Η ιστορία της Σαρδέλας, της τετράποδης πρωταγωνίστριας του «Ράδιο Αρβύλα» — ΤΡΙΧΕΣ
Η Σαρδέλα είναι απ' τα αγαπημένα μου σκυλάκια, δηλώνω φαν!
Η Σαρδέλα είναι απ' τα αγαπημένα μου σκυλάκια, δηλώνω φαν!
Σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει οτι της εχει αφαιρεσει μονο τη μητρα, ωστε να εχει κανονικα οιστρους, να ζευγαρωνει, αλλα να μην μπορει να μεινει εγκυος.Την στείρωσε όμως και δεν έκανε σαρδελάκια, οπότε και σε αυτό σωστός!![]()
Men...Σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει οτι της εχει αφαιρεσει μονο τη μητρα, ωστε να εχει κανονικα οιστρους, να ζευγαρωνει, αλλα να μην μπορει να μεινει εγκυος.
Σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει οτι της εχει αφαιρεσει μονο τη μητρα, ωστε να εχει κανονικα οιστρους, να ζευγαρωνει, αλλα να μην μπορει να μεινει εγκυος.
Να κρατάς όμως μια πισινή μήπως την μ@λ@κια την λέει ο γιατρός σου...Αν όντως είναι έτσι έχει κάνει μεγάλη μ@λ@κία ο κτηνίατρος. Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι κάτι τέτοιο είναι βέβαιος καρκίνος για την σκύλα.
Thodoras το ιδιο ξερω κι εγω, οτι ειναι πολυ επικινδυνο.Να κρατάς όμως μια πισινή μήπως την μ@λ@κια την λέει ο γιατρός σου...