Εεε,αυτο μου ρθε στον νου εκεινη την ωρα...μην βαρας ντε
Και; Τι σημαινει αυτο; Τι ειδους δικαιολογια ειναι;
Δεν ειναι δικαιολογια,για μενα παντα,ειναι "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" (για να λεμε τα συκα συκα κ την σκαφη σκαφη,ενα πραμα)
@Μαρια&Ηρα παρόλο που ήταν ίσως και το πρώτο θέμα, στο οποίο έκανα like σε post σου, αυτό το τελευταίο, είναι τραγικό. Πρέπει να μάθεις να αξιολογείς, που "επιτρέπεται" να βγάζεις τα απωθημένα σου και που όχι.
Στο παρόν θέμα, προέχει η...by the book ενημέρωση του ανθρώπου, που προφανώς δεν το κατέχει το θέμα. Οχι ο έξτρα προβληματισμός του, με λάθος επιχειρήματα.
Καταρχας,νασαι καλα,σε εκτιμω,μπορει να διαφωνουμε,ευχαριστω κ για το like,αλλα ξερεις δεν με πολυαπασχολουν κιολας τα like,λεω αυτο που πιστευω καθε φορα (ανεξαιρετως αντιδρασεων...)
Κ δεν εχω κανενα απωθημενο,δεν μου αρεσει να τα ισοπεδωνω ολα...στα σκατα μπορει να βρεις κ κανα διαμαντι,ενω στα διαμαντια δεν ειναι σοι κ καλα οτι ολα ειναι πραγματικα κ οχι γυαλι φεριπειν...dont judge a book by its cover (and all that shit...)
Αυτος ρωτησε...προφανως κ τον αντεχει τον εξτρα προβληματισμο...
Μήπως δεν τα γράφω και εγώ ξεκάθαρα, και προκαλώ εντάσεις?
Η απάντηση είναι ναι, ένας αξιόλογος εκτροφέας θα κοίταζε και τη συμπεριφορά του σκυλιού, ανάμεσα σε ένα κάρο άλλα πράγματα, σε αντίθεση με τον κύριο Γιάννη, και τον κάθε κύριο Γιάννη, που ελαφρά τη καρδία, μοιράζει κουτάβια από οποιοδήποτε ροτ βρει.
Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να υπονοήσω πως αν ήταν εκτροφικός δεν θα είχε ποτέ και κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς, ήθελα να τονίσω πως ένας καλός εκτροφέας είναι ένα εργαλείο, όπως και ένας καλός εκπαιδευτής, και αν είχε αυτά τα εργαλεία διαθέσιμα, και είχε μιλήσει με καναν σοβαρό άνθρωπο, θα είχε βρει πολλές λύσεις, προ πολλού.
Kαμια ενταση
Ναι...κ επαναλαμβανω...εμενα προσωπικα,δεν μου αρεσει να τα ισοπεδωνω ολα (μου θυμιζει εκεινη την καρικουρα σε ενα αλλο θεμα που ο μπατμαν χαστουκιζει τον ρομπιν "-μα πηγα σε εκτροφεα..." "-ΣΛΑΠ")
Εξεφρασες την αποψη σου,εκφραζω κ γω την δικη μου...τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο...
Απλα δεν προκειται ποτε να πω "εκτροφεας=θεος"...οπως δεν το λεω για κανενα γιατρο,δικηγορο,κτηνιατρο,μηχανικο...ολοι μπορουν να τα σκατωσουν ανα πασα ωρα κ στιγμη...
Πες με καχυποπτη,πες με προκατειλημενη,πες με οτι θες
Αυτο με τον Κυρ Γιαννη...διαβαζες κ συ για τα κουπρα?
Αυτά, είναι "δουλειά" του εκτροφέα να του τα πει

Μην τους ακυρώνουμε, πριν καν τους δοκιμάσουμε ε;
Οτι ειναι "δουλεια" δεν παει να πει κ οτι την κανει,ή την κανει σωστα,ή οτι τον ακουνε καν...
γιαυτο κ μονο συμφωνω με το οτι πρεπει να γινεται το ψαξιμο κ η διερευνηση απο πριν
αλλα οχι επιφανειακα,οπως τοσοι κ τοσοι εχουμε κανει
αλλα να εμβαθυνεις,να εντριφυσεις στο θεμα...
αυτο ομως ξερουμε ολοι ποσο δυσκολο ειναι...
Εγώ θα σου απαντήσω μόνο ότι ένας αδιάφορος ιδιοκτήτης δεν θα έμπαινε στον κόπο να κάθεται και να συζητάει για το πρόβλημά του δεχόμενος 70-80% επιθέσεις και ευτυχώς ένα 20-30% καλοπροαίρετες συμβουλές κάτι που με κάνει να συνεχίζω να διαβάζω και να προσπαθώ να βρω τι γίνεται. Το ανίδεος θα το δεχτώ και αυτό προσπαθώ να αλλάξω.
Αυτο το δεχομαι κ σου βγαζω κ το καπελο...
δεν παει να πει οτι δεν θα γραψω το πως πιστευω οτι εχει το πραμα
εσυ ο ιδιος οφειλεις να παραδεχτεις οτι η δικη σου αμελεια ηταν η ριζα του κακου
κ σε καμια περιπτωση ο ιδιος ο σκυλος
μα νομιζω οτι το χεις παραδεχτει ηδη
Πραγματικα ευχομαι τα καλυτερα,κ για σενα κ για την οικογενεια σου,μα κυριως για τον Φοιβο...
φαντασου οταν γερασεις να θελησουν να πεταξουν εσενα τα παιδια σου...
επειδη εχεις ανοια κ φωναζεις κ βριζεις ή εχεις ακρατια ή απλα εχεις ξεκουτιανει κ εχεις γινει περιεργος (ολοι εκει θα καταληξουμε-αμα προλαβουμε)
Το ιδιο ειναι λοιπον...αυτο...με αυτο που αρχικα μπηκες να συζητησεις...κ γιαυτο ισως να φανηκα επιθετικη...