελετούλας. Ζάχαρη θα περάσουμε.
Να σαι καλά @myEnzo , μας έφτιαξες !

Θα με φάει το mareco με τη ταυτότητα. Δεν την κοπανάει το σκυλί μην φοβάσαι. Αν δεν προλάβω σήμερα θα της βγάλω αύριο.. promise !
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Δεν χρειάζεται να φτιάξεις μεταλλική, αν αυτό νομίζεις ότι σου λέω, να κάνεις.
Οτι πιο απλό και φθηνό.
Ενα "βαρελάκι" ή ένα από αυτά τα μπρελοκάκια.
Αρκεί...κάτι να έχει. Εσύ, γιατί δεν φοβάσαι ότι μπορεί να την κοπανήσει; Γιατί είσαι τόσο σίγουρος; Δεν πρέπει, όσο αστείο κι αν σου ακούγεται.

https://www.pet4u.gr/id-dog-plastic.html



344062.jpg
 






noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Καλά, μιλάμε, έφτιαξες τη μέρα μου @Pepev50 . Χίλια μπράβο, χίλια συγχαρητήρια για την απόφασή σας :love: Μακάρι να διαβάζαμε τέτοια θέματα κάθε μέρα. Είστε πανέτοιμοι να την υποδεχτείτε και να της χαρίσετε αγάπη. Στα του "εξοπλισμού" με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Σκάλιμπορ μη ξεχάσεις και κανά σπρέι σιτρονέλας (το σκάλιμπορ βάλτο καμιά βδομάδα μετά την αμπούλα μην πέσουν όλα τα χημικά πάνω της. Το σπρέι είναι φυτικό). Για την τροφή, καλό θα ήταν για 2 εβδομάδες να συνεχίσεις τη ξηρά που της δίνουν τώρα, εκτός και αν σου πει ο κτηνίατρος να πας άμεσα σε κάποια καλύτερη (αλλά να κάνεις μετάβαση και στις 2 περιπτώσεις και ίσως πιο αργή από το συνηθισμένο). Καλώς να τη δεχτείτε και περιμένουμε άπλετες φωτογραφίες!!
 






Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Ευκαιρία να μελετήσετε καλά τις οδηγίες της μαρεκο μέχρι τότε! Κανείς δεν το μετάνιωσε που ξεκίνησε κάτι λίγο πιο έτοιμος!

Μπράβο παιδιά (το τσιμπήσατε το τεφαρίκι ;) )

Πάντα τέτοια dogforum!
 




HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Τι ωραίο θέμα και τι ωραία κατάληξη! :D ΠΟΣΟ ανυπομονείς όχι πες χαχα Με το καλό να έρθει και να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί. Μπράβο σου για την υιοθεσία και θα δεις ότι η μικρούλα θα σου επιστρέψει την αγάπη που θα της δώσεις χ 1000! Περιμένουμε νέα και φωτό εννοείται.
 
  • Like
Reactions: Pepev50


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
38
Η αλήθεια είναι οτι ανυπομονούμε να ρθει η ώρα να την πάρουμε σπίτι. Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα συμπεριφερθεί. Θα της αρέσει? θα χαλαρώσει? πως θα αντιδράσει όταν μας δει στις 6 το πρωί με το λουρί να πάμε βόλτα? Πως θα συμπεριφέρεται με τα άλλα σκυλιά.. με το κόσμο.
Πως θα ναι η φάτσα του πατέρα μου όταν την δει... που με πιπιλάει χρόνια να πάρω ενα αρσενικό κουτάβι μπόξερ μόνο κ μόνο για να παίζει... (εγώ θα γελάω πάντως)
Έχουμε τόσα πολλά ν ανακαλύψουμε στον χαρακτήρα της σκελετούλας .. κ είμαστε κατενθουσιασμένοι.
Ευελπιστούμε στους επόμενους μήνες να τη δούμε στα σωστά κιλά, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενέργεια.
Σκέφτομαι τις πρώτες εντολές που θα της μάθω σιγά σιγά. Πως θα την μάθω να μην τραβάει στο λουρί. Πως θα την συστήσω στους φίλους.. και στα σκυλιά τους.. έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Φαντάζομαι όλα τα τζάμια απο τις μπαλκονόπορτες σαλιωμένα και το λάστιχο στην αυλή κομματάκια. Η ανωμαλία είναι οτι ανυπομονώ για όλα αυτά.. (μάλλον μόνο εγώ.. η ¨έτσι¨ θα τις κόβει)

ΥΓ. Δεν το χω σχολιάσει μέχρι στιγμής, αλλά το θεωρώ απίστευτο που το σκυλί αλλά και τα κουτάβια που επέζησαν έχουν άκοπα αυτιά και ουρές... πάλι καλά

Ώρα 14:17...
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Καλη, ευτυχισμενη, απροβληματιστη συμβιωση να εχετε! Υπέροχα νεα ! Ενα μεγαλο κουταβι ειναι και αυτο ηλικιακα, φαινεται οτι η τυχη της αλλαξε!!! Θα θελουμε συνεχεις ανταποκρισεις στο μελλον!
 
  • Like
Reactions: Pepev50


PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Στιγμές ζούμε…Μόνο στιγμές! Τυχαία γεγονότα στη ροή της ζωής μας που μας θυμίζουν ότι ζούμε. Μόνο καλά μπορούν να πάνε όλα. Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Άσε το χρόνο να στα δείξει όλα. Είναι τόση η λαχτάρα που δείχνεις που δεν θα της λείψει τίποτα. Δώσε της μόνο χρόνο, υπομονή και αγάπη. Θα στα ανταποδώσει όλα στο ακέραιο. Σε ένα χρόνο από σήμερα η σκελετούλα σου θα είναι το σκυλί που πάντα ονειρευόσουνα. Για αυτό σου λέω … μια στιγμή. Η σωστή στιγμή.
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf