Η ιστορία της Σαρδέλας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Κι εγώ δηλώνω φαν!
Για σαρδελάκια μόνο να μην έγραφαν, και θα ήταν τέλειο!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γιατί αυτό ? :p
«Τα καλοκαίρια που πηγαίνουμε στην Αλόννησο, διανύει μόνη της μια απόσταση μισού χιλιομέτρου και ανηφορίζει προς τις ταβέρνες για να φάει κοψίδια».

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχαχ με προλάβατε και στα 2!!!

Αλλά να πω την αλήθεια δεν την ειχα για γριουλα τη Σαρδέλα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Την στείρωσε όμως και δεν έκανε σαρδελάκια, οπότε και σε αυτό σωστός! ;)
Σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει οτι της εχει αφαιρεσει μονο τη μητρα, ωστε να εχει κανονικα οιστρους, να ζευγαρωνει, αλλα να μην μπορει να μεινει εγκυος.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τις βόλτες με το σκούτερ δε βλέπω να σχολιάζει κανείς.

Δηλώνω εγώ φαν του σκυλοψαρικού απο τη Θεσσαλονίκη

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γιατι πιστευω ομως οτι τα δικα μου τα βρωμοσκυλα για την ζωη που κανει η Σαρδελα θα με πουλουσαν στο φτερο?

Εμενα αυτη η αλητικη νοοτροπια μου αρεσει. Κριμα που το αστικο και οχι μονο περιβαλλον δεν την επιτρεπει στα σκυλια μας, νομιζω οτι και αυτα θα ζουσαν καλυτερα και θα ειχαμε ξεμπερδεψει απο πολλα προβληματα συμπεριφορας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει οτι της εχει αφαιρεσει μονο τη μητρα, ωστε να εχει κανονικα οιστρους, να ζευγαρωνει, αλλα να μην μπορει να μεινει εγκυος.

Αν όντως είναι έτσι έχει κάνει μεγάλη μ@λ@κία ο κτηνίατρος. Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι κάτι τέτοιο είναι βέβαιος καρκίνος για την σκύλα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δεν ξερω που να το βρω για να το επιβεβαιωσω γιατι το εχω διαβασει 1-2 χρονια πριν. Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως το ελεγε ηταν σαν να το προτιμουσε και ο ιδιος.. θα ψαξω να δω αν μπορεσω να το βρω..

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η Σαρδέλα πάει διακοπές | Espresso

το βρηκα!

«όταν ενηλικιώθηκε, ρώτησα πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς αν θα ήθελαν ένα κουτάβι της, μήπως και ζευγάρωνε. Κανείς, μα κανείς, δεν είπε “ναι” και έτσι αναγκάστηκα να τη στειρώσω.

Παρεμπιπτόντως, της έκανα μερική στείρωση, ώστε να έχει οίστρο και να κάνει σεξ, αλλά να μην κάνει κουτάβια.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Αν όντως είναι έτσι έχει κάνει μεγάλη μ@λ@κία ο κτηνίατρος. Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι κάτι τέτοιο είναι βέβαιος καρκίνος για την σκύλα.
Να κρατάς όμως μια πισινή μήπως την μ@λ@κια την λέει ο γιατρός σου...