Η Balou μου είναι σπίτι,δίπλα μου τώρα και κοιμάται....Ο γιατρός μου είπε ότι μπορούσα να την φέρω σπίτι μετά από 6 μέρες.
Το κουτάβι μου σήμερα ήταν ζωηρό και γάβγιζε,γρύλλιζε κτλ.Δεν έχει φάει βέβαια από την προηγούμενη Δευτέρα αλλά ευελπιστώ να την ταίσω κοτόπουλο με ρύζι λαπά σε λίγη ώρα.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.Όλους έναν,έναν.Δεν ξέρετε τι σήμαινε για μένα και την κουταβίνα μου.
Τα λευκά είναι σταθερά.Ο πυρετός έπεσε στα 30,4.Απλώς ο αιματοκρίτης είναι λίγο πεσμένος (27) αλλά μου λέει ο γιατρός ότι θα ανέβει,μόλις αρχίζει να τρώει.Οι ακτινογραφία,με βάριο,που έκανε χθές έδειξε ότι δεν υπάρχει διαφυγή προς τον οργανισμό,επικύνδυνων ουσιών από το έντερο και ότι το έντερο ράφτηκε καλά.Εχει μια μικρή φλεγμονή στην άνω-κοιλία χώρα (λόγω επέμβασης) αλλά θα φύγει με τον καιρό.
Εχει ακόμη τον καθετήρα στο πίσω ποδαράκι της,καθώς οι φλέβες στα δύο μπροστινά της,σπάσανε.Είναι εμφανώς καταβεβλημένη και κουρασμένη.
Θα της χορηγώ E-padoren και Peptonorm 3 φορές την ημέρα.Αν όλα είναι καλά αύριο θα πάμε μεθαύριο να της αφαιρέσουν τον καθετήρα.
Συνεχίζω να προσεύχομαι να γίνει πάλι ο παλιός εαυτός της και θα ήθελα και τις δικές σας ευχές.....
Ευχαριστούμε και οι δύο από την ψυχή μας.
Χρήστος - Balou