Η Balou μου χρειάζεται τις προσευχές σας....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Περαστικά της κοπελάρας! Τα καλύτερα εύχομαι! Γερή και δυνατή γρήγορα!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
περάστικα να είναι σας εύχομαι!!όλα θα πάνε καλά!!είχες κανένα νεο σήμερα?

christos|

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
65
0
Θα γράψω για το τι έγινε όταν η Balou μου επιστρέψει υγιής στο σπίτι.Απλά τώρα προέχει να γίνει καλά....Είμαι μαζί της 8-10 ώρες κάθε μέρα και της μιλάω συνέχεια και της μεταφέρω τις ευχές σας για να της δίνουν κουράγιο και δύναμη.

Ο γιατρός σήμερα μου είπε από συγκρατημένα αισιόδοξοι,είμαστε αισιόδοξοι.Πρέπει να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία της,τα λευκά αιμοσφαίρια και ο αιματοκρίτης.Θα δούμε αύριο και μεθαύριο.

Να είσαστε ευλογημένοι όλοι σας και τα αγαπημένα σας συντροφάκια.Οι ευχές σας με συγκινήσανε και δεν έχω λόγια...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευχές και προσευχές....

Συνεχίστε να της στέλνετε τις προσευχές σας γιατί τις χρειάζεται και ξέρω ότι την βοηθάνε.

Ευχαριστώ όλους εσάς και πάλι από την καρδιά μου και θα σας ενημερώσω αύριο.

Χρήστος

Last edited:

christos|

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
65
0
2012-05-15-781.jpg2012-05-15-773.jpg2012-05-14-758.jpg2012-05-14-753.jpg

Η Balou μου είναι σπίτι,δίπλα μου τώρα και κοιμάται....Ο γιατρός μου είπε ότι μπορούσα να την φέρω σπίτι μετά από 6 μέρες.

Το κουτάβι μου σήμερα ήταν ζωηρό και γάβγιζε,γρύλλιζε κτλ.Δεν έχει φάει βέβαια από την προηγούμενη Δευτέρα αλλά ευελπιστώ να την ταίσω κοτόπουλο με ρύζι λαπά σε λίγη ώρα.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας.Όλους έναν,έναν.Δεν ξέρετε τι σήμαινε για μένα και την κουταβίνα μου.

Τα λευκά είναι σταθερά.Ο πυρετός έπεσε στα 30,4.Απλώς ο αιματοκρίτης είναι λίγο πεσμένος (27) αλλά μου λέει ο γιατρός ότι θα ανέβει,μόλις αρχίζει να τρώει.Οι ακτινογραφία,με βάριο,που έκανε χθές έδειξε ότι δεν υπάρχει διαφυγή προς τον οργανισμό,επικύνδυνων ουσιών από το έντερο και ότι το έντερο ράφτηκε καλά.Εχει μια μικρή φλεγμονή στην άνω-κοιλία χώρα (λόγω επέμβασης) αλλά θα φύγει με τον καιρό.

Εχει ακόμη τον καθετήρα στο πίσω ποδαράκι της,καθώς οι φλέβες στα δύο μπροστινά της,σπάσανε.Είναι εμφανώς καταβεβλημένη και κουρασμένη.

Θα της χορηγώ E-padoren και Peptonorm 3 φορές την ημέρα.Αν όλα είναι καλά αύριο θα πάμε μεθαύριο να της αφαιρέσουν τον καθετήρα.

Συνεχίζω να προσεύχομαι να γίνει πάλι ο παλιός εαυτός της και θα ήθελα και τις δικές σας ευχές.....

Ευχαριστούμε και οι δύο από την ψυχή μας.

Χρήστος - Balou

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αχ ψυχουλα μου τι ταλαιπωρια τραβηξες! Γρηγορα να γινεις καλα και να τρεχεις, να παιζεις και να "βασανιζεις" τον μπαμπα σου. Χρηστο η μικρη να υποθεσω οτι κατι εφαγε και "εφραξε"?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Γιουπι!!!!
Άντε μια χαρά όλα!!!Σιδερένια και αγύριστα!!!
Ορίστε και ένα καλό νεό,γιατί τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα με τα διάφορα!!!
Καλή ανάρωση!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
περαστικα σου φατσακι μου.ευτυχως φαινεται καλα στα κιλα της. να δεις τι γρηγορα θα επανελθει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Περαστικά και αγύριστα να ειναι!!!!
Και γρήγορα να αναρρώσει και να ειστε πάλι χωρις έγνοιες και ανησυχιες!:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Περαστικα στο κοριτσακι σου. Τελος καλο ολα καλα και θα πανε ακομα καλυτερα!! Εχεις παντα τις ευχες μας!! :D