Τελικά οι σκύλοι είναι μεγάλα κορόιδα: Όσο και να προσπαθήσουν, ότι και να κάνουν, άνθρωποι δεν θα γίνουνε ποτέ!!! Όσα παιδιά και να "φάνε", θα υπολείπονται πάντοτε στο τι κάνουν οι άνθρωποι στα παιδιά, κάποιοι πιο "ωραίοι" τα κάνουν ακόμα και στα δικά τους τα παιδιά.
Ένας σκύλος Ακίτα (που δεν συνιστώνται για οικογένειες με παιδιά ή με άλλα ζώα) "έφαγε" ένα πεντάχρονο αγοράκι στην Κύπρο. Καλές οι ταινίες και η συγκίνηση, αλλά ο Χάτσικο πρέπει να έκανε την ζημιά του, όπως ζημιά έχουν κάνει τα 101 σκυλάκια Δαλματίας που επίσης δεν είναι σκυλιά για οικογένειες με παιδιά.
Ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου, οφείλει να κοινωνικοποιήσει και να εκπαιδεύσει τον σκύλο του, σε όλες τις καταστάσεις, πόσο μάλλον στο να μάθει ο σκύλος του να ανέχεται ότι και να κάνει ένα παιδί. Αλλιώς, να το κλειδώνει κάπου το σκυλί του και να μην έρχεται σε καμία επαφή με παιδιά ή άλλους ανθρώπους. Είναι έγκλημα να αφήσεις μόνο του ένα Ακίτα με ένα πεντάχρονο παιδί, χωρίς επίβλεψη.
Ο σκύλος θα θανατωθεί, ο ιδιοκτήτης του σκύλου θα την γλυτώσει όπως και οι γονείς του παιδιού. Όλοι αυτοί οι παιδεραστές, οι βιαστές, και λοιποί ανώμαλοι που βλάπτουν τα παιδιά, δεν θανατώνονται... Οι άλλοι γαμούσαν τα ίδια τα παιδιά τους, για να εκπαιδεύσουν!!! Δεν πάμε καθόλου καλά.
Τι έχω να ακούσω από δω και πέρα από φοβισμένους γονείς που δημιουργούν τρομοκρατημένα παιδάκια κάθε φορά που θα τους συναντάω με τον σκύλο μου, δεν λέγεται... Δυστυχώς δεν έχω Γερμανικό Ποιμενικό, χάρη στον αστυνόμο Ρεξ ο κόσμος είναι πολύ πιο ανοιχτός όταν βλέπουν έναν τέτοιον σκύλο. Η ρημάδα η τηλεόραση έχει κάνει την δουλειά της.